25 legújabb és legnépszerűbb medál ékszer

A medál franciául azt jelenti, hogy „lelóg”. A medálok olyan ékszerek, amelyeket egy kis hurok rögzít a nyakláncokhoz. Nehéz megjelenést kölcsönöznek a sima nyakláncnak, és különböző alkalmakkor viselhetők. Különféle medálok léteznek, például talizmánok, amulettek, medálok és így tovább. A medálok sokféle kivitelben és színben kaphatók. A medálok is hatalmas árkategóriával rendelkeznek. Az olcsó műanyagtól a drága aranyig és a ritkaig terjednek. Gyermekek, nők és férfiak is viselhetik őket.

Függő ékszertervek

Gyönyörű és stílusos medál ékszertervek képekkel:

Íme a férfiak és nők medálok legjobb tervei

1. Ezüst Infinity medál:

Ezüst Infinity medál

Ez egy gyönyörű medál végtelen alakú gyémánttal tűzdelve. Ezt gyermekek és nők is viselhetik. Ez a szimbólum az örökkévalóságot és a soha véget nem érő szellemet jelképezi. A közelmúltban népszerűvé vált a modern generáció körében, ezért nagyon nagy a kereslete a piacon. Egyszerű megjelenésének és könnyű súlyának köszönhetően naponta hordható.

2. Japán stílusú gyöngy medál:

Japán stílusú gyöngy medál

Ez egy japán stílusú medál, amely aranylánchoz van rögzítve. A gyöngyöt középen egy aranyburkolat tartja. Ez egy elegáns darab. Viselhető báli ruha vagy egyszerű fekete ruha fölött. Jól fog mutatni egy sima fekete szárin is. Egyformán jól mutat a hagyományos és a nyugati öltözékeken.

3. Pasziánsz függő:

Pasziánsz függő

A pasziánsz egyetlen, nagy, gyönyörű formájú gyémánt. Ezt a pasziánszt egy arany hurok rögzíti egy aranylánchoz. Ez az, amit a gazdag tömeg napi használatra vásárol. Mivel pasziánszból készült, mindenféle öltözékhez jól illik, gazdag megjelenést kölcsönözve hozzá. A lánc y osztályú megjelenést kölcsönöz neki, mivel aranyból készült. Az arany hurok, amellyel a pasziánsz lóg, szintén királyi megjelenésű. Minden függő szerető, akinek magas a költségvetése, meg kell vásárolnia ezt.

4. Jámbor Ganesha medál:

Jámbor Ganesha medál

Ez a medál csak az egyik legszebb alkotás. Elegáns, előkelő, és minden jó szó leírható. A gyémántok köréhez rögzített aranylánc valóban remekmű. Ganesha isten alakja ül középen, aranyból és két gyémánttal is. Ez valóban gyönyörű, és kötelező minden ember számára, aki Ganesha urat imádja.

5. Zafír medál:

Zafír medál

Ez az egyik aranyos és elegáns medál nőknek. Könnycsepp alakú, és ezüst lánchoz van rögzítve. A közepén egy zafírt tart egy gyémánt. A kék zafír fenségesnek és előkelőnek tűnik. A legjobb része ennek a medálnak az, hogy hagyományos és nyugati öltözékeken is viselhető, mint például ruha vagy estélyi ruha. Egyszerű, ezért fiatal nők is viselhetik.

6. Dupla hurkos gyöngy medál:

Dupla hurkos gyöngy medál

Ez egy egyedi medál. Dupla hurkú, aranyláncon lóg. Az első egy arany hurok, amelyet tovább erősítenek egy ezüst hurokhoz. Az ezüst hurok gyönyörű gyémántokkal van kirakva. Az aranyhurkon gyöngy lóg. Ez nagyon vonzó a szemnek, és minden korosztályú nők imádni fogják. Hivatalos partin viselhető, és biztosan el fogja vonni mindenki figyelmét.

7. Tanzanit és gyémánt medál:

Tanzanit és gyémánt medál

A tanzanit egyedülálló, mivel csak egy helyen található a földön – Tanzániában. Nagyon ritka. Ha különböző fényviszonyok mellett látjuk, a függő színe megváltozik. Ez az ásvány jellemzője. Ez a medál merész darab, és nagyon feminista. Egyszerű, és jól fog kinézni egy hozzáillő fülbevalóval.

