Top 9 øjenmakeup til sorte øjne

Øjnene er et smukt og attraktivt træk ved en kvindes ansigt og sandsynligvis det første, du bemærker i det øjeblik, hun går ind ad dørene. Anvendelse af god makeup på dem kan virkelig være et kraftfuldt værktøj. Men det er vigtigt at kende de rigtige teknikker og stilarter. Derfor har vi delt det bedste af dem i denne artikel.

Enkel øjenmakeup til sorte øjne:

Traditionelle Smoky Eyes:

øjenmakeup til sorte øjne

En sej måde at style de smukke sorte øjne på er at få det traditionelle røgfyldte touch. Til dette skal du bruge din øjenliner, øjenskygge og mascara. Du kan også gøre brug af smarte falske øjenvipper for at give dig selv det dynamiske udseende. Prøv også en lille kombination af lyserøde og fersken øjenskygger.

Stilfulde og smarte sommerøjne:

Stilfulde og smarte sommerøjne

Denne øjenmakeup er perfekt til alle dine sommerfester. Brug først en kombination af pink, fersken og rosaguld på dine øjne. Lav derefter glatte linjer med øjenforingen og tilføj lidt glitter ovenpå, hvis du vil. Dette vil give dig et meget sexet og attraktivt udseende og give dig en masse komplimenter fra delen.

Gudinden:

Gudinden

Denne makeup er designet til dem, der har udtryksfulde øjne. Det ser stilfuldt og meget åbenhjertigt ud. At male dine øjne med en kølig blå øjenskygge og derefter skabe glatte piskeris af sorte streger med din eyeliner efterfulgt af et flot strejf af kajal nedenfor er bare det look, du har brug for. Brug din mascara til at løfte vipperne.

Det sorte øje:

Det sorte øje

En anden fascinerende og innovativ stil er den sorte øjenmakeup. Dette kræver kun en sort øjenskygge og øjenforing. En blanding af begge påført på dit øvre øjenlåg kommer til at se helt attraktivt ud. Prøv at skabe det klamede look ovenpå såvel som nedenfor. Gør det ikke for tungt. Lidt lys er godt.

Blå øjne:

Blå øjne

Ocean Blue Eye makeup er, hvad du har brug for for at få dig selv til at ligne en absolut diva. Det er bestemt det bedste til et festlook og ser godt ud med sorte kjoler. Den er ideel til dem, der har sorte øjne og bruges af flere makeupartister og eksperter.

Brude Makeup:

Brude Makeup

Hvis nogen af ​​jer deltager i et bryllup i denne sæson eller selv skal giftes; denne makeup er noget du bør prøve. Kombinationen af ​​gylden og brun er helt fantastisk. Ikke kun det; dette vil også give dig et anderledes og elegant udseende. En god eyeliner vil tilføre sin charme.

The Dazzler:

Blænderen

En anden øjenmakeup, du kan prøve at flaunt er blænden. Denne bruger den perfekte kombination af lys gylden og violet og får dig til at ligne en berømthed. Sørg for, at den streg, du opretter med din blyant, er tynd. Du vil ikke lave en tyk streg; ellers kommer øjenskyggernes skønhed ikke godt frem.

Det gyldne øje:

Det gyldne øje

Den gyldne øjenmakeup er en bedøvelse for dem med sorte øjne. Den bruger gylden glitter og en veldefineret linje skabt ved hjælp af en foring. Sørg for, at dit øjenbryn er blevet trådet meget godt, og at din ansigtsmakeup er blevet udført korrekt. Det vil forbedre hele dit udseende.

Det kreative øje:

Det kreative øje

Den kreative øjenmakeup bruger en fantastisk kombination af fem farver. Nogle flotte grå pletter under øjet ser også ret innovative og tiltalende ud. Det kræver også en kajal og foring af god kvalitet for at forhindre udtværing.