9 legújabb és legjobb bőr évforduló ajándékötlet

A házasság harmadik évfordulóját hagyományosan bőr évfordulónak nevezik. Bőr évfordulónak nevezik, mert három év olyan időszak, amikor a férj és a feleség teljesen tisztában vannak egymással, ami ugyanúgy erősíti a kapcsolatot, mint a bőr. Szóval, miért ne ajándékoznál meg valamit bőrből!

Stílusos és egyedi bőr -évfordulós ajándékok képekkel:

Nézzük meg a 9 legjobb bőr jubileumi ajándékot, amelyeket leginkább a párok vagy a családtagok választanak ki.

1. Kulcslánc képekkel pároknak:

Igen, mostantól olyan kulcstartókat is ajándékozhat, amelyek személyre szabottan érintik az emlékezetes képet. A kulcstartók nyitott bőr szórólapokkal érkeznek, amelyek nyomógombbal nyithatók. Az ilyen típusú kulcstartók hasznosak kerékpár- vagy szekrénykulcsokhoz, ez a személyre szabott minta jó választás lesz ajándékba.

2. Utazás keret:

Házasságkötés előtt különböző államokban vagy országokban élni! Ez a bőr házassági évfordulós ajándék pontosan az Ön számára lenne. A keret fa keretből és államházak vagy városok alakjára vágott bőrdarabokból készül, amelyek a házassági utazást jelzik. Szerezd meg ezt az ajándékot feleségednek az első házassági évfordulón; az emlékek készítése a legjobb ajándék mindenkinek.

3. Harmadéves napló neki:

A felesége szeret minden évben emlékeket gyűjteni! Az éves naplók a legjobb bőr jubileumi ajándékok lennének számára. A napló bőrborítóval és szívvel, címkével érkezik, harmadik éve. Anyaga puha bőr, így jó választás lehet mézének ajándékba.

4. Póló 3. éves idézetekkel neki:

A pólók ajándékozása ideális bőrnapi jubileumi ajándék lenne számára. Az egyszerű sima póló azt üzeni, hogy kapcsolatuk a szeretettel növekszik, és a feleség is kész arra, hogy örökké tartson. Igény szerint személyre szabott árajánlatokat kap; szerezzen be néhány online áruház opciót, miközben pólót választ.

5. Bőr széles pénztárca neki:

A férj számára készült bőr jubileumi ajándékok listája hiányos maradna anélkül, hogy a bőr pénztárcákat belefoglalnák. A széles pénztárca képes tárolni a pénzt, a betéti és hitelkártyákat, valamint a mobiltelefont. Ez egy háromszoros bőr pénztárca, és biztosan szeretni fogja az ilyen típusú pénztárcát rendszeres használatához.

6. Portré bőr keretben neki:

A bőr portrék az egyedülálló bőrnapi ajándék ötletek számára. A portré bőr darabon készült, alatta személyre szabott feljegyzés, a házasságkötés dátumával együtt.

7. Napraforgócipő neki:

A napraforgó ideális virág a feleség bőrnapi ajándékának. A virág azonban itt varázsa formájában van megadva, a magas sarkú cipőhöz rögzítve, lapos kivitelben, bőrből.

8. Holdkőgyűrű neki:

A holdkövet az uralkodónak tartják, miközben a házasság harmadik évét ünnepli. Ez a legjobb bőr házassági évfordulós ajándék, amit adhatsz a férjednek a szeretetért, amit rád zúdított.

9. Bőr karkötő illeszkedő készlet:

A hozzá illő karkötők a legkedveltebb bőr évfordulós ajándékötletek. Bőrből készült, az öv felső oldala ezüstlemezt kapott, amely megemlíti a pár nevét.

Az évfordulóra készült bőr ajándékokat többnyire meccseken ajándékozzák. Az alkalom most divatossá válik a párok körében, hogy különleges pillanatokat osszanak meg együtt. Mindezeken kívül a lista további ajándékai közé tartozik a fotóalbum, a függő mosótáska, táskák, pénztárcák, mandzsettagombok és még sok más.