9 legjobb tanulási jógaóra Noidában részletekkel

A modern idők felszámoltak bennünket, és életmódunk gyors természete oly sokféle módon befolyásol bennünket. A jóga, az elme és a test ősrégi indiai fegyelme, tökéletes módja a stresszoldásnak. A Noidában jógaórák rengetegek, és különféle jógaiskolákat kínálnak a tanuláshoz. A jóga ereje hihetetlen; a pontos testtartással és a helyes légzéssel a jóga fizikailag is alkalmassá tesz téged a mentális egészség csatornázására.

A jóga a meditációba is bevezet, és ez segít az elme feletti uralom megszerzésében és a zárt élet vezetésében. Segít kikapcsolódni és ellazulni. Ez a tökéletes méregtelenítő. Egy olyan városban, mint a Yoga Noida, valóban könnyű elkezdeni a jógaútját. Ha szeretné elérni fitnesz céljait és megtalálni a belső békéjét, olvasson tovább, hogy megtudja az első jóga stúdiót Noidában.

A legjobb tanulási jógaórák Noidában részletekkel

Legújabb és legnépszerűbb jógaórák Noidában:

1. Amritam Jóga Alapítvány, 50. szektor:

Az 50. szektorban található Amritam Jóga Alapítvány Noida egyik legjobb jógaközpontja. Teljes fiatalító programot kínálnak, amely sokat tanít a jógáról és segít elérni fizikai céljait. A jógával együtt meditációs és természetes méregtelenítő programjuk is van. A Shirodhara egy ritka és ősi indiai masszázs és méregtelenítő tudomány, amely itt található. Ha meg akarja gyógyítani fizikai és mentális temperamentumát, és hosszú egészséges életet szeretne élni, akkor ezt a jógaközpontot érdemes felkeresnie. Jóga tanfolyamaik Noidában a hét minden napján reggel 6 órakor nyitnak ajtót!

 • Cím: B-4, alsó földszint, Központi piac közelében, Gate No-9, Ravi Noody Play School, Sector -50 Noida (U.P)-201301.
 • Kapcsolatba lépni: 099907 71734, +911204133941
 • Weboldal: http://www.amritamyoga.com/

2. Soham Jógatudományi Intézet, 61. szektor:

Ez a jógai központ Noidában egy csodaország a jóga szerelmeseinek! Mindent megkaptak, jógaórákat, meditációs tanfolyamokat, jógaterápiát, jógaórákat gyerekeknek, mindezt. Ennek a jógastúdiónak az oktatói rendkívül képzettek, és hasznosnak és valódinak minősítették őket. Ez a jóga stúdió prenatális jógaórákat is kínál Noidában. A jóga rendkívül előnyös a terhes nők számára, és a legjobb az, hogy otthon is kérhet órákat! Csak fel kell vennie a telefont. Vállalati órákat is kínálnak, így jelentkezzen be ingyenes jógaórákra a Noida próbaórán! A jóga stúdió nyitva tartása a hét minden napján reggel 6 órától 9 óráig tart.

 • Cím: C-11, Near Shopprix Mall, Sector 61, Noida, Uttar Pradesh 201301
 • Kapcsolatba lépni: 08368342800
 • Weboldal: http://sohumyogastudio.com/

3. Pranava Jóga Akadémia, 37. és 76. szektor:

Noida két kiváló helyén található ez a csodálatos hely a jóga tanulására, a Pranava Jóga Akadémia. A stúdiókban osztályokat kínálnak, valamint otthoni egyéni képzést. Kétségtelen, hogy az egyik legjobb és legismertebb hely a jóga tanárképzés tanulására Noidában. A kiegyensúlyozott étrend kulcsfontosságú a fitneszhez, és ez a jógaakadémia étrend -kezelést és tanácsadást kínál Önnek, hogy segítse az életét visszatérni a helyes útra. Foglaljon időpontot egy képzett jógival, és induljon el a fitnesz és egészség útján.