8. Smaragd medál:

Smaragd medál

Ez egy igazán szép drágakő. A gyönyörű medál egy ezüst lánchoz van rögzítve, és hat gyémánt van egymás után, majd egy smaragd medál. Ez az egyik klasszikus ékszer függő. Jól fog mutatni indiai és nyugati viseleten. Minden korú nő viselheti.

9. Horgony függő:

Horgony függő

Ezt az aranyos medált nagy a kereslet a fiatal generáció körében. A horgony azt jelenti, hogy az egyik támogató rendszer a másik számára. Ez egy igazán kedves ajándék egy barátjától a másiknak. Ez a medál rendszeresen viselhető, mivel kicsi és könnyű. Jól fog mutatni minden korú lánynak. Az arany horgony egyszerűnek, de vonzónak tűnik. Ezt egy apa is teheti a lányának.

10. Opál függő nyaklánc:

Opál függő nyaklánc

Az opál az egyik legszebb ásvány. Ez az opál medál egyszerű és aranyos, világoskék színű medál, aranylánchoz rögzítve. Könnyű súlyú, így napi szinten is viselhető. Ez jól mutat bármilyen öltözéken. Gyerekek és felnőttek is viselhetik. Az egyszerűsége az, ami bárki számára jól mutat.

11. Esőstílusú függő:

Eső stílusú medál

Más medálokkal ellentétben, amelyeknek csak egy köve van, a csapadékfüggő egyedülálló, mivel sok köve lóg. A kövek adják az esőcseppek hatását, amelyek folyamatosan esnek. Ahogy a kövek össze vannak kötve a fő aranylánccal, nagyon nagyszerű megjelenést kölcsönöz. Ha nyugati öltözékkel viseli, javítja a megjelenését és elbűvölő megjelenést kölcsönöz. Ezenkívül a csapadék medál nagyon új, és soha nem megy ki a divatból. Ez valami más, mint a medál általános koncepciója, ezért egyre népszerűbb a fiatal generáció körében.

12. Funky Bagoly függő:

Funky bagoly medál

Ez a medál nagy a kereslet a tizenévesek körében. A bagoly „menő” madárrá vált, és a bagoly kiegészítők azóta is elárasztják a piacokat. Ez a bagoly medál egy másik osztályhoz tartozik. Többrétegű nyakékhez van rögzítve. A bagolynak szép szemei ​​drágakövekből vannak, és a ragyogó megjelenés még vonzóbbá teszi. Ez elengedhetetlen a medál szerelmeseinek, akik szeretik frissíteni és funky tartani a kiegészítő ruhatárat.

13. Hold drágakő medál:

Hold drágakő medál

Ez egy klassz, elegáns medál. Az aranylánc egy aranyholdra van akasztva, amely belülről nagyon szép kialakítású. A Holdhoz drágakő is kapcsolódik, amely lila színű és fényűző megjelenést kölcsönöz. Ez minden idők egyik legszebb és legbájosabb medálja. Minden korosztály és mindenféle öltözéken viselhető.

14. Egyszerű betűs függő:

Egyszerű betűs függő

Ez a medálok egyik leggyakoribb típusa. Aranyból készült, és egy levél van bevésve egy arany korong medálba. Ez egyszerűnek tűnik, de menőnek. Minimális megjelenése miatt munkába vagy főiskolára is hordható, ezért rendszeresen viselhető. Nem fog túl sokat kinézni semmin. Ezenkívül nem korlátozódik egyetlen adott korcsoportra sem, és bárki viselheti.

15. Mókás ananász medál:

Különös ananász medál

Ez a medál a gyümölcs szerelmeseinek, vagy valakinek, aki nagyon furcsa. A modern generáció nem hisz a mainstream tervekben, és mindenki szeretne valami újat kipróbálni. Ez a medál aranyból készült, ezért nagy értékű. Aranylánchoz van rögzítve, és az ananász kialakítása nagyon pontos, és úgy néz ki, mint a gyümölcs pontos ábrázolása.

