Hogyan viselkedjünk a lányok körül?

Sok különbség van abban, hogyan viselkedik és viselkedik egy pasi a barátai előtt, mint a lányok előtt. Ez azonban az a szempont, amellyel a legtöbb férfi nincs tisztában. Általában ugyanolyanok, mint mindenkivel.

Nagyon másnak kell lenni a lányok előtt, különösen, ha a cél az, hogy lenyűgözze őt. Szakember segítségére van szüksége ahhoz, hogy megtudja, hogyan kell helyesen cselekednie egy srácnak a lányok körül. Az erőfeszítések megtakarítása érdekében ugyanez található az alábbi útmutatóban. Nézze meg őket, és kövesse mindegyiket kellő gondossággal a legjobb eredmények elérése érdekében. Az alábbiakban néhány tippet mutatunk be, hogyan viselkedjünk lányok körül?

Hogyan viselkedjünk a lányok körül?

Légy önmagad:

Nincs jobb ember, mint te magad. Ez az egyik alapvető mantra, amelyet nem csak a fiúknak, hanem a lányoknak is követniük kell, bárhol is legyenek. Ha önmaga lesz, megnyerheti a csata felét a lányok körében. Az őszinteségét igazán értékelni fogják, és a lányok nagy hatással lesznek rád.

Barátságos megközelítés:

Egy srácnak mindig barátságosnak kell lennie, amikor a lányok körül kell cselekednie. Próbáljon nem túl lelkes lenni, amikor lányok vannak a közelben, és úgy viselkedjen, hogy tudja, hogy érdekli. Látnia kell, hogyan reagál a barátságára, és ha barátságosan fogadja, akkor folytathatja.

Fontos az udvariasság:

Tudnia kell, hogy egy dolog, amit egy lány keres egy pasiban, az udvariasság. Próbáljon segíteni, amikor csak lehetséges. Légy olyan, mint egy igazi úriember, ha lányok vannak a közelben. Biztosan felkelti a figyelmét feléd. Az udvariasság egy olyan tulajdonság, amely hosszú utat tesz meg abban, hogy megértsük, hogyan kell viselkedni a lányok előtt, de azt is, hogyan kell lenyűgözni őket.

Bizalom szükséges:

A magabiztosság minden kihívás kulcsa, még abban is, hogyan kell cselekedni a lányok körül. De győződjön meg arról, hogy kiegyensúlyozza a magabiztosság szintjét. Ne dicsekedjen, vagy ne legyen udvariatlan és arrogáns, ha erről a szempontról van szó.

Adj nekik tiszteletet:

Ne beszéljen szemetet lányokról vagy más emberekről, ha ő a közelben van. Ne viselkedjen komplett bunkóként. Ehelyett légy jó vele, tiszteld őt és a körülötte lévő embereket. Egy lánynak biztosan tetszeni fog ez a szokásod.

Legyen kacér:

Egy kis szemtelenség elfogadható minden kapcsolatban, és szórakoztató és izgalmas. Ugyanez vonatkozik az egészséges flörtölésre is. Lehet flörtölni vele egy kicsit, és olyan szinten, hogy nem tűnik kétségbeesettnek. Valójában valahol a sorban a lányok szeretik a srácokat, akik flörtölnek velük, és figyelmet szentelnek.

Vessen rá pillantást:

Tekints rá, amikor a közelében vagy. Ha időnként ránéz, csak növeli a cél elérésének gyorsaságát. Mosolyogj rá, és ha visszamosolyog, akkor az egyik jó jel, hogy érdeklődik.

Próbálj meg nem beszélni más lányokról:

Ha lányok közelében tartózkodik, ügyeljen arra, hogy ne beszéljen arról, hogy más lányok milyen jók. Ettől elveszítik érdeklődésüket az iránt. Beszéljen róluk, és próbálja jobban megismerni őket, ahelyett, hogy másokra példákat mondana. Ettől azt fogják hinni, hogy bunkó vagy.

Mutassa meg humorérzékét:

Vicces és szellemes lenni az egyik legjobb dolog, amit tehetsz, ha lányok vesznek körül. Ez sokuk figyelmét felkelti. A lányoknak lágy sarka van a jó humorú srácoknak.