Hvordan laver man øjenmakeup perfekt?

Anvendelse af øjenmakeup er ikke så skræmmende, som det ser ud, især når du står i midten af ​​en makeupgang. Når du har lært grundlaget, kan du lave din egen øjenmakeup som en professionel. Der er masser af afprøvede tips og tricks til øjenmakeup, som jeg vil dele med dig i dag. Bemærk disse grundlæggende og følg dem…. Det er slet ikke svært.

Sådan laver du øjenmakeup:

Sådan laver du øjenmakeup

Prime dine øjne: Det første trin er at prime øjenlåg ved hjælp af øjenprimer. Øjenlåg er den fedeste del af ansigtet, og derfor forbliver makeup ikke længe, ​​hvis du får øjnene til at lyse, inden du laver øjenmakeup, forbliver den i længere tid. Du kan også reducere fedtet ved at anvende alkoholfri makeupfjerner og derefter støve løst pulver over øjenlåg. Dette giver dig oliefri øjenlåg og øger også din øjenmakeup-udholdenhed.

Eyeliner: Øjenmakeup afsluttes aldrig uden eyeliner, men begyndere går galt, mens de anvender eyeliner, og dette kan ødelægge hele looket. Du kan bruge væske, blyant og gel -eyeliner til påføring.

• Flydende liner: Flydende eyeliners er intense, skinnende og langvarige, men påføring af flydende liner kan være vanskelig. For et pænt udseende, hvile albuen på en flad og stabil overflade. Påfør nu korte linjer i stedet for at anvende eyeliner på én gang, dette vil give dig en jævn og lige øjenforing.

• Pencil Eyeliner: påføring af blyant eyeliner er meget let, påfør et strøg direkte på øjenlågene, og du er færdig. Du kan også smøre blyant øjenliner til et mere dramatisk øjenmakeup look.

• Gel Eyeliners: gel eyeliners er den nyeste trend, og for at anvende en sådan eyeliner applikator betyder det mest. Du skal bruge en god tynd og vinklet børste til påføring af gel -øjenliner. Fej applikatoren i gel -eyelinerpotten og begynd at påføre fra midten af ​​øjenlåget, fordi børsten indeholder ekstra produkt, og hvis du starter fra øjenkrogen, ser den ikke pæn og ren ud. Spred nu eyeliner til venstre og højre. 😀

For ren påføring trækkes øjenkrogen udad med fingeren og derefter påføres eyeliner i lige linje. Og jeg vil foreslå dig at bruge blyant eyeliner, da det er det letteste at bruge, og du ikke har problemer med at bruge det.

Selvklikket:

Øjenskygge: Anvend aldrig øjenskygge med fingre og svamp, brug altid en god øjenskygge børste for at få et professionelt udseende. Anvend altid lys farve øjenskygge på øjenbryn, medium nuance på fold og mørk øjenskygge på fold. Hvis du bruger cremebaseret øjenskygge, skal du huske på, at “less is more” og brug lys og mindre øjenskygge. Til påføring skal du bruge bløde, blide strøg, da hårdere slag kan føre til rodet øjenmakeup-look. Hvis du bruger mere end to øjenskygge nuancer, skal du blande dem ordentligt med fingre eller tilspidset blandingsbørste. Hvis du er ny med øjenmakeup, så prøv enkeltfarvet øjenlook, da det vil spare dig for at blande to farver. Efter at have fuldført looket … brug q-tips dyppet i øjenmakeup-fjerner og fjern tilsmudset øjenskygge eller eventuelle udfald.

Mascara: Se lige ud, og tag tryllestaven ud af mascara -røret. Placer tryllestaven på oversiden af ​​dine øjenvipper og flyt den opad med en frem og tilbage bevægelse. Dette vil give dig en krøllet effekt og vil også tilføre volumen til dine vipper. Påfør 2-3 lag og blink ikke med øjnene, før mascaraen ikke er tørret. Start altid at påføre mascara med bundvipper for at undgå rod. For lavere vipper, påfør mascaraen kun på det højeste, buede punkt nær roden, da det vil få dine øjne til at åbne.

For at få øjenvipper til at klumpe sammen, lad det første lag mascara tørre og påfør derefter kun det andet lag. Brug q-tips dyppet i øjenmakeup-fjerner, hvis din mascara kommer i kontakt med dine øjenlåg.

Øjenbryn: Øjenbryn kan lave eller ødelægge hele dit look, så hvis du har tynde eller lyse øjenbryn, så fyld dem korrekt for et mere defineret look. For at fylde øjenbrynet korrekt skal du bruge en brun sløjfe-blyant…. Brug aldrig sort blyant, da det vil se unaturligt og dårligt ud.

Sådan udfyldes browserne:

Tweeze ekstra hår uden at forstyrre formen på dit øjenbryn; dette vil give et defineret udseende. Du kan også bruge pande barbermaskine til dette, som er let tilgængeligt på markedet.

Begynd med at fylde den nederste del af øjenbrynet med panden med blyantspidsen frem og tilbage.

Flyt nu til midten af ​​øjenbrynet og brug korte penselstrøg til at blande øjenskyggen helt, dette vil give dig et naturligt udseende.

Til sidst skal du bruge klar pandegel til at indstille brynene.

Få flere tricks:

Hvis du har små øjne, skal du anvende en tynd streg langs det indre nedre øjenlåg med en hvid øjenblyant, da det vil gøre dine øjne store. Hvis du er mørk, så brug en gylden beige øjenblyant, da det vil komplimentere din teint.

For at få øjnene til at se mindre ud, skal du anvende eyeliner over hele øjenlåget og bruge mørke nuancer af øjenskygger. Hvis du har store øjne, kan du vugge røgfyldte øjne, da det vil se godt ud og også få dine øjne til at se mindre ud.

For et simpelt hverdagsudseende skal du bruge farvet eyeliner og anvende mørk kohl … Dette trick er fantastisk til begyndere, der ønsker smukt og blødt øjenmakeup look til daglig.

Beklæd din vandlinje for at få den ekstra oomph i dit øjenmakeup -look. Det gør lash line fyldigere og tyk.

Hvis du ikke kan oprette lige eyelinerlinje, så pletter hele looket, og det vil give dig en pæn linje, der er meget “in” i disse dage.

Hvis du er fair og har mørke sorte øjenbryn, så lys dem ved at blegne dem lidt for at gøre dem mindre hårde. Brug ansigtsblegemiddel og påfør bare i 3-4 minutter.