Hvordan laver man Party Eye Makeup?

En fest øjenmakeup er altid meget glitrende. Hvis du vil have mauve eller en kødfarve, kan du bruge nogle løse glitter, der tager dem på fingerspidserne, og derefter kan du løst anvende dem. Du kan også købe skinnende nuancer, men dette øjenlook er meget glitrende. Til dette skal du have mindst 2 nuancer af glitrende skygger som gylden og sølv. Du skal også bruge en kødfarve og en sort øjenskygge for at skabe en Smokey -effekt. Trinene forklares herunder, og du kan følge disse.

Sådan laver du Party Eye Makeup

Nedenfor er de trin, der er nævnt for at få festens øjenmakeup til at ligne billedet vist ovenfor.

• Når dit ansigt er tørt og renset ordentligt ved hjælp af en rensemiddel med en dyb olierensning, skal du anvende en primer. Dette er meget vigtigt, især hvis du har fedtet overflade eller din bund revner. Så kan du også følge dette med en øjenlågsprimer, som er ret almindelig i disse dage, men kan få dig til at koste meget for en lille mængde i en lille beholder.

• Derefter skal du blande concealeren, som er en vigtig ingrediens, til en god base. Dette hjælper med at dække enhver ujævn overflade og også enhver form for pletter. Du kan bruge dette med fingerspidser eller med pensel eller en svamp afhængigt af arten af ​​den concealer, du vil bruge. For begyndere er det en god idé at bruge noget, der er stavform. Hvis du vil have kraftig dækning, skal du bruge en svamp og en gel eller en creme -concealer og ivrig stav -skjuleren. Hvis du har en aldrende og slap hud, skal du bruge en børste og mineralsk concealer i pulverform, som er meget glat at blande i. Det giver en glat finish og rynker ses ikke.

• Herefter skal du bruge dit fundament. Når du har blandet fundamentet og også påført dette på øjenlåget for en glattere finish til øjenmakeup, skal du bruge den kompakte løse effekt, alt efter hvad du vil bruge.

• Resten af ​​ansigtsmakeupen kan gøres på en måde, så du vil samarbejde med dit outfit. Du kan anvende en lyserød eller lyserød læbestift til at gå med de dristige øjne.

• På resten af ​​låget påføres kødfarven, der ligner din ansigtstone. Derefter skal du bruge highlighteren eller bruge en pensel til at påføre jævn sølvfarve jævnt på den nedre del af øjenbrynet og på siderne af øjenleddene.

• Dernæst skal du bruge sølvfarven på den inderste del af låget. Følg dette med den gyldne farvetone i det centrale område og blend. Brug derefter den mørke farve i den udvendige ende. Bland de 3 farver, men sørg for, at farverne forbliver adskilte og ser forskellige ud.

• Derefter kan du bruge din gelforing til at tegne en let foring langs den øvre kant. Derefter kan du gøre det samme med den nederste kant eller vandlinje.

• Du kan bære falske vipper med dette. Hvis du vil have falske vipper, skal du bære dem, før du lægger mascaraen. Brug limen, der følger med vipperne.

• Derefter skal du påføre mascaraen mindst 2 lag.

• Hvis du vil have mere glitter til din festøjsminke, kan du bruge løse glitter til at toppe looket.