9 legjobb trendi kalap nőknek és férfiaknak

A Bowler Kalapok gyűjteménye billycock vagy bob vagy Derby kalap néven is ismert. Többnyire kerek koronával van ellátva, és gyakran kemény filcből készül. Eredetileg a londoni kalapkészítők hozták létre 1849 -ben. Ebben a kalaplistában sok típus található, például a britek, az írek és az amerikaiak..

A legjobb bowlingkalapok nőknek és férfiaknak:

Mindezt keverésképpen, az alábbiakban az Ön számára említett Top 9 Bowler Kalapok gyűjteménye található,

1. Bélelt Eredeti Bowler Kalapok:

Bélelt Origin Bowler kalapok

Ez az ideális keresés azoknak, akik a szuper fukar peremet keresték. A kalap zenekarban közölt részletek egyediak és különlegesek, és minden férfi örülne, ha rendelkezne egy ilyen fajtával. Ennek a férfi tálkalapnak oldalsó csapja, csatos kalappántja van, és borongós bőrpánt is jár hozzá.

2. Gyerek Derby/Bowler sapka:

Gyerek Derby/Bowler sapka

Ez az egyedülálló kollekció gyerekeknek készült és gyapjúból készült. Klasszikus vágással rendelkezik, beleértve a grosgrain szalagot. Ez a fekete Bowler sapka az oldalsó íjjal és az oldaltollal rendelkezik, hogy az ideális úriember számára legyen az egyik. Alkalmi viseletre vagy akár játékidőre is tökéletes.

3. Őszi viselet női bowler sapka:

Őszi viselet női bowler sapka

Tegye divatőrületét divatossá és frissítse ezzel a női kalapokkal. Ez gyapjúból készült, és elősegíti a megjelenés kecsességét. Puha, sima és nagyon kényelmes viselet egész nap.

4. Drámai hengerelt karimás kalapok:

Drámai hengerelt karimás kalapok

Ez nagyszerű kiegészítője a kalapgyűjteménynek, mivel ez a rendkívüli, a filc tálkalap. Ennek a kollekciónak az a különlegessége, hogy kivehető zsebbel rendelkezik a kalap felett, ahol szükség esetén kevés készpénzt tárol. Gyapjúból készült, és drámaian hengerelt karimájú.

5. Alacsony koronájú kalapos kalapok:

Alacsony koronájú bowler kalapok

Nagyszerű élményben lehet része ezzel a figyelemre méltó stílusú zöld tálkalapkal, amely izgalmas kiutat keres. Alacsony koronával rendelkezik, és azonos színű szaténszalaggal rendelkezik. Gyapjú anyagból készül, és a filc tálkalapok kategóriájába tartozik.

6. Wool Felt Tan árnyékos Bowler kalapok:

Wool Felt Tan árnyékos Bowler kalap

Jelölje fel érzékeit a kézzel készített barna Bowler sapka választékával, amely olyan szövetek kombinációját tartalmazza, mint a szatén, a filc gyapjú és a bőr. Barna, barna árnyalatú, Derby dizájnnal. Ez az egyik legismertebb kalap az angol férfiak történelmi napjaiból.

7. Kemény filc női kalap:

Kemény filc tekercskalapok

Ez a csodálatos kollekció, 100% filc gyapjúból. Ez a szürke Bowler sapka teljesen szatén béléssel és levehető tollal rendelkezik. Széles, ívelt karimájú, PVC izzítópánttal tervezték.

8. Egyszínű, klassz női kalapok:

Sima színű, klasszikus tálka

Ez az egyik klasszikus kollekciós vörös tálka, amely könnyű és tartós tulajdonságaival rendelkezik. A kifinomult szatén és a boros zsinórral ellátott bélésszalag jár hozzá. Felcsavart karimája élénk kontrasztú grosgrain szalaggal csövezett éllel rendelkezik.

9. Taupe Brown Derby női kalap:

Taupe Brown Derby női kalap

Ez is a filc kategória típusa, de a jellegzetes Taupe barna árnyalattal. Ez a gyapjú tálka 100% -ban tiszta gyapjúból készül, és nem más anyagból. Kiegészítő funkcióként a lenyűgöző íj található az előlapon, hogy a kalap feltűnjön.

Mivel több száz kollekció található ebben a kalap sorozatban, ez megnehezítené a legjobb választás kiválasztását. Nem számít, a fenti vitát figyelembe véve átveheti a legjobb kalapokat, ha általános elképzelése van. A korszerű tágas sapkák minden típusát kínálja, amelyek jelenleg stílusosak és divatosak. Van egy lehetőség a gyerekek számára is. És legyen egyenlő mennyiségű gyűjteménye mind a férfiak, mind a nők számára.