Hogyan kell kezelni az utált rokonokat?

Azt mondják: „rokonok és halak büdösek három nap után”. Most nem ezért gyűlöljük annyira a rokonainkat, de ahogy a sors úgy látja, meg kell birkóznunk a létezésükkel és különösen a látogatásaikkal, néha olyan alkalmakkal, amelyek valóban felborítják a világunkat.

Mindig van egy személy, aki szívesen lépne a lábadra, bármi legyen is az. És néha megborzongunk, ha arra gondolunk, hogy a felnőtt rokon valóban felnőtt vagy mi !! Ez azonban soha nem fogja megakadályozni őket abban, hogy azt tegyék, amit a legjobban tudnak, bosszantanak.

Tehát annyit kell tennie, hogy saját kezébe veszi a dolgokat, és nem reagál túlzottan az értelmetlen életmódjukra. Ma többet szeretnénk veled beszélni arról, hogyan kell bánni a bosszantó rokonokkal vagy azokkal, akiket utálsz, ezért kérjük, olvasd el, és légy tájékozott. Íme néhány tipp, hogyan kezelje a gyűlölt rokonokat?

Miért utálod őket annyira?

1. Van valami, amit tettek vagy mondtak, nem tettek vagy nem mondtak, vagy valami, ami nem tetszik bennük? Ez különösen akkor fordul elő, ha nagynénik és nagybácsik vannak körülöttünk, akik azt hiszik, hogy mindent tudnak, és mészárlást hoznak létre számunkra a nap végén. Folyton azt mondják, hogy ugyanabban a korban mentek keresztül, mint mi, de folyamatosan megfeledkeznek arról, hogy az idők megváltoztak, és a dolgokat másként kell kezelni. Tehát gondolja meg, ha ez az egyik oka annak, hogy annyira utálja azt a nyűgös nénit vagy az uralkodó bácsit.

2. Légy kedves és beszélj velük egyszer, hadd tudják meg, hogyan utálod, ha beleavatkoznak a magánügyeibe és az életébe. És azt is tudasd velük, mennyire értékeled, ha nem avatkoznak a dolgodba, vagy amikor apád beszél. Légy polgári és szelíd, és ha nem működik, tudasd velük udvarias, de szigorú szavakkal (csak), hogy létezésük már nem számít.

3. Ez azt jelenti, hogy most jogosult vagy, ha figyelmen kívül hagyod a jelenlétüket. És még akkor is, ha néha átjönnek, amit meg is tesznek, mindig üdvözölhet és játszhat másokkal, és minimálisra csökkentheti az interakcióját azzal, akit körülvet. Vagy mit tehetne, ha az, akit utál, az az, aki egyedül jön meglátogatni a családját, menjen a szomszédba, vagy zárja be magát egy szobába azzal az ürüggyel, hogy tanuljon. Ez hangos jelzést fog küldeni arról, hogy valóban nem szeretne olyannal társalogni, akit nem tud elviselni.

Visszaélés és használat:

Sajnos egyre több gyermeket bántalmaznak, vagy sokféle módon bántalmaztak a rokonok, ami úgy tűnik, az egyik fő oka annak, hogy a rokonokat gyűlölik. Ha ez nálad is így van, bölcs dolog lenne felállni, és beszélni egy olyan tanácsadóval, aki ki tudna hozni ebből a helyzetből. Ne feledje, hogy sok más módon is kimutathatja, hogy gyűlöli őt, de a gyűlölet csak genny lesz belsejében, és jobban bánt.

Lehet, hogy a filozófiai értékek otthon vagy a gyűlölt rokonokkal mások vagy ősiek, és valóban nem rezonál vagy szinkronizál ideáljaikkal.

Tedd ezt világossá számukra udvarias módon, és tudasd velük, hogy amennyire tiszteletben tartod a nézeteiket, mindezek követése nem az erősséged, és senki sem kényszeríthet arra, hogy életet megváltoztató döntéseket hozzon..

Sok sikert, és csak így tovább az életben.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80