Hogyan szakíts a barátoddal

Eljön az idő, amikor tudod, hogy ki valójában neked való és ki nem, és ugyanez lenne a barátokra is. Egy régi mondás azt mondja: „Az ilyen barátokkal, akiknek szükségük van ellenségekre”. Tehát ha Ön is hasonló dologgal néz szembe, talán itt az ideje, hogy elengedje a parazita szörnyeteget, az úgynevezett barátot, és adjon magának ennyire szükséges helyet. Vannak úgynevezett barátok, akik csak azért barátok, mert valamit akarnak tőled, hátsó szándékból, vagy talán trófeabarátként szeretnének téged, a hírneved és népszerűséged miatt. Az ilyen barátokkal csak nehéz és lehetetlen megbirkózni. Ezért, ha elengedi a negatív embereket az életében, jót tenne, nagymértékben. Ne feledje egy dolgot, mielőtt úgy dönt, hogy leszokik róla, tudnia kell, hogy mit csinál, valódi tényekből, és nem feltételezésekből vagy pletykákból. Itt adunk néhány tippet, hogyan szakítson a barátjával.

Ezért akar szakítani velük:

1. Lehet, hogy ketten nem kapcsolódtok össze úgy, ahogy az elején tökéletesnek tűnt. A barátod lehet valaki, aki csak uralni akar, beszélni és nem törődni azzal, ami az életedben történik. Ez mérgező, mivel a barátság mindkét irányban megtörténik, és nem kötelezheti magát arra, hogy bármikor ököllel táskázzon, anélkül, hogy megszerezné a saját pillanatát, hogy kimondja véleményét.

2. Ha látja, hogy barátja a zaklató játékot játszik veled, a háta mögött beszél, és azt mondja, hogy „csak viccel”, amikor megtudja, manipulál másokat, vagy szörnyű érzést kelt benned a járás, a beszéd, az alvás, a légzés, az evés miatt, ruha vagy kivel lógsz, hadd szóljanak a vészharangok. A barátok nem becsmérlik, nem címkézik és nem címkézik a barátaikat.

3. A bizalom fontos a barátságban, és ha ez megszakad, a legjobb továbblépni. A rossz szokások nehezen halnak meg; egy rabló, aki egyszer rabol, újra rabolhat. Lehet, hogy vannak olyan szokások, amelyekkel nem ért egyet, és tudja, hogy ártana nekik és magának is. Beszéljen velük egyszer vagy kétszer, és ha ezek után nem lát változást, engedje el.

4. Talán úgy érzi, kimarad a tevékenységekben és a beszélgetésekben, mert a barátja mindenkor a figyelem középpontjába kerül. Az ilyen emberek soha nem engedik, hogy könnyedén lélegezzen, uralkodni akarnak rajtad, és azt akarják, hogy fogadd el az életmódjukat és személyiségüket, anélkül, hogy értékelnéd, amit kínálhatsz. Ez egy önző hozzáállás, és ettől leszel lábtörlő vagy áldozat. Ne légy áldozat vagy lábtörlő, sétáljon felemelt fejjel.

Tartsd hűvösben és menj el:

Nyugodtan meg lehet tenni a dolgokat, de gondoskodni kell arról, hogy nyugodtan történjenek. Amikor először beszél a kérdésekről, nézze meg egy ideig, hogy az úgynevezett barát valóban változtat -e viselkedésén és modorán, vagy sem. Néha ez a természet kontra nevelés, utóbbinak tanácsadásra van szüksége. Ha valóban úgy gondolja, hogy a tanácsadás segíthet megmenteni a barátságot? Azonban még ezután is, ha nem lát változásokat, ideje továbblépni.

1.    Küldjön e -mailt vagy SMS -t vagy WhatsApp -ot a barátjának, és búcsúzzon.

2.    Áldd meg azt, ami volt, és várj előre, ne bölcsődj, nyafogj és ne beszélj az illetőről senkinek, még magadnak sem

3.    Merüljön el olyan tevékenységekben, amelyek elfoglalják Önt

4.    Kommunikáljon és szocializálódjon az emberekkel, minden nap új barátokat szerezhet

5.    Szeresd magad, és bocsáss meg magadnak azért, amit átéltél. Ne feledje, hogy minden, amin keresztül megyünk, tanulság, és nem büntetés.

Végül, búcsúzáskor köszönetet mondunk a személynek a jó cselekedetekért és az együtt töltött szép időkért.