Sådan påføres og fjernes øjenvippeforlængelser

Hvis du er en, der ønsker fed og store øjenvipper, så er falske extensions perfekte til dig. De er billige og ikke særlig vanskelige at anvende; selvom du måske finder lidt svært, hvis du prøver for første gang. Du kan købe naturlige øjenvipper, der er gode til at bære hver dag, eller volumenvipper, der generelt bruges til aftenophold og fester. De kommer i forskellige stilarter og farver og er meget smarte og tiltalende i udseende.

øjenvipper forlængelser

Hvis du er en af ​​dem, der håber at eksperimentere med vippeforlængelser, foreslår vi dig denne artikel, da den indeholder de nødvendige retningslinjer, der hjælper dig gennem hele ansøgnings- og fjernelsesprocessen. Så læs op og følg omhyggeligt.

Forskellige typer øjenvipperudvidelser:

Brug din mascara:

For at anvende øjenvippeforlængelser skal du anvende lidt mascara på dine øjne, der fungerer som en base. Nogle af jer undrer jer måske over, hvorfor du skulle få brug for dette produkt, når du alligevel skal påføre falske øjenvipper. Men det er bedst at være tålmodig og følge tipsene omhyggeligt. Du kan også krølle dine vipper lidt.

Anvend Black Pencil Liner:

Påfør en sort blyantliner på dit øvre øjenlåg og lav en sort tyk streg oven på det, så andre ikke ved, hvor de rigtige vipper begynder. Anvend ikke extensions for tæt på vippekanten, da for meget lim på linerne fører til tab af vipper. Vær forsigtig, når du gør dette.

Stick extensions:

Tag nu dine extensions og sæt dem meget forsigtigt på din vippekant. Påfør lim med en lille børste, før du gør dette. Gør dette med stor forsigtighed og omhu, fordi det er dine øjne i slutningen af ​​dagen, og du ikke vil ødelægge tingene.

Brug Mascara igen:

Når extensions er påført, skal du tage et andet lag mascara og blande det med dine vipper. Dette vil resultere i et meget fint og attraktivt udseende. Dine øjne vil se store, smukke og meget behagelige ud efter dette.

Træk aldrig:

Nu kommer den hårde del; fjernelsen. Når du gør dette, skal du altid huske en ting. Du behøver ikke trække dine vipper ud. Dette vil forårsage enorm smerte og skade. Vær tålmodig, stå foran spejlet og følg trinene.

Rensende olie:

Brug en dejlig rensende olie og dup lidt på vatpinde til at fjerne vippeforlængelser. Forsøg ikke at gnide øjenlågene. Massér nu forsigtigt vippelinjerne. Dette vil løsne limen og gøre fjernelse og lettere proces.

Skylle:

Når dine extensions er blevet fjernet, skal du skylle dem i vand i et stykke tid. Dette fjerner overskydende olie og lim og giver dig dermed mulighed for at bruge dem næste gang. Husk, at skylning er en meget vigtig del af fjernelse af forlængelse, så tag det alvorligt.

Put væv:

Placer nu dine falske øjenvipper, så de kan omformes i løbet af natten. Dette lader dig genbruge udvidelserne igen, når du skal ud.

Rens øjne:

Den sidste ting du skal gøre er at rense øjnene. Vask dem grundigt med koldt vand i et par minutter. Når du har tørret dem med et håndklæde, skal du bruge en god øjenrenser, så limen og olien er blevet fjernet helt. Med dette vil du afslutte påføring og fjernelse af falske øjenvipper.