 • Cím: 37. szektor – Arun Vihar Amar Public School Campus, Near Chinmaya Mission, Sector 37, Noida Legközelebbi metróállomás: Noida Golfpálya 76. szektor: JM Orchid Sector 76 Noida Gautam Budha Nagar Uttar Pradesh.
 • Kapcsolatba lépni: 9650996490, 9650422526
 • Weboldal: https://pranavayoga.co.in/

4. A jógaguru India, 15 A szektor:

A jógaguru széles körben elterjedt a városban, és számos fióktelepe található a 15 A szektorban, a 26. szektorban, az 50. szektorban, a 18. szektorban stb. Noida egyik legjobb jógaórája, ez a hely különféle tanfolyamokat kínál a környéken a holisztikus gyógyulásról. Jóga, meditáció, erőjóga a noidában, vállalati órák – néhány példa erre. Ha egy ideje jógázik, és szeretne tanítani, nézze meg jóga tanárukat a Noida programban. Terhességi órákat is kínálnak jógára és terhességi jógaórákra Noidában, mivel hatékonyak és segítenek az anya és a gyermek egészségének fejlesztésében. Ha változtatni akarsz az életeden, és egészségesen meg akarod pörgetni az életedet, csatlakozz a jóga Guru India -hoz.

 • Cím: 15A szektor – Sec. 15A Club, Noida, India Sector 26 -Gangotri Hall, RW & CS 26. sz., Noida Sector 50 -Neelgiri Hills Public School, Sec. 50, Noida, India.
 • Kapcsolatba lépni: 098102 69806, 098102 69806,
 • Weboldal: http://theyogaguru.com/contact-us/our-centers/

5. Kailash Naturopathiai Intézet Ayurveda és Jóga, Nagy -Noida:

Jógaórákat keres Greater Noidában? Megtalálta a tökéleteset. A noidai Kailash jógaintézet intenzív jógaprogramot kínál a gyógyítás más tudományágaival együtt, mint például a természetgyógyászat és az ájurvéda. Ez a hely a betegségek jógával és ájurvédával történő kezelésére specializálódott. Kezeléseket kínálnak cukorbetegségben, pajzsmirigyben, vérnyomásban, asztmában, elhízásban stb. Szenvedőknek. A jóga a legtermészetesebb módja a stressz enyhítésére. Ingyenes órákat kínálnak a hátrányos helyzetű emberek számára. Ha teljes megújulásra van szüksége, akkor ezt a helyet mindenképpen meg kell látogatnia. Segítenek a depresszió és más mentális betegségek elleni küzdelemben is. Az itt található osztályok nyitvatartása a hét minden napján reggel 8 órától este 9 óráig tart.

 • Cím: 26, Tudáspark – 1, Greater Noida – 201308, Uttar Pradesh, India.
 • Kapcsolatba lépni: 0120-2321000, 2327900
 • Weboldal: http://www.kailashnaturopathy.com/contact.aspx

6. The Yoga Hutt, 27. szektor:

A jobb életmód tudatossággal, elfogadással és javítással jár. A jóga a tökéletes módosítás az Ön rohanó életéhez. A jóga Huttban az elme és a test teljesen ellazulhat megfelelő edzéssel és személyes odafigyeléssel. Jógaórákat kínálnak hölgyeknek és gyerekeknek. Erős jógaórákat is tartanak a noidában. Az erő jóga egy modern tudományág, ahol ritmikus mozgásokat és légzőgyakorlatokat tanítanak fitnesz céljainak elérésére. Ha lendületes gyakorlási módszert keres, a power yoga az egyik legjobb lehetőség. Jelentkezzen be egy órára bármikor reggel 6.30 és reggel 8 óra között, és induljon el a boldog élet felé vezető úton.

 • Cím: B 108, Kidzee iskola közelében, 27. szektor, Noida, 201301
 • Kapcsolatba lépni: +919152641821

7. Bharat Thakur művészi jóga, 41. szektor:

Az egyik legismertebb jógagyakorló, Bharat Thakur világszerte létrehozta intézményét. Ez az intézmény a jóga ősi fogalmával foglalkozik. A meditáció mellett számos jóga -stílust oktatnak itt. Virtuális és online képzéseket is szerveznek az emberek számára szerte a világon. Megtanulhatja a jógát Noidában otthon, saját kényelmében online! Tanárképzések és fogyókúrás programok is rendelkezésre állnak. Holisztikus megközelítést alkalmaznak a test és a lélek gyógyítására ebben a jógaközpontban. A 41. szektorban található, és könnyen elérhető egy gyors osztály számára egy nap alatt.

