Top 9+ tips til øjenvipper

Passer du på dine øjenvipper? Alle mennesker spiller så meget attraktion på de forskellige kropsdele, men øjenvipper negligeres. Øjenvipper er en slående del af dine øjne. Enten din øjenform plus farve, lange ellers fyldige vipper indsætter en mystik, der gør dine øjne så ekstremt flotte. Så i denne artikel har jeg undersøgt nogle bedste tips til øjenvipper, der tilbyder lange, tykke øjenvipper såvel som et brede øjne naturligvis.

Øjenvipper Tips

Tips til øjenvipper:

1. Wiggle -metoden. Mens du smører din mascara, skal du begynde i bunden af ​​vipperne og vride børsten fra venstre mod højre, lidt end op og ned. Fortsæt med at flytte pinden i en zig-zag-bevægelse lige op til toppen af ​​dine vipper. Dette hjælper med at belægge hver sidste tomme af dine vipper for størst effekt.

2. Skrub forsigtigt øjenområdet: Uanset om du forsøger at slippe af med vandtæt mascara ellers kun rense dit ansigt, bekræft for at fjerne urenheder blødt omkring øjenområdet for at hjælpe med at holde dine øjenvipper.

3. Forbruges til længere vipper. Tag flere siliciumkilder i din kost. Siliconen er et sporelement, der støtter hårvækst, og det kan ikke skade dig at få bedre dit næringsstof! Grundlaget for silicium omfatter asparges, agurker, kål, oliven, roer, ris og havre. En fit livsstil vil støtte sund hårvækst, tælle øjenvipper.

4. For at opdage dem naturligt kan du anvende hjemmemedicin. Smør olivenolie på dem regelmæssigt vil hjælpe i et vist omfang. Også ricinusolie virker vidunderligt for dine vipper.

5. En ekstra lashforstærker er vaselin. Du kan påvirke det med en fin børste ellers en Q-tip. Mange mennesker bruger også mandelolie til at producere deres øjenvipper vokser. Blend lidt æggehvide i for at undgå brud.

6. Slip forsigtigt og grundigt af med øjenmakeup, inden du går i seng. At lade makeup sidde på dine øjenvipper i længere tid er sandsynligvis ikke godt for dine øjenvipper, plus det vil gøre det ekstra vanskeligt at følge ovenstående trin over tid.

7. Smør vandtæt sort flydende eyeliner til vipperne. Dette vil føre dem og få dem til at virke meget sorte, uden mascara -udseende. Du kan faktisk stoppe på dette tidspunkt; forudsat at du ligner udseendet!

8. Børst dig til længere øjenvipper. Lyder mærkeligt, men tænk på at børste dine øjenvipper som et andet element i din daglige plejerutine. Ligesom vi børster vores hår eller tænder, kan børstning af dine øjenvipper med en øjenvippekam skabe lange øjenvipper, selvom der ikke er mascara på børsten. Det er også en fantastisk måde at adskille øjenvipper på, før du påfører nogen form for mascara; det er bedre at stoppe klumperne, før de starter! Denne vane vil holde dine øjenvipper stærke og forhindre brud for ofte.

9. En god måde at få indtryk af tykkere, længere vipper er at arbejde på bunden af ​​dine vipper, plus derefter gradvist arbejde dig op til spidsen. Smør lille mascara til en øjenskygge pensel plus kam forsigtigt på rødderne af dine vipper. Dette skaber bredde, og dine vipper vil fremstå fyldigere.

10. Smør olivenolie til dine vipper. Dette vil hjælpe dem med at blive længere og stærkere. Dette er en af ​​de fineste hjemmemediciner til at finde lange øjenvipper.

11. Du kan trimme dine vipper en gang hver 2 til 3 måneder. Trim nu en lille del (1/4). Beskæring af dine vipper vil inspirere dine øjenvippers follikel og få dem til at vokse hurtigere.