9 mindeværdige og bedste bomuldsjubilæumsgaver

Listen over jubilæumstemaer er kendt af alle, og det andet jubilæumstema er bomuld. Dette fejres af par, når de giver hinanden varer, der er lavet i bomuld. Så du kan forære hinanden linnedstykker, der kan bruges, eller stel, der er lavet med bomuld i enhver form.

Seneste og unikke idéer til jubilæumsgave af bomuld (2. ukrudt):

Find nogle få fine bomuldsjubilæumsgaver til din kære.

1. Ticket Stub Collage Pude:

Anden jubilæumsgave kan være en pude fyldt med bomuld. Bomuldsjubilæumsgaven er sej, da du kan lege med pudens design. Her har du en collage af billetstubber fra alle dine rejser.

2. Familieramme:

Prøv denne super søde ramme med bomuldsbaggrund. Billederne af hvert familiemedlem er lavet ved at skære stofstykker ud og derefter lave søde skeletter. Dette er en rigtig god idé til bomuldsjubilæumsgave. Hæng denne gave på væggen i soveværelset, du får et godt smil på dit elskede ansigt.

3. Jubilæumsbukser til ham:

Vær fed med denne bomuldsjubilæumsgave til ham. Her har du mænds boksere, der er tilpasset til at have ‘Mr. og fru ’skrevet på dem. Få også udskrevet et dejligt billede for at overraske din mand.

4. Kortramme:

Her er et vintage kort, der er indrammet på en sløjfe. Denne bomuldsjubilæumsgave til hende er sej, da det vil vise hende, at du husker det sted, du mødte. Du kan få det markeret med rød bomuldstråd i form af et hjerte. Prøv dette tema særlige gave til din elskede.

5. Kappe sæt:

Giv din ægtefælle et vidunderligt blødt bomuldskåbe sæt, der er monogrammet med dine initialer. Bryllupsdagen i bomuld vil blive elsket af din ægtefælle. Dette er en langvarig vare, der også er ganske nyttig.

6. Hjerteramme:

Få lavet et dejligt hæklet bomuldshjerte, og indram det derefter for at vise din kærlighed på dit andet jubilæum. Bomuldsbryllupsdagen kan gøres smuk ved også at tilføje nogle dejlige linjer i et digt. Gør dette med rødt, og det vil skille sig ud.

7. Jubilæumsstrømper:

Giv ham et par af disse yndige sokker til dit andet jubilæum. Få dette par og gave til din mand, når han er klar til at gå på kontoret. Dette par lavet i bomuldsmateriale, de passer perfekt til temaet. De laver perfekte ideer til bryllupsdag i bomuld. Prøv dem også i forskellige farver.

8. Bomuldskast:

At give nogen dette smukke bomuldskast vil få det til at svømme over det. Dette er især nyttigt i de køligere måneder for at holde dig varm. Du får personlige tilbud med dit parnavn på dette kast, så tjek de typer, du kan få, og tilføj dette til din liste over bomuldsjubilæumsgaver.

9. Sengesæt:

Få tilpasset sengetøjssæt til parret for at fejre deres jubilæum. Dette sengesæt indeholder et queen size sengetæppe samt to pudebetræk. På forsiden er der trykt ordene ‘Husband.’ Og ‘Wife.’ Sengetæppet har ordene ‘Happily ever after’ trykt omkring blomster.

Bomuldsjubilæumsgaveideerne er virkelig søde og romantiske. Du kan gave puder eller linned eller endda prøve nogle stel. Prøv nogle bomuldst-shirts som en gave til din kære i den kommende sommersæson. Vær kreativ og giv din elskede noget mindeværdigt.