15 Legújabb arany medál nőknek és férfiaknak

A medálok apró dísz ékszerek, amelyeket nyakon viselnek, általában aranyból, ezüstből vagy bármilyen más fémből készült láncon. Ők is a divatos kiegészítő részei, csodálatos láncokkal párosítva. A medálok két részből állnak, mivel kinyílnak egy fénykép tárolására, ami valami fontos dolog. A medálok divatos kiegészítők mind a férfiak, mind a nők számára napjainkban.

arany medálok

Az utóbbi időben felhívták a figyelmet új változatos dizájnjukra és különböző mintáikra. Rendkívül népszerűek minden korosztály körében.

Különböző típusú arany medáltípusok:

Báj hozzáadásával személyiségéhez, a magabiztosság, a stílusmegnyilatkozás és a divat a legjobb esetