Sådan laver du Kim Kardashian Eye Makeup

Kim Kardashian er kendt for sit forskellige make -up look. Når det kommer til øjenmakeup, er hun kendt for at have de tunge vipper og også Smokey -looket. Dette er ret almindeligt for de fleste af hendes udseende, som hun dyrker på prisfunktionerne eller de andre shows. Du kan nemt oprette en stil som denne. Dette kan gøres med et par dristige farver af skygger, og du skal bruge en falsk vippe. Disse er ret almindelige i disse dage, selvom disse er dyre, hvis du vil købe noget, der vil give et professionelt udseende.

Kim Kardashian øjenmakeup

Nedenfor er de trin, der er nævnt for at få Kim Kardashian øjenmakeup til at ligne billedet vist ovenfor:

 • Det er meget vigtigt, at dit ansigt ikke må have olier eller snavs for at skabe en grundlæggende ansigtsmakeup. Dette er derfor det grundlæggende trin. For at få det professionelle look, bør du købe en dybderensende ansigtsvask, og med dette skal du rense ansigtet. En ren overflade holder kompakten og fundamentet længere.
 • Når du har renset overfladen, skal du påføre noget primer. I disse dage kan du købe lågprimere, der holder skyggerne på lågene længere. Du kan også bruge den primer, du bruger til dit ansigt. Dette skal blandes ordentligt, så det sidder i porerne og holder makeupbasen på i længere tid uden revner eller slid.
 • Du bør købe en concealer, der er meget vigtig og en grundlæggende ting for enhver form for look. Du bør købe en stick concealer, som er meget trendy og let at anvende og velegnet til begyndere. Du kan tage disse på fingerspidserne og anvende korrekt og på enhver form for pletter som bumser eller andre ting, du vil dække. Du kan også bruge en cremebaseret concealer, der er velegnet til kvinder, der arbejder, og som regelmæssigt skal ud af huset. Dette påføres mest med concealerbørster eller med makeup -svampe. Du kan også bruge mineralsk concealer, som er god til hudens ældning.
 • Efter at concealeren er blevet påført korrekt, skal du lægge fundament på lågene. Du bliver også nødt til at bruge foundation korrekt på resten af ​​ansigtet.
 • Derefter kan du anvende en kompakt og blusher efter den type look, du vil oprette.
 • Til Kim Kardashian øjenmakeup skal du bruge mindst 3 typer fed skygge. Du kan tage sølv en kobber og sort skygge. Disse kan blandes for at give et Smokey sultry look.
 • Start ved kanten og dæk krølleområdet med kobberskærmen. Du kan også bruge enhver støvfarve til folden. Dette skal være lidt lysere end farven på den sorte skygge.
 • Tag en anden applikator og brug den sorte skygge udvendigt. Blend dette og opret en haleformation.
 • Brug sølvet på øjenbrynet og på indersiden.
 • Brug en kød- eller sølvfor til den nedre vandlinje. Brug din sorte gelforing til den øverste kant.
 • Hvis du bruger falske vipper, skal du anvende mascara efter at have båret dem.
 • Brug den kobber- eller støvfarvede øjenskygge langs den nederste kant under vandlinjen med en fin spidsapplikator. Dette vil give en dramatisk Smokey -effekt.
 • Afslut looket med nøgne læber og bronzer til konturering.

Det være sig sølv, mørke mørke eller det skinnende guld, Kim Kardashian ser bare fantastisk ud, da hun dyrker hver af de øjenmake-up styles, der virkelig er synkroniseret med en ædru makeup på ansigt og læber. Den eneste tip divas følger er at holde læbe makeup minimal, når øjnene bliver fremhævet.

Nu hvor vi har afsløret et eksklusivt Kim Kardashian elegant look til dig, er alt du skal gøre bare at vælge et trendy skinnende skinnende øjenskygge kit og arbejde din magi med.