Hogyan kezdjünk kapcsolatba?

A randevúzás szabályai eltérőek, de nincsenek betartandó szabályok. Zavaros? Hát ez így van, és nem szabad túl sokat próbálkozni, hogy benyomást keltsen. Ha megtörténik a túl nehézkes jelenet, az ember nem megy a következő bázisra egyhamar a potenciális szeretővel. Most, amikor arról van szó, hogy szeretni kell a személyt, és kapcsolatban kell lenni velük, különféle dolgokat kell megérteni. Először is, ő vagy ő beléd? Ezt hogy találja ki az ember? Csak azért, mert a randi félelmetes volt, megcsókolt, vagy megengedte, hogy megcsókolja, ez nem jelenti azt, hogy szeretnek. Gyakran tévedünk, ha flörtölünk a szerelemmel, vagy talán pár randival, hogy készen állunk egy kapcsolatra. Az alábbiakban a kapcsolatteremtés minden részletét mutatjuk be.

Hogyan indítsunk el egy kapcsolatot

Engedje el a dohányzóasztalt:

Emlékszel, amikor először találkoztál vele, a dohányzóasztal -beszélgetés, ahol kettesben szakadtál? Igen, félelmetes randi volt, és még sok olyan randevú volt, amikor ketten egymással lógtak, szórakoztak, körbehajtottak, a hold és a csillagok alatt ültek, édes semmit sem beszéltek és még sok más. Ez annak a jele, hogy mindketten egymáshoz tartoztok?

Az ember tényleg nem tudja, hogyan és mikor kezdődik egy kapcsolat; a médiát okolja, amiért félrevezetett bennünket. A kapcsolatok relatívak, mindegyik saját. A kapcsolatnak önmagában nincsenek meghatározott definíciói vagy szabályai; ezért megpróbáljuk meghatározni, hogy mi vagy hogyan kezdődik egy kapcsolat, ami nagyon individualista.

A kapcsolatokról nincs döntés, és nincsenek követendő képletek vagy szkriptek. Egy szabály azonban, amely kiállja az idő próbáját, a türelem. Egy régi mondás azt mondja: „Ha a szeretőd a tied, akkor veled lesz az idők végezetéig”. Sok ilyen mondás adhat tippeket, de kövesse az ösztöneit.

Még olyan híres szerzők is, mint Paulo Coelho, úgy vélik, hogy sokakkal találkozunk, és sok szívszakadásunk van, felkészítve bennünket a lelki társra, aki jön és lesöpör minket a lábunkról. Ezért, amikor randevúzik és társasági életet él, ne tegyen elvárásokat, és először élvezze az egészséges társkereső jelenetet.

Kompatibilitás:

Csak akkor értjük jól a következő embert, ha elmegyünk a dohányzóasztaltól, ahol minden olyan hangulatos. Mielőtt belevágna a szerelem kútjába, értse meg, hogy van különbség az észlelés és a valóság között, ami az idő eljövetelekor önmagát fedné fel.

Hajlandó elfogadni azt a tényt, hogy kapcsolatban áll vele, akkor sokáig, néha hónapokig távol kell lennie a várostól? Hajlandó elfogadni azt a tényt, hogy az asztali modora nem olyan kifogástalan, mint a tiéd? Hajlandó vagy elfogadni azt a tényt, hogy szeret csúcsminőségű divatban fröcsögni?

Ismered jól a családját? Találkozott barátaival, családtagjaival, közeli hozzátartozóival vagy akár kollégáival? Kapcsolatban van a párjával a közösségi oldalakon? Önt érinti az a tény, hogy rajongója az ellenkező nemből követi a kelleténél? Rendben van vele, hogy igényes vagy birtokló az igényeivel és veled szemben?

Túl sok kérdés:

Ismétlem, a kapcsolat egyszerűen nem egyik napról a másikra jön létre. Vannak párok, akik évek végén randevúznak, és mégsem mondanák, hogy elkötelezett kapcsolatban élnek. Végül kellő gondossággal kell eljárnia azzal a férfival vagy nővel, akivel szeretne együtt lenni.