15 gyönyörű kivitelű medál férfiak számára

Míg a srácok többsége a minimalista típusú medálokat részesíti előnyben, a fiatal fegyverek a hűvös kiegészítőket. Korábban csak lányok vagy nők viseltek ékszereket, de mostanában látható, hogy a pasik fülbevalót, karkötőt és még stílusos medált is viselni kezdtek.

gyönyörű-design-of-medálok-férfiaknak

A férfiak olyanok, és stílusos medálokat szeretnének, hűvös megjelenést kölcsönöznek, és még személyiségükhöz is illeszkednek. Számos stílusú medál áll rendelkezésre, és tetszés szerint és divat szerint birtokolhatja őket.

Férfi medál minták arany és ezüst színben:

A medálok a tökéletes kiegészítők, amelyek megváltoztathatják személyiségét, megjelenését és magabiztosságát az egész öltözékben. Most adjon frissített megjelenést a divatnak, és divatosan nézzen ki.

1. 9 karátos téglalap alakú arany medál férfiaknak:

9 karátos téglalap alakú arany medál férfiaknak

Mivel az arany mindig divatban volt, és soha nem elavult, ez a 9 karátos téglalap alakú arany medál remek példa erre. A sárga medál 9 karátos aranyból készült, téglalap alakú, és két részre van osztva, ahol az első felét egyszerűen tervezték, a másik felét pedig sima. A medál egyszerűnek tűnik, de elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének nyakának.

2. Gyémánt medál férfiaknak:

Gyémánt medál férfiaknak

Gyémántok, ki mondhat nemet rá? A medált hűvös alakúra tervezték, és a medálon gyémántok hálómintával vannak szegezve. A gyémántok klasszikus és királyi hűvösséget kölcsönöznek, és remekműve lehet a férfi viseletnek. Elég drágák, de ragyogása és csillogása nem párosítható más ékszerekkel.

3. Vintage medálok férfiaknak:

Vintage medálok férfiaknak

A vintage medálok megjelenésükben nagyon különbözőek. Régi típusú kialakításuk és kopott fényezésük van, de félelmetesen néznek ki viseléskor. Az ilyen típusú medálok egyik generációról a másikra öröklődnek, és szinte nagyon régiek, de még most is nagyon divatosak és stílusosak. A medál dizájnja gyönyörű és művészien kidolgozott, viszont számos hajtásban javítja a megjelenést.

4. Lion Locket Designs for Men:

Lion Locket Designs for Men

A dzsungel királya az „oroszlán”. Ezek a büszkeség, a hatalom és a hevesség szimbólumai, hasonlóan jellemzik az embert, mivel erősek és erőteljesek akarnak lenni. A medálon ábrázolt oroszlán erős és erőteljes arca erős jelentést ad a férfiak személyiségének, nagy mélységgel. Tehát ezek a medálok nagyon népszerűek a férfiaknál.

5. ábécé ezüst medál férfiaknak:

Ábécé ezüst medál férfiaknak

A férfiak nem kedvelik a nagyon jazzes és nehéz típusú medálokat. Ez az egyszerű és egyedi ábécéfüzér alkalmas férfi ékszerdobozba, mivel csak egy ábécét tartalmaz. Megtervezheti a kívánt ábécét, vagy a név első betűjét, és közöttük drága gyémántokat domboríthat, hogy klassz és hűvös megjelenést biztosítson.

6. Koponya alakú medálok férfiaknak:

Koponya alakú medálok férfiaknak

Ez a koponya medál nagyon lenyűgöző, és a színes kövek között szegecsekkel fantasztikusan néz ki, és élesen kiegészíti minden megjelenést. Ezt a fajta medált biztosan minden férfi felismeri, mert ijesztő, de barátságos és hívogató, és jól jövedelmező.

7. Kereszt alakú medálok fiúknak:

Kereszt alakú medálok fiúknak

A kereszt alakú medálok nagyon népszerűek a fiatal fiúknál, mivel nagyon egyszerűnek, de nagyon vonzónak tűnik. Viselheted ezt az egyszerű láncot, vagy akár fekete szálban is, mivel hűvösnek és funkynak tűnsz. Az ilyen típusú medálok különböző fémekben kaphatók, és még az odaadó hozzáállást is ábrázolják.