16. Yin Yang medál:

Yin Yang medál

Yin yang a taoizmus szimbóluma. Ez azt jelenti, hogy bár két erő ellentétes lehet egymással, kölcsönhatásban állnak egymással. A fekete -fehér színek ellentétes erőket szimbolizálnak. A fehér minden jót jelképez, a fekete pedig minden rosszat. A kis fehér pont a fekete részen minden rosszban a kis jót mutatja, a fekete pont pedig a rosszat minden jóban. Ez egy értelmes üzenet, amelyet ez a medál közvetít. A medál elegánsnak tűnik, és bárki viselheti.

17. Mickey egér medál:

Miki egér medál

Ez a divatos medál egy Walt Disney karakter- Mickey egér- alakja. Színes és kerek kövekkel tűzdelt. Ezt imádni fogják a gyerekek és a tinédzserek. Az ezüst lánc egyszerű, így a medál javítja az általános megjelenést. A színes kövek aranyos megjelenést kölcsönöznek. Minden Disney rajongó szereti a Miki egeret, és biztosan imádni fogja ezt a medált.

18. Arany virág medál:

Arany virágú medál

Ez a virág medál elegáns és ízléses. Tiszta arany lánca van, arany virággal. Középen gyémánt van. Összességében ez egy drága medál, és azok vásárolhatják meg, akik fel akarják fröcskölni a készpénzt. Jól mutat a hagyományos viseleten, és családi funkciókhoz is viselhető. Nem túl jazzes, ezért jól néz ki. Ez az egyik legegyszerűbb arany ékszer medál nőknek.

19. Snoopy medál:

Snoopy medál

Ez a medál olyan, mint a nagyon híres képregény-karakter- Snoopy. A gyerekek egyik kedvenc karaktere. Mindenki szereti a Snoopyt. A gyémántokkal díszített medál rózsaszín arany színe miatt ez a snoopy teljesen más megjelenésű, mint a többi medál. Hangos megjelenésű, és jól illik az egyszerű ruhákhoz. A Snoopy rajongók érdeklődni fognak ennek megvásárlása iránt, így ez korlátozza a medál igényét. A medál imádnivalóan néz ki a gyerekeken.

20. Kvarc medálok:

Kvarc medálok

A kvarc a Föld leggyakoribb ásványa. Ez egy féldrágakő. Régi idők óta használják ékszerek és kemény kőfaragások készítésére. Ez a medál egy egyszerű fehér kvarc medál, amely több aranylánchoz van rögzítve aranygyöngyökkel és szívvel. A medál egyszerű és kifinomult. A nyaklánccal együtt lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a nyaknak és fokozza a kulcscsontot. Szépséget kölcsönöz a nyaknak, és egy egyszerű ruha vagy felső fölé is viselhető. Gyermekek és idősebb nők is viselhetik.

21. Táncoló lány medál:

Táncoló lány medál

Ez a medál, amely egy balett -lányt mutat, az egyik legszebb medál a nők számára. Arany lánccal rendelkezik, a medál gyémántból és drágakőből készült. A ruha részét képező kék drágakő fényes és vonzó. A kis gyémánt szegek csak józan megjelenést kölcsönöznek a darabnak.

22. Mancs medál:

Mancs medál

Ez a medál minden állatbarátnak szól. Aranyban és ezüstben is kapható. A medál is ugyanolyan színű, és a kutya mancsa közepén üreges. Aranyos és a gyerekek imádni fogják.

23. Topáz medál:

Topáz medál

Ez a topáz medál aranyos és egyszerű. Egy sima ezüst színű láncon lóg. A világoskék topáz aranyburkolattal van ellátva, fényes és csinos. Jól mutat mindenféle öltözéken.

24. Arany teknős medál:

Arany teknős medál

Ez a függő elegáns és gyémántokkal tarkított, ami vonzóbbá teszi.

25. Ezüst sterling medál:

Ezüst Sterling medál

Ez egy elegáns medál, amely gyémánttal szegélyezett és arany drágakő a közepén. Ezüst lánccal jól fog kinézni.

A medálokat az ékszerek feltalálása óta hordják. Manapság óriási a választék. A női medálok minden tartományban megtalálhatók, az nagyon olcsóktól a nagyon drágákig.