9 csodálatos kalap nőknek és férfiaknak képekkel

Mindannyiunknak megfelelő mennyiségű napvédő faktorra van szüksége ahhoz, hogy bőrünk egészséges maradjon a forró nyári időben. De mindannyiunknak vigyáznunk kell a fejünk méretére is, miközben kiválasztjuk a számunkra megfelelőt. Van, akinek kisebb a feje, és van, akinek nagy. A nagy fejű emberek egyre jobban aggódnak, és azt hiszik, nincsenek nagy kalapjuk, hogy megvédjék fejüket és bőrüket a naptól. De ez most nem így van.

A legjobb nagy kalapok nőknek és férfiaknak:

Itt is vannak nagy kalapok, amelyek a legjobb 9 legjobb modellek,

1. Extra nagy méretű kalapok:

Extra nagy méretű kalapok

Szerezze be az extra nagy méretű kalapokat a nagy méretű fejekhez az itt látható típus kiválasztásával. Ideális sapka nagy fejek számára, khakhi színben. Más néven horgászkalap, amely hüvelyk hüvelykben alkalmas bármilyen kalandos kirándulásra.

2. Teljes korona modell nagy kalapok:

Teljes korona modell nagy kalap

Ez a tervező nagy kalapja nagy fejek számára, amelyeknek teljes koronája nagy hajhoz vagy nagy fejhez illeszkedik. Ez egy kézzel készített termék, amelynek gyártásához pamut és szatén anyagokat használnak. Alkalmas nagy nyakú és nagy raszta számára is.

3. Lapos napellenző, nagyszerű sapka:

Lapos napellenző, nagyszerű sapka

Itt található a kiváló minőségű nagy kalapok nagy fejű férfiak számára. A lapos napellenzővel és a lapos kupakkal tökéletes férfias megjelenést biztosít. Hatpaneles szerkezetű, királybarna árnyalattal.

4. Boho típusú női nagykalap:

Boho típusú női nagykalap

Valósítsa meg álmát ezzel az elegáns és elegáns divatkalapokkal. Ez egy kézzel készített termék, amelynek gyártásához pamut anyagból készült. Ezek a típusok a nagy fejű emberek kalapjai. Romantikus kalapként vagy parti kalapként is használható.

5. Női téli elegáns nagykalapok:

Női téli elegáns nagykalap

Ha sima, stílusos, meleget adó kalapot keres télen, akkor ez az ideális választás az Ön számára. Ez a női nagy méretű kalap, amely gyapjúfonalból és akril fonalból áll. És ez az egyetlen kalap, amely lehetővé teszi, hogy hosszú haja elfedje az összes csomót, és melegen tartson.

6. Taktikai twill oldalsó nagy kalapok:

Taktikai twill oldalsó nagy kalapok

Tökéletes kalapot kaphat olyan szabadtéri tevékenységekhez, mint a hegymászás, túrázás, horgászat és vadászat. Ez a férfi sapka 35% pamutból és 65% poliészterből készül. Két kattintógomb segít más stílusra váltani. Széles karimájú és húzózsinóros kialakítású.

7. New Era Perfect Fit nagykalap:

New Era Perfect Fit nagy kalap

Ez a vadonatúj típusú női kalap nagy fejhez. Végül olyan csomót kötnek ki, mint a divat, a hátlapján. Nincs karimája. Nagyon puha és sima, egész nap hordozható.

8. Nyári viselet UV védett nagykalap:

Nyári viselet UV védett nagykalap

Ez a könnyű, légáteresztő szövet sapka, amelyet kalapnak szánnak a nagy fejű srácoknak. Ez egy egyszerű és stílusos nyári kalap, amely hűvös érzést kölcsönöz Önnek. Ez elengedhetetlen dolog a szabadtéri sportolás során, mivel UV -védelemmel rendelkezik.

9. Mexikói bandita szalma nagy kalapok:

Mexikói bandita szalma nagy kalap

Ez a teljes öltözék azoknak a férfiaknak, akik kalandos nyári kirándulást keresnek. Ez a nagy kalap nagy fejhez szívószállal készül, és így hálósapkával rendelkezik. Ez egy unisex kalap, amely bizonyos mennyiségű poliészter szövetet is tartalmaz.

Vannak kalapok tiszta pamutszövetből azok számára, akik csak a puha, sima anyagot részesítik előnyben. Van szalma, akril, gyapjú és poliészter nagy kalap is. A felhasznált modellek és kivitelek is különböző típusúak. Egy pillantást vethet a nagy kalapok 9 legjobb modelljére, és eldöntheti, hogy melyik felel meg a legjobban, kielégítve igényeiket.