Hogyan kerüljük el azokat az embereket, akik nem tetszenek?

A legjobb módja annak, hogy figyelmen kívül hagyja vagy elkerülje azt a személyt, akit nem igazán szeret, ha egyszerűen félreáll az útjából. Igen, ezt könnyebb mondani, mint megtenni, különösen akkor, ha néha a leggyűlöltebbek otthonában maradnak. Azonban nem lehetetlen elkerülni valakit teljesen. Ma erről szeretnénk többet beszélni, ezért kérjük, olvassa el, és legyen tájékozott.

Valakit figyelmen kívül hagyni ugyanolyan jó, mint közömbösnek lenni a személy szükségleteivel szemben. Például, ha kitartóan beszél veled vagy lóg veled, add meg nekik a hideg vállát. Tegyük fel, hogy ki akar menni veled, és találkozik a barátaival egy kávé mellett. Délután 5 órakor dőlt el az idő, majdnem délután fél 4 van, és nincs mód arra, hogy a bosszantó személy visszalépjen.

Tehát figyelmen kívül hagyja:

Menj, zuhanyozz le, öltözz jól és menj ki anélkül, hogy értesítenéd őket. Élvezze az estét; tartsa csendben a telefont, és ha akar, térjen haza. Ha az illető bármit megkérdez a hátrahagyásáról, mondja meg neki, hogy készen kellett volna állnia, mivel ismert, hogy időről időre ragaszkodik hozzá, vagy menjen el mellé, és beszéljen bárkivel otthon. Ha átnézi őket és szükségleteiket, azt az üzenetet küldi, hogy inkább maradjon, ha nem tudna létezésükről az életében, mint hogy címkékként tüntesse fel őket.

A közömbösség éles üzenetének továbbításának másik módja az, hogy elkerüljük hívásaikat, üzeneteiket, telefonos szövegeiket és az alkalmazásüzeneteket vagy e -maileket. Ha azt kérdezik tőled, miért nem válaszolsz, tudasd velük, hogy túl elfoglalt vagy valakinek, akit utálnak, segítesz azoknak, akik valóban segítségre szorulnak, vagy talán segítesz magadnak egy fontos feladat befejezésében, a többiek várhatnak.

Valakit elkerülni nem azt jelenti, hogy gyűlölöd, hanem azt, hogy jelenleg nincs szükséged rá. És mindig meg tudja mutatni nekik azokat az okokat, amelyek miatt nem szeretné, ha ott lennének. Például a nem higiénikus, rakoncátlan viselkedés a nyilvánosság előtt, a rossz modorú, rossz étkezési szokások, az öltözködésük, a sétájuk, a beszélgetésük, a szocializációjuk, az online megjegyzéseik, talán ez volt az oka annak, hogy barátai most nem beszélnek veled, mert a pletykákat ez az egy személy terjeszti.

A választás a tiéd:

Senki sem tudja megmondani neked, hogyan kerülhet el vagy hagyhat figyelmen kívül valakit. Ha online, akkor teljesen elkerülheti a személyt, ha megváltoztatja a hírvivők és a közösségi oldalak beállításait. Blokkolja az illetőt, és ő el lesz ítélve és gátolt.

Ha valaki előáll a témájával, történetével vagy beszélgetésével, mondja el neki, hogy a legkevésbé érdekli, vagy hallgasson zenét a füldugó segítségével. Ez erős üzenetet küldene, hogy valóban nem érdekli a másik ember élete, jóléte vagy bármi. Ezenkívül ez azt is elmondaná az embereknek, hogy valóban azt akarja, hogy ne tegyenek semmit a személyes és privát terében.

hogyan kerüld el az ellenszenves embereket

Csak abban az esetben, ha véletlenül ugyanazt a szobát, teret vagy osztályt osztja meg velük; ne hagyd, hogy közel üljenek hozzád. Mentség, és változtasd meg a helyed, beszélj a hatóságokkal vagy valaki idősebbel otthon, és költözz el. Ha pedig beszélnie kell azzal a személlyel, akit el akar kerülni, egyáltalán ne tartson szemkontaktust. Csak távolodj el, vagy nézz át az illetőn, és éld az életed. Ne feledje, hogy a végén, ahogy említettük, a személyes megjegyzések elkerülése a lényeg, és csak Ön tudja a legjobban, hogy mi tesz csodát az Ön esetében.