Top 9 øjenbryns tips

Ligesom et billede ser vagt ud uden en flot ramme omkring det, er øjenbryn på samme måde rammen for dine øjne. Hvis du har buskede og ubevarede øjenbryn, ser dine øjne ikke godt ud. Du bør altid bevare en god øjenbrynform. Her er top 9 tips, som kan være meget nyttige for dig.

øjenbryns tips

1) Kontakt en professionel øjenbrynformende kunstner:

Hvis du skal ind for første gang for at forme dine øjenbryn, bør du altid konsultere en god professionel til dette. De hjælper dig med at få den rigtige form på deres stue. Han/hun vil også fortælle dig, hvilken metode der passer til din hudtype og efter din alder.

2) Metoder:

Der er flere metoder i disse dage til at forme øjenbryn. Du kan bruge metoden til trådning. Voksning er en anden velkendt metode. Du kan også prøve en let metode, der plukker. Dette ligner trådning, men du kan gøre det selv med en pincet.

3) Laserhårfjerning:

Denne metode har vundet stor popularitet i disse dage. Du kan kontakte din hudlæge for at få en laserhårfjerningsteknik til dine øjenbryn. Dette vil vare længere end ovenstående metoder.

4) Bevar formen:

Du skal regelmæssigt bevare formen på dine øjenbryn, ellers mister dine øjenbryn deres form. Så bliver du nødt til at lade dine øjenbryn vokse tilbage til at være buskede, så de kan formes ordentligt fra bunden.

5) Gør det selv:

Du kan forme dine øjenbryn lige derhjemme, hvis du engang får dem formet fra en god stue. Fjern eventuelle vildfarne hår fra siderne eller omkring formen på øjenbrynene. Du kan vælge hvilken som helst af de metoder, som du føler er mindre smertefuld for dig.

6) Øvelse gør mester:

Med mere øvelse får du kontrol over at forme dine bryn og vil være i stand til at gøre dem ordentligt. Alle metoder føles smertefulde under starten. Når du bliver mere vant til det, bliver du vant til det, og det bliver mindre smertefrit for dig.

7) Glem ikke at trimme:

Hvis du laver øjenbryn derhjemme, skal du ikke glemme at trimme hårene i kanterne med en makeup eller håndværkssaks

8) Falsk falsk pande:

Mange kvinder har tynde øjenbryn. Dette kan skyldes visse sygdomme eller endda ulykker, hvor du fik et snit i øjenbrynene. Mange af os havde måske bare et stingmærke på vores bryn, hvor hårene ikke voksede tilbage. Mange asiater har også tynde øjenbryn.

Det rigtige er at bruge makeup til at skjule disse huller eller til at dække tyndheden af ​​øjenbrynene. Tag en øjenbrynsblyant i sort eller mørkebrun afhængigt af hårets farve, din pande har og skærp den ordentligt. Din blyant skal slibes meget jævnt, ellers vil den ikke skabe indtryk af små hår. Start nu med at give små streger til steder, der skal udfyldes. Gør ikke for meget. Brug altid små streger og små prikker til at udfylde de områder, hvor du vil have øjenbrynet til at se tykkere og fyldigere ud.

9) Grow Eye Pande Hår:

Du kan også prøve forskellige teknikker til at dyrke øjenbrynshår og gøre det tættere naturligt. Prøv kokosolie eller ricinusolie til at gnide på øjenbrynet, inden du går i seng. Mandelolie kan også fungere til dette. Følg denne metode, indtil du bemærker en betydelig forskel i tætheden af ​​dine øjenbrynhår.