Hogyan lehet rávenni egy fiút, hogy gyűlöljön?

Sóhaj, fiúk és furcsa módszereik! Bizonyára a legtöbb nő között van egy „furcsa fiú vagy férfi” az életében, aki egyszerűen nem fogja feladni, hogy szeret. Még ha nem is akarja, hogy ott legyen, a beszédei vagy a modorossága és a mögöttes pletyka megőrjít. Még ennél is rosszabb, amikor mindent elárul az irántad érzett szeretetéről. Ekkor szeretnéd elkapni a gallérjánál fogva, ostorozni a hátsóját a kézitáskával, cipővel vagy Gucci bőrövével, és biztosítani, hogy kitöröljék ezt a bolygót. De ez csak egy újabb álom, mivel nem akarja, hogy a törvényes hatóságok büntessenek a helytelen magatartásért. Most, ha ez a fickó nem nyomozó, és tudja, hogy előrehaladása ártalmatlan és ártatlan, még mindig vannak módok, hogy megállítsák az egészet azzal, hogy utálják Önt. Ezért kérjük, olvassa el, hogyan lehet rávenni egy fiút, hogy gyűlöljön?

Hogyan lehet rávenni, hogy gyűlöljön

Hogyan lehet rávenni, hogy gyűlöljön:

1. Miközben beszél vele, ne csatlakozzon szemhez. Még akkor is, ha szemtől szembe kapcsolja őt, és undorral beszél, a férfiak kihívásnak vagy a nők módjának tekintik, hogy elmondják a férfiaknak, hogy készek velük lenni, ezért nincs szemkontaktusuk..

2. Tartsa a távolságot, amennyire csak lehetséges, és amikor látja, hogy közeledik, lépjen fel valakivel, és kezdjen hangosan beszélni vagy nevetni. Tedd ezt főleg egy férfi barátoddal, mert a férfi egó felmerülne a csodálóidban, és jobban szeretne gyűlölni téged, mert figyelmen kívül hagyod, és egy másik férfival beszélsz a jelenlétében.

Hogyan lehet rávenni, hogy gyűlöljön

3. Hagyja abba a hívások fokozatos fogadását, ne válaszoljon azonnal az SMS -eire, a WhatsApp -ra, az e -mailekre, a közösségi oldalak bejegyzésére stb. időbe telne, de minden nap jobban fog gyűlölni.

4. Flörtöljön egy másik fiúval, ugratja szeretettel a fiút, húzza meg a haját és játsszon, de gondoskodjon arról, hogy ezt a tervet a játékos is ismerje, és tegye mindezt, amíg a csodáló figyeli, hogy ezt tegye. Ez megint előhozná a férfi egót, ami tovább tolná őt, hogy gyűlöljön téged.

5. Most, hogy tudod, hogy érez irántad, és ha valaha is előjön a három megfogalmazott rémálommal, tudasd vele, hogy már van barátod. Ha van barátja, mutassa be kettejüket, és ha nincs, akkor jobb, ha jó a történetben, különben hamis helyzetben lesz, amikor megtudja

6. Ne legyél vele túl kedves; ne mosolyogj rá túl sokat. Ne ajánlja fel, hogy segít neki a házi feladatokban; csak akkor beszélj, ha beszélsz is, nem kell neki plusz mérföldet tenned. Ha szörnyű és csúnya lesz, jobban szeretni fog téged, ne feledd, a férfiak ősidők óta ragadozók, és kihívásnak veszik, hogy mindent megszerezzenek, amit akarnak.

Végül:

Hogyan lehet rávenni, hogy gyűlöljön

Ha a férfi vagy fiú továbbra sem kapja meg az üzenetet, és túl közel akar menni a kényelemhez, MONDJA EL. Ha szükséges, néha fel kell emelnie az ante -t, és ha nyilvános helyen van, elég jó neked és rossz neki. Csak azért, mert barátságos és bájos vagy, ez nem jelenti azt, hogy bármelyik férfinak joga lenne feletted. A NEM NEMET JELENT!! Tedd ezt világossá neki, és figyeld, hogyan érzi jobban a gyűlöletet veled szemben.