Top 9 Aften Eye Makeup Eye Looks

Planlægger du en aftenfest? Hvad ville være din øjenmakeup? Der er masser af kvinder, der er forvirret mellem øjenmakeup i dagtimerne og øjenmakeup om natten. Men bare rolig i dag i denne artikel, jeg har undersøgt top -øjenmakeup -look efter dig. Når det kommer til øjenmakeup, elsker vi alle sportslige forskellige former for øjenmakeup. Eksperiment med øjenmakeup er blevet til en ny trend blandt de unge.

aften øjenmakeup

Folk går endda lidt over bord i disse dage af en masse kunstnerisk øjenmakeup. I stand vil du have et nyt såvel som kreativt udseende, så kan du prøve lidt ekstra ansigtsmaling farver, pailletter, fjervipper osv..

Aften Eye Makeup:

1. Champagne Smoky Eyes:

Husk at Røgfyldte øjne er sexede, men kan komme diagonalt som intense plus dramatiske. Stryg både øjenvipper og bundlinjer med sort eyeliner; desuden udtværing af en Q-tip ellers din finger. Smør en lysebrun øjenskygge rundt om de ydre hjørner plus blend mod pandebenet sammen med under de nederste vipper for at lindre grænsen. Pulver på en skinnende champagne på øjenlågets kerne og konstruer farven til foldens kant.

2. Rhinestone Silver Eye Makeup:

Dette Rhinestone Silver Eye er et stort festlook. Du bliver nødt til at lave en kant med en lilla øjenblyant først plus derefter fylde øjets pusterum med skinnende sølv. Brug derefter en øjenliner til at indramme dine øjne efterfulgt af nogle smukke rhinestones for at øge sin charme sammen med appel.

3. Gorgeous Blue Plus Purple Eye Makeup:

På vegne af en poolfest ellers en nattsamling; denne form for øjenmakeup kan få dig til at se helt fantastisk ud. Du kan gøre med lyse dristige nuancer af blå lilla og sølv. En bred belægning vil hjælpe med at blive yderligere berømt.

4. Ariel Look:

Lille glitter lilla ud over mørke nuancer af glitter aquagrøn vil være de vitale farver for dette øjenmakeup look. I selskab med det, præsenter det for et røgfyldt strejf af en række sorte ellers trækul øjenskygger plus noget sølv.

5. Aftensølv:

Du kan manuelt finde den seje og smarte aften sølv øjenmakeup for at muntre hele dit look. Brug en glitrende såvel som sølvfarvet øjenskygge på dine øjenlåg, der giver dig en meget dynamisk og attraktivt udseende. Hvis du har en tynd kjole på, er denne makeupplan perfekt.

6. Glitter Black Eyes:

Gør brug af sten sammen med pailletter har sat denne øjenmakeup til en helt ny grænse. Du kan prøve med en glittergrå nuance til lægningen i stedet for sten sammen med en sort øjenskygge beregnet til hele låget.

7. Leopard Look:

Dette ønsker kreative hænder plus en masse nøjagtighed. Prøv denne undersøgelse og se på en piges søvn -samling. Du skal bruge et antal gyldne glitterskygger, ekstremt skærpede sorte blyanter sammen med et stort antal gyldne øjenskygger.

8. Den dobbelte fløj:

Det er din klassiske topforing, dog ved et twist. Dette indebærer, at den nederste øjenskygge eller en anden linje fløj ud til at svare til den øverste foring. Der er typisk en lys farve flankeret af de to for at fremhæve kombinationen.

9. Bat Eye Makeup:

En frisk kreativ tilbøjelighed til øjenmakeup bliver observeret. Forudsat at du er førsteklasses til at tegne plus har en mængde præcise nuancer til denne type øjenmakeup med yderligere ansigtsmalingskit, og så kan du helt sikkert tilbyde denne øjenmakeup et skud.