 • Cím: I-67, Dadri út, 41. szektor, Noida-201303, Jószolgálati Kórházzal szemben. Golfpálya metróállomás mellett,
 • Kapcsolatba lépni: 18001021000
 • Weboldal: http://www.artisticyoga.com/

8. Yogathon, 19. szektor:

Az egyetlen hely Noidában, amely az Aquayoga -t tanítja! Igen, egy modern pörgés a jógában, amely a víztesteket használja fel a jóga új fizikai és szellemi korlátainak felfedezésére. A víztestben végzett testmozgás segít ellazítani az izmokat, és gazdagítja a végtagok és az ízületek egészségét. Az Aqua jóga mellett a jóga olyan szolgáltatásokat nyújt, mint a power yoga, vállalati órák. Zumba órákat is tartanak. Felülvizsgálták, hogy Noida egyik legjobb jógastúdiója, amely megemlíti az oktatók és az oktatás minőségét. Ha szórakoztató edzésprogramra vágyik, lépjen be a yogathonba, és változtassa meg életét, miközben jól érzi magát. Ez a hely a hét minden napján, 24 órában nyitva tart.

 • Cím: A-729, Noida, 19. szektor, Noida-201301
 • Kapcsolatba lépni: +919152925031

9. Az élet művészete, 41. szektor:

Egy jóga lista sem teljes az Életművészet nélkül, amely a világ egyik legjobb jóga- és meditációs létesítménye. Számos program várja a jógázni vágyókat. Gyors tanfolyamokat és boldogságprogramokat kínálnak, amelyek segítenek megújulni és tiszta fejjel visszatérni a munkához. A jóga rendkívül előnyös a megfelelő temperamentum megőrzéséhez és a mentális egészség ellenőrzéséhez. A jóga segítségével könnyen kiegyensúlyozott életmódot élvezhet minden stressz nélkül. Ha meg akarja javítani életét a fitnesz és a wellness folyamaton keresztül, nézze meg a Noida -ban való élet művészete című filmet, és töltse ki mindvégig a tudatosságot.

 • Cím: No. D-3, Hansraj Tower Main Road, Sector 41, Noida, Uttar Pradesh.
 • Kapcsolatba lépni: 2960- 08046800092
 • Weboldal: https://www.artofliving.org/node/6168

Jógaedzők Noidában:

 • Bharat Thakur
 • Tina Kanwar
 • 3 Yogguru Kamal.
 • Rishikesh
 • Ayush Sengar
 • Dinesh Dagar
 • Ranjeeta
 • Maya
 • Pradeep Sharma
 • Shweta Singh

A fent említett Noida legjobb jógaórái voltak. Minden hely minőségi edzést kínál, és következetes gyakorlattal változást fog látni az egészségében. A jóga a méregtelenítés kiváló formája, és újratölti az akkumulátorokat a városi forgataghoz, amelyet életnek nevezünk. Ha úgy gondolja, hogy ez a cikk hasznos volt, küldjön visszajelzést a megjegyzésekben, hogy tudassa velünk véleményét, és ossza meg azokat az emberekkel, akik ugyanazt az szenvedélyt érzik az egészség iránt, mint te.

Gyakran Ismételt Kérdések & Válaszok:

Q1. A jóga valóban gyógyítja a betegségeket?

Válasz: Igen. A jóga gyógyító tulajdonságairól ismert, amelyek következetes és felügyelt edzéssel járnak. A jóga a fizikai gyakorlatok egy formája, amely magában foglalja a teljes fizikai rendszert, valamint az elme szisztematikus bevonását a folyamat fokozására. A jóga pedig újjáéleszti a test létfontosságú műveleteit, és segít a helyreállításban, de mindig ne feledje, hogy ezt csak felügyelet mellett kell végezni.

2. Kell -e alkalmasnak lenni jógázni?

Válasz: Egyáltalán nem. Jógázni azért kell, hogy fitt legyen, nem fordítva. Ennek a tudományágnak az az előnye, hogy korhatár nélkül el lehet kezdeni a tanulást. Ha megfelelő vagy, jógázni kell, hogy javítsd a közérzetedet. Ha alkalmatlan vagy, akkor elengedhetetlen, hogy jógázni vagy meditálni kezdj, hogy egészséges legyél.

3. Tilos az alkohol és a húskészítmények fogyasztása?

Válasz: A jóga filozófiája szerint a nem zöldséges ételeket és az alkoholt kerülni kell. Ha kezdő vagy, és megpróbálod kivonni az étrendedből, ha haladó szintre lépsz, előfordulhat, hogy nem kapod meg a jóga gyakorlásából származó becsült előnyöket, mivel az alkohol és a húskészítmények megzavarják belső rendszereinket. Jó gyakorlás után nem fogja szükségét érezni annak fogyasztására.