9 emlékezetes és legjobb pamut évfordulós ajándék

Az évfordulós témák listája mindenki számára ismert, a második évforduló témája a pamut. Ezt a párok ünneplik, amikor pamutból készült tárgyakat ajándékoznak meg egymással. Így ajándékozhatjátok egymásnak a használható vászon tárgyakat vagy bármilyen formájú pamutból készült kereteket.

Legújabb és egyedi pamut (2. gyomlálás) évfordulós ajándékötletek:

Az alábbiakban néhány kedves pamut évfordulós ajándékot talál kedvesének.

1. Jegycsonk kollázs párna:

A második jubileumi ajándék lehet egy pamutkal töltött párna. A pamut évfordulós ajándék klassz, mivel játszhat a párna kialakításával. Itt van egy kollázs a jegyek csonkjairól az összes utazás során.

2. Családi keret:

Próbálja ki ezt a szuper aranyos keretet pamut háttérrel. A család minden tagjának képei szövetdarabok kivágásával, majd aranyos csontvázak készítésével készülnek. Ez egy nagyon jó pamut ajándék ötlet. Akassza ezt az ajándékot a hálószoba falára, és jó mosolyt fog kapni szerette arcán.

3. Jubileumi nadrág neki:

Bátran vágja neki ezt a pamut évfordulós ajándékot. Itt vannak férfi bokszolói, amelyek személyre szabottan „Mr. és Mrs. ’írt rájuk. Nyomtasson ki egy szép képet is, hogy meglepje férjét.

4. Térképkeret:

Itt van egy vintage térkép, amely egy hurokra van keretezve. Ez a pamut évfordulós ajándék neki jó, mert megmutatja neki, hogy emlékszik a helyre, ahol találkozott. A helyét piros pamutszállal jelölt helyen, szív alakban kaphatja meg. Próbálja ki ezt a különleges ajándékot szeretteinek.

5. Köntös szett:

Ajándékozd a házastársadnak egy csodálatos puha pamut köntös szettet, amely monogrammal van ellátva a kezdőbetűiddel. A pamut esküvői évfordulós ajándékot szeretni fogja a házastársa. Ez egy hosszú élettartamú tétel, amely nagyon hasznos is.

6. Szívkeret:

Készítsen egy szép horgolt pamut szívet, majd keretezze be, hogy megmutassa szerelmét második évfordulóján. A pamut esküvői évfordulós ajándékot gyönyörűvé lehet tenni egy vers néhány kedves sorának hozzáadásával. Csináld ezt pirossal, és kiemelkedik.

7. Jubileumi zokni:

Ajándékozz neki egy pár ilyen imádnivaló zoknit második évfordulójára. Szerezd meg ezt a párost és ajándékot a férjednek, amikor készen áll a hivatalra. Ez a pár pamut anyagból készült, tökéletesen illeszkednek a témához. Tökéletes pamut esküvői évfordulós ajándékötleteket készítenek. Próbáld ki őket különböző színekben is.

8. Pamut dobás:

Ha megajándékoz valakit ezzel a gyönyörű pamut dobással, elájul. Ez különösen hasznos a hűvösebb hónapokban, hogy melegen tartson. Ezen a dobáson személyre szabott idézeteket kap a párja nevével, ezért nézze meg a beszerezhető típusokat, és vegye fel ezt a pamut évjáratú ajándékötletek listájába.

9. Ágynemű szett:

Szerezzen személyre szabott ágyneműkészletet a házaspárnak az évfordulójuk megünneplésére. Ez az ágyneműkészlet nagyméretű ágytakarót és két párnahuzatot tartalmaz. A borítókra a „Férj.” És „Feleség” feliratok vannak nyomtatva. Az ágytakarón a „Boldogan örökké” felirat található.

A pamut évfordulós ajándékötletek nagyon aranyosak és romantikusak. Ajándékozhat párnákat vagy ágyneműt, vagy akár kipróbálhat néhány keretet. Próbáljon ki néhány pamut pólót ajándékba kedvesének a közelgő nyári szezonban. Légy kreatív, és ajándékozz meg szeretteidnek valami emlékezeteset.