9 modern vödör kalap férfiaknak és nőknek képekkel

A vödrös kalapok sorozatában számos kollekció található, amelyeket az új modern kornak megfelelően terveztek. Némelyik kerek koronával rendelkezik, néhány pedig elegáns megjelenésű, mély vödörrel kialakított testével. Néhányuk széles karimájú, és vannak olyan modellek, amelyekben a legvékonyabb karikákat láthatja.

A legjobb vödör kalapok férfiaknak és nőknek:

Itt megtalálhatja a legjobb 9 legjobb vödrös kalap kollekciót,

1. Álcázott nyomtatott vödör kalapok:

Álcázott nyomtatott vödör kalapok

Ez a divatos kalap alkalmas a férfiak szabadtéri viselésére. Ez a camo vödör kalap, álcázással nyomtatva, és horgászatra is alkalmas. 100% poliészter anyagból készült, amely könnyen elkészíthető az alkalmi viselethez. Itt a fehér árnyékos kalap, szürke árnyalattal összekeveredve.

2. Férfi klórálló kalap:

Férfi klórálló kalapok

Az UPF 50 különlegességével rendelkezik, és 3 hüvelyk széles peremmel rendelkezik. Ez a fekete kalap az állítható tépőzárral érkezik, hogy pontosan illeszkedjen a fejéhez. Túl rugalmas és csak kézzel mosható.

3. Amerikai Hazafias Csillagok és Csíkok Vödör Kalapok:

Amerikai Hazafias Csillagok és Csíkok Vödör Kalapok

Ez egy 100% pamut női kalap, amely extra minőségű zúzott anyaggal rendelkezik. Ezt a kalapot férfiak és nők is használhatják, mivel ez egy unisex kategória. Bármilyen alkalomra kiváló, és a Hazafias csillagokkal és az aláírt kék sorozat csíkjaival van nyomtatva.

4. Unisex fordítható vödör kalapok:

Unisex fordítható vödör kalapok

Fedezze fel a hideg kalap új változatát, amely mindkét oldalon használható. Igen, ez egy visszafordítható kalap, amely 100% pamutból készül. Tökéletes választás a melegebb nyári napokra, mivel lélegző anyagból készült.

5. Dupla rétegű vödör kalapok:

Dupla rétegű vödör kalapok

Itt kapja a fehér kalapot, amely sima fehér, de piros kontrasztos sáv van rajta. Kettős réteggel rendelkezik, és alkalmas felnőtteknek, férfiaknak és nőknek egyaránt, alkalmi kirándulásra a forró napon. Ezenkívül kiválóan illeszkedik mindenféle öltözékhez.

6. Klasszikus Rácsos Navy Bucket Kalapok:

Klasszikus Rácsos Navy Bucket Kalapok

Ez a designer kalap lapos felső megjelenéssel rendelkezik, és alkalmi alkalmakkor is használható. Ez az unisex kategória kiváló minőségű pamutszövetből készült. Fekete -fehér ellenőrzött mintával rendelkezik, hogy lenyűgözőnek tűnjön, és könnyen illeszkedik a férfiak és a nők minden öltözékéhez.

7. Fordítható két tónusú vödör kalap:

Fordítható két tónusú vödör kalap

Itt jön a férfi vödrös kalapok gyűjteménye, amelyeket lelkesen keresett. UPF 50 napvédő anyaggal rendelkezik, és lélegző anyagból készül. A koronánál állítható, rögzíthető heveder van, 3 hüvelykes peremmel.

8. Hiteles retro stílusú vödrös kalapok:

Hiteles retro stílusú vödrös kalapok

Akár a 70 -es évek öbölbeli, akár a 90 -es évekbeli manchesteri megjelenését keresi, ez a farmer sapka teljesíti az álmát. Ez a káprázatos kék árnyalatú, 100% -ban tiszta farmer anyagból, saját mintájával. Ez a kalap teljesen klasszikus vödör típusú, és a legjobb választás az egész nyári ruhához.

9. Hátsó modell vödör kalapok:

Hátlap Modell Vödör Kalapok

Lépjen vissza a hangulatba ezzel a piros vödrös kalapkal, amely minden anyagában egyedi mintát mutat. Pamut és poliészter vegyes szövet kombinációjából készül. Ez a kerek korona vödör kalap alkalmi és sport alkalmakkor is használható.

A vödrös kalapok gyártásához használt anyagok vagy szövetek széles választékból állnak. Vannak, akik a tiszta pamut kollekciót részesítik előnyben, és van, akinek a farmer típusú anyagok a kedvencei. Van még vegyes szövet kombináció, például poliészter és akril. Az Ön kívánságaitól függ, hogy az időjárásnak és az igényeinek legmegfelelőbb szövetet válassza -e.