Padma Pinya Mayurasana (könyök egyensúly) – Hogyan kell csinálni és előnyei

A jóga klasszikus, hamisítatlan testalkat, amely nagymértékben támaszkodik a testmozgásokra és a szabályozott légzésre a kívánt eredmény eléréséhez. Sokszor a jóga sokak számára egyszerűen a test fittségét jelentené. Most a testalkat vékony gyomrot vagy egészségesen működő testet jelenthet.

Padma Pinya Mayurasana (könyök egyensúly) Hogyan kell csinálni és előnyei

A jóga, amely mindkét területen kiváló teljesítményt nyújt, gondoskodik az egészségéről és a megjelenéséről is. Most bónuszként dobunk még egy jó tulajdonságot a jógával kapcsolatban. A mindennapi rutin zűrzavara után a nyugalomhoz vezető keskeny út mindig üdvözöl. Ezt akarja elérni bennünk a jóga. A mai cikkben a forró téma a Padma Pinya mayurasana jóga lesz.

Padma Pinya Mayurasana (könyök egyensúly) és előnyei:

Hogyan kell csinálni?

Sokszor a jóga rutin olyan egyszerű, mint a rózsákkal lefektetett ágy, máskor pedig a tövisek teszik ezt nehéz rutinsá. Sajnos ez az egyik olyan jógaállás, amelyet a kezdeti szakaszban meglehetősen nehéz elérni. Itt a kérdés kulcsa a gyakorlat. Mielőtt azonban elkezdené ezt a testtartást, néhány egészségügyi kérdést érdemes szem előtt tartani.

Ne végezze el ezt a jógát, ha eltört az alkarja, amely bár most rögzítve van, károsodhat, ha egyenetlen nyomást gyakorol rá. Másodszor, a magas vérnyomásban vagy akut szívproblémákban szenvedő emberek tartózkodjanak attól, hogy ezt a jógaállást választják. A kezdéshez üljön a lótuszpózba, amelyet Padmasanának is neveznek.

Ha alsó végtagjait csomóba hajtja, a felsőtest egyenes és merev marad, amikor keresztbe teszi a lábát. Most, hogy alaphelyzetbe került, hajoljon előre, és tegye a karját az elülső jobbra a keresztbe tett végtagok elé.

Előrehajolva most fordítsa meg a karját fordítva, hogy a tenyere ne nézzen feléd. Feszítse meg a testét, és lassan emelje fel magát addig, amíg az alkarján nem nyugszik, a teste pedig a könyöke közé simul. Ennek a jógának a végrehajtásához hatalmas felsőtest -erőre és egyensúlyra van szüksége, amit nem tud elérni az első próbálkozáskor.

Valójában mindig hasznos, ha egy plusz kéz támogatja Önt ezen álláspont alatt. Ahogy felemeli magát a talajról, döntse a törzsét vízszintesen, párhuzamosan a talajjal, hogy egyenletesen eloszthassa a súlyát mindkét karján, és jól kiegyensúlyozhassa a testtartást. Tartsa a pozíciót két másodpercig, és lassan dolgozzon tovább.

Hogyan segít nekünk?

Gyors gyakorlással azon kapja magát, hogy erősíti a felsőtest izmait, különösen a karokat. Amint vendégül látja magát, a karjai elviszik a teljes súlyt, és hamarosan erősek lehetnek. Ez egy jó test -egyensúlygyakorlat, ahol a test idegei finom nyomású helyzetben koordinálják az agyadat, hogy jó kötést hozzanak létre a kettő között, ezáltal javítva a test egyensúlyát.

Azok a méreganyagok, amelyek a hónapok során felhalmozódtak a testedben, most égnek, ahogy egyre többet engeded magad ennek a gyakorlatnak. Ez az oka annak, hogy ez a gyakorlat a depresszió enyhítésére is vonatkozik, amelynek forrása sokszor a rendszerben felhalmozódott méreganyagok.

Miután felemelte magát, a teste kissé megfeszül, és megpróbálja feltartani az állást, és itt a rendszerben lévő szervek jó masszázst kapnak a rendszerben megnövekedett véráramlással, amely most biztosítja a test megfelelő működését..