Top 9 koreanske øjenmakeup -looks

Mange kvinder, der elsker at bære øjenmakeup i koreansk stil, og hvis du også er fan, kan denne artikel være nyttig for dig, hvis du leder efter naturlige koreanske øjenmakeupmuligheder. De er en del af verdens modeindustri. Mange af de bedste modeller og skuespillerinder i dag har en tendens til at vælge denne form for makeup.

Når det kommer til makeup, kender koreanerne deres rimelige andel af viden, de har deres egen makeupstil. Deres øjenmakeup er enestående og bruger de rigtige koreanske øjenmakeup -produkter. Det er overraskende at se, hvordan de opfinder sammen med kunstneriske de kan være ved deres øjne.

Koreansk Makeup Eye ser ud

Koreansk øjenmakeup ser ud:

1. Koreansk øjenmakeup:

Det er velegnet til ikke kun koreanske, men også alle kvinder. Det komplimenterer dine øjne plus giver dig et ekstremt let, men stilfuldt look. Du kan anvende dette design, hvis du skal ud og spise middag med dine venner til lejlighederne efter solnedgang eller mere formelle lejligheder.

2. Phoenix Eyes med monolider:

Phoenix øjne med monolider

Mens Phoenix -øjet er så unikt i sig selv, at kun en simpel tynd øjenlinie ville være tilstrækkelig. I stand vil du nedtone den lille stigende kurve ved det ydre hjørne af øjet, skitsere en tykkere linje ved det ydre hjørne uden at strække sig længere end øjet. Vend det ikke ud. Til sidst skal du trække på den mindre vippelinje for at få looket til at føjes.

3. Forførende vipper Makeup:

Forførende vipper Makeup

Denne makeup vil have dig til at bære i falske vipper plus effekten er så attraktiv. Makeupen er bare strålende, selvom den har brug for hjælp fra en uddannet makeupartist. For at tilslutte ekstra volumen kan du mere overlinje dine bryn.

4. Scotch Eye:

Normalt folk, der ikke dækker masser af asiatisk øjenlinje, selvom koreanerne generelt foretrækker plastikkirurgi for at få øjet til at krølle, plus intet vi har sat rollemodel for. Brug næsten ikke scotches, der opsummeres som sola-tip til at skabe folder i vores øjne.

5. Doll Eyes:

Doll Eyes

Koreanere har som standard en mindre øjne, såvel som denne makeup bygger den fantasi om en større nærmere defineret øjenform eller bygger den dukkeeffekt for øjnene.

6. Lige øjenbryn:

Lige øjenbryn

Denne form for makeup har ingen bue, og disse bryn er beregnet til at virke søde plus ungdommelige. Med en pensel vikles toppen af ​​dine øjenbryn som af buen nedad gennem et tyndt lag pind. Vent med at tørre op. Smør concealer over pinden for at dække hårene. Bland og skits i resten af ​​håret med et øjenbrynpulver ellers blyant. Bland concealer i det omfang det er muligt.

7. Turkis Grøn Smoky Eye:

Turkis Grøn Smoky Eye

Det kræver flere præcisioner. Det ville være bedst, hvis du måske får hjælp fra en ekspert, mens du bygger dette. Brug to forskellige nuancer af grønt og brug begge kajal sammen med øjenliner for at understrege dit look.

Seneste koreanske øjenmakeup tutorials

8. Hvalpe Eyeliner:

Hvalpe Eyeliner

Hvalpefoderet er hvalpøjets renere og komplicerede fætter. Dette look får øjet til at komme rundere ud samt mere dukke-lignende.

 • Sådan får du din hvalp til at se øjenliner ud:
 • Brug en mascara og forlæng dine vipper fra rod til spids.
 • Tag en liner og tegn langs den øvre vippe fra det indre øje til udad
 • Efter at have nået kanten, tegnes stregen for at bevare øjets naturlige form
 • Fyld den ydre linje med en kohl og et hjørne af den nederste vippe og flet dem
 • Blend forene for en glat finish.

9. Aegyo Sal:

Aegyo Sal

Øjenposer er yndige i Sydkorea, og der er også et ord for det. “Aegyo Sal” beskriver de fede lommer under øjnene, som menes at skabe øjnene, der fremstår rundere, fyldigere såvel som yngre.

Sådan opretter du dit Aegyo Sal -look:

 • Brug en fremhævningsskygge nøjagtigt under den nedre vippelinje.
 • Via en matbrun skiver du i din “pose” cirka en halv centimeter under din vippelinje.
 • Blend med en vatpind.

Tips til koreansk øjenmakeup

Her er et par enkle tips til at skabe en fejlfri koreansk øjenmakeup:

 • Minimal er det bedste. Vælg simple neutrale farver og bevar det så naturligt som du kan.
 • Når du bruger en shimmer, skal du altid anvende den på midten af ​​øjet for en poppende effekt
 • Mørkere øjenskygger skal påføres på yderlåget for at få en perfekt skraveret effekt
 • Foring dine øjne er meget vigtig for at få de søde hvalpøjne

På nuværende tidspunkt må du have samlet de fleste tips og teknikker om Koren Eye Makeup til begyndere. Så alle jeres dejlige piger, få jeres værktøjer, følg metoderne og skab øjne, der kan fascinere verden.