8. Sárkány alakú medálok férfiaknak:

Sárkány alakú medálok férfiaknak

Köztudott, hogy a sárkány a császár szimbóluma és a természet minden elemének ura. A sárkány minden körülmények között győztes lehet, bizonyítva a férfiak hasonló vonásait. Még a férfiak is uralkodni és nyerni akarnak minden helyzetet. Így a sárkány a medál a férfiak számára.

9. Stílusos kulcsos medál férfiaknak:

Stílusos kulcsos medál férfiaknak

Ez a medál kulcsfontosságú ezüstből készült, és fekete cérnával felakasztható, így egyedi megjelenésű és hűvös, funky látvány. Ahogy azt mondják, a kulcs bármelyik zárat kinyithatja a világon, a férfiak ugyanazt kívánják, bárcsak kaphatnának egyet. Ez a fajta medál farmerrel és funky pólókkal gélesedhet, így stílusosnak tűnhet.

10. Tribal Wolf Lockets férfiaknak:

Törzsi Farkas medálok férfiaknak

Az ókortól kezdve a farkast minden helyzetben bátornak, hűségesnek és erősnek tartják. A férfiak jellemzőit ábrázolja, és törzsi farkas medálok viselésével szeretné megjeleníteni a világot. Stílusosak és divatosak, és javítják az öltözködést és a személyiséget.

11. Om Ganesha Gold Locket Designs for Men:

Om Ganesha arany medál minták férfiaknak

Az Om szó egy szanszkrit szóból származik, amely kiejtéskor a tágulást szimbolizálja. Ganesha uram jól ismert arról, hogy hírnevet és erőt ad. Ennek a medálnak mindkettő varázslatos szava van, amelyek vonzzák a férfiakat és a fiatal pasikat, hogy viseljék ezt a medált, és felhatalmazást kapjanak.

12. Fejsze alakú arany medálok férfiaknak:

Axe alakú arany medálok férfiaknak

Ez a medál arany színű, fejsze alakú. A medál formája nagyon művészi, és bármilyen típusú láncra akasztható. A lánc kivitelezése nagyon klassz, és pasiknak tökéletes. Jó napi viselet lehet, és partizón is viselhető, mivel az arany soha nem megy ki a divatból.

13. ásókártya ezüst medálok férfiaknak:

Spade Card ezüst medálok férfiaknak

Az ásó az életet jelképezi, és a kozmikus fa levele. Ez a sötétség ereje. Ez a fajta medál nagyon divatos, és az „A” szó vésett császár a kártyajátékban. Tehát minden férfi császári életet akar tölteni, és meg akarja nyerni az élet minden kihívását. Így ez a medál tökéletesen megfelel a férfiak vágyainak.

14. Ló alakú férfi medál:

Ló alakú férfi medál

A ló mitikus lény a homlokán lévő szarvak miatt. A tisztaságot és a jóságot szimbolizálja. A ló alakú medál arany fémből készült, és jó tulajdonságai miatt a férfiak ezt a medál formát részesítik előnyben. Ez a fajta medál bármilyen típusú ruhában viselhető, és stílusossá és jóképűvé teszi.

15. Angel Wings medálok nőknek és férfiaknak:

Angel Wings medálok nőknek és férfiaknak

Az ilyen típusú medálok nagyon egyediek, és a tervezett szárnyak jó kivitelezést mutatnak. Ez a medál ezüst fémből készült, és mennyei megjelenésű. A medál kényelmet nyújt viselőjének, és másképp néz ki a tömegben.

Bár a férfiak nagyon korlátozott kiegészítőket viselnek, de nagyon divatosak, és folyamatosan frissítik ruhatárukat a legújabb kiegészítőkkel. A medálok különböző kivitelben, mintázatban és formában találhatók, és új meghatározást és új megjelenést kölcsönöznek. Különböző árkategóriákban kapható, és a zsebének megfelelően választhat egyet. Tehát itt az ideje, hogy megragadjon egy medált, és jól nézzen ki!