Christmas Eye Makeup – Hvordan gør man?

Jul øjenmakeup kan skabes på en meget let måde. De grundlæggende farver, der kan bruges til en dramatisk effekt, er ligesom billedet ovenfor kan være rødt og grønt. Dette gøres med rødt. Men hvis du vil bære tøjet i grøn farve, kan du bruge grøn farve til dette. Du kan desuden bruge grønne rhinestones eller løse glitter. Du kan også bruge nogle friske farver som en sølvfarvet eller en mauve farve til et frisk look. Dette er valgafhængigt. Røgligheden er også ganske fremtrædende i dette look.

Christmas Eye Makeup

Nedenfor er trinene til oprettelse af en juleøje -makeup:

 •  For at lave en ordentlig makeup bør det grundlæggende være, at basen skal udføres korrekt med grunding og foundation. Men for at dette kan blive i længere timer, bliver du nødt til at rense overfladen grundigt. Du kan bruge noget oliefrit rensemiddel til denne eller enhver anden dybderensningsopløsning. Du kan også bruge nogle neem eller andre antibakterielle sæber, der har bumsbekæmpende egenskaber, hvis din hud har brug for en sådan rensning.
 •  Du skal derefter tørre overfladen og anvende primer. Hvis dette er for en lang times festlook, bliver du nødt til at prime lågene og også ansigtet.
 •  Du kan derefter bruge concealer. Hvis du ikke har en aldrende hud, kan du bruge en stick concealer til områderne som underområderne og også på ansigtspletter. Du kan derefter duppe concealeren på de krævede områder.
 •  Du vil derefter anvende foundation til hele ansigtet inklusive lågene. Du bør blande dette med en svamp.
 •  Anvend en kompakt eller tab kompakt kraft til hele ansigtet. Du kan bruge en blush til ansigtet. Brug en læbestift sammen med dette look.
 •  Påfør et sølv af en lyserød nuance på hele området inklusive pandebenet på låget. Bland dette ordentligt med en applikatorspids.
 •  Du kan nu tage den mørkere nuance af skyggen som en mørk rød eller en mursten rød. Du kan også bruge en sort eller kul nuance. Alle disse kan bruges til at skabe en Smokey -effekt over den rødlige nuance. Brug denne farve på ydersiden af ​​låget og også videre til hele krølleområdet i et tyndt mønster. Gå ikke over folden til pandebenet.
 •  Brug nu den røde øjenskygge. Du kan også bruge en grøn farve. Du kan bruge både de røde og grønne farver kan slås sammen med nogle glitter for at skabe et festligt look. Her gøres det med den røde farve. Tag derfor den røde farve og blend dette på hele låget. Bland dette med den mørkere nuance på ydersiden. Brug applikatorbørsten eller en anden applikatorbørste, der er tyndere. Brug dette med den røde farve til at starte fra yderkanten ved den nedre kant og gå indad til indersiden for den nedre vandlinje, men efterlade huller i vandlinjen.
 •  Brug en gelforing og tegn foringen op på en tynd til opadgående skrå tung måde. Du kan lave dette i henhold til formen.
 •  Du kan nu foret foringen til den nederste kant. Dette skal være over den røde øjenskygge farve.
 •  Brug nogle løse glitter i siderne. Du kan bruge lim og glitter og også rhinestones for ekstra effekt.
 •  Brug falske vipper og tung mascara.