Hogyan lehet abbahagyni a más nők gyűlöletét?

Megvetés vagy apátia? Miért utálod őt ennyire? Ez annak a kedves családnak köszönhető, akivel együtt él a tiédhez képest? Ez annak köszönhető, hogy a férfi rajongó követi őt, és egyetlen férfi sem néz rád? Ez azért van, mert szupermama, és mindez nélkülözi a segítség szükségességét? Mindez arra késztet, hogy kerüld a társasági listázást a haverokkal, nem? És inkább azt szeretné, ha egy csomó férfi barát átmenne az otthonán, és egész nap sörözne, miközben sportot néz, és nem egy baráti társasággal, a saját nemével, akik valóban jól éreznék magukat. Most állást kell foglalnia magának, mert végül csak egy nő érti meg a másikat, és nem veszi figyelembe az erőfeszítést. Itt néhány tippet gyűjtöttünk össze azzal kapcsolatban, hogyan lehet megállítani a más nők gyűlöletét?

Mitől gyűlölöd őt?

1. Olyan otthonban nőtt fel, ahol a nők túlsúlyban voltak, ami lehet az oka annak, hogy ennyire elriasztanak a női barátoktól? Vagy talán az iskolában egy barátnő hirtelen megtörte a bizalmadat, és történeteket terjesztett rólad? Ezek az élmények talán a tudatalatti elmédbe fészkelődnek, és itt az ideje, hogy teljesen kiengedd őket. Engedd el a napokat és azokat az emlékeket, amelyek kísértenek, azok a lányok, akik bántalmaztak, ugrattak, lerántottak, mérföldekkel előre haladtak az életben. Ön most egy erős, független nő, és el kell kezdenie ezt a jelzést, nem a nők gyűlölésével, hanem azzal, hogy segít azoknak, akiknek tanulniuk kell az átélt tapasztalatokból.

2. Abba kell hagynia, hogy a női főnökökre és munkatársakra úgy tekintsen, mint akikre lehetetlen dolgozni. Nem minden nő van azon, aki arra vár, hogy bántson, lekicsinyeljen vagy eláruljon téged. Manapság a nők keményebb hangnemben bánnak a nőkkel, mint a férfiak. Ne használja a „hüvelykujjam alatt lenni” szabályt minden nő számára, és hagyja abba, hogy beleragadjon egy rég eltűnt mintába. Kezdetben nem vagy rossz ember, akkor miért kell ilyen képet alkotni, amely összességében rontja a hírnevét. És ha azt gondolta, hogy más nők gyűlölése jó dolog; newsflash: NEM HÜVÖS.

3. Problémás gyermekkora volt, ahol a testvére olyan nővér volt, akit mindig hozzád hasonlítottak? Ez is lehet az oka annak, hogy annyira utálod a nőket. Lehet, hogy a fiúk jobban figyeltek a húgodra, talán az otthoni férfiak jobban dicsérték a húgodat, mint téged. Természetes, hogy emiatt rossz érzéseket táplált a húga iránt, de ez a múltban volt. Próbáltad már elkezdeni magadat szeretni? Ha igen, akkor tagadja az igazságot, és ha nem, akkor jobb, ha most kezdi, mielőtt elveszíti az igazi jó női társaságot.

4. Titokban irigykedsz a környező lányokra a külsőd és a pompás testük miatt? Ne legyen, mert a külső és a test elhalványul idővel, ami a szívet és a lelket hagyja hátra, jó emlékeket sző.

Bizonytalanság:

Ne legyen bizonytalan nő, férfi partnere soha nem fog egy másik nő karjába futni. Ne feledje, hogy amit öntudatlanul küld, valóra válik (a vonzás törvénye). Ezért, ha azt szeretné, hogy a környező nők megvetjék létezését, ugyanez történne. Ne gyűlölj más nőket azért, amijük van és ami hiányzik. Kezdd el dicsérni és szeretni magad azért, amid van, és segíts másoknak elérni ugyanezt, annak hiánya miatt. Ily módon szeretni fogod azokat, akiknek segítesz, és akiket utálsz.