9 Seneste og bedste læderjubilæumsgaveideer

Det tredje ægteskabs jubilæum er traditionelt kendt som læderjubilæet. Det betegnes som læderjubilæum, fordi tre år er en periode, hvor ægtemanden og kone nu er helt bevidste om hinanden, hvilket styrker forholdet, ligesom læder gør. Så hvorfor ikke give noget i læder til det!

Stilfulde og unikke læderjubilæumsgaver med billeder:

Lad os se på de 9 bedste jubilæumsgaver i læder, der mest vælges af parrene eller familiemedlemmerne.

1. Nøglering med billeder til par:

Ja, du kan nu også gave nøgleringe, der får et personligt præg med det mindeværdige billede i det. Nøgleringerne leveres med åbne læderfolder, der kan åbnes med en trykknap. Disse typer nøgleringe er nyttige til cykel- eller garderobenøgler, dette personlige mønster vil være et godt valg som gave.

2. Journey Frame:

Bor i forskellige stater eller lande før ægteskab! Disse læderbryllupsgaver ville være præcise for dig. Rammen er lavet med træramme og læderstykker skåret i form af stater eller byer, der mærker ægteskabsrejse. Få denne gave til din kone på dit første bryllupsdag; at lave minder er den bedste gave til nogen.

3. Tredje års dagbog for hende:

Elsker din kone at samle minder hvert eneste år! De årlige dagbøger ville være de bedste læderjubilæumsgaver til hende. Dagbogen leveres med læderbetræk og et hjerte med etiket vores tredje år. Materialet er blødt læder, så det vil være et godt valg som en gave til din honning.

4. T-shirt med 3. års citater til ham:

At give t-shirts ville være en ideel læderjubilæumsgaver til ham. Den enkle almindelige t-shirt bærer et budskab om, at deres forhold vokser med kærlighed, og konen er også villig til, at det varer evigt. Du får personlige tilbud efter dit krav; få en mulighed for onlinebutik, mens du vælger t-shirt.

5. Bred læderpung til ham:

Listen over læderjubilæumsgaver til manden ville forblive ufuldstændig uden at inkludere læderpungebøgerne i den. Den brede tegnebog er i stand til at gemme dine penge, debet- og kreditkort samt mobiltelefonen. Denne er en tredobbelt læderpung, og han vil helt sikkert kunne lide denne type tegnebog til regelmæssig brug.

6. Portræt i læderramme til hende:

Læderportrætter har været de unikke idéer til læderjubilæumsgaver for hende. Portrættet er lavet på læderstykke med en personlig note under det, sammen med datoen for de blev gift.

7. Solsikke sko til hende:

Solsikke er den ideelle blomst til læderjubilæumsgaver til kone. Blomsten er dog her givet i form af en charme, fastgjort til skoene med høj hæl med fladt design lavet af læder.

8. Månestenring til ham:

Moonstone anses for at være den herskende, mens han fejrede tredje års ægteskab. Det er den bedste læderbryllupsdaggave, du kan give din mand for den kærlighed, han har skyllet på dig.

9. Matchende sæt i læderarmbånd:

Matchende armbånd har været de mest populære læderjubilæumsgaveidéer. Bagsiden er lavet af læder og har en sølvplade, der nævner parrets navn.

Lædergaver til jubilæum er for det meste begavet i kampe. Anledningen bliver nu trendy blandt parrene til at dele nogle særlige øjeblikke sammen. Bortset fra alle disse er andre gaver på listen fotoalbum, hængende vasketaske, tasker, punge, manchetknapper og meget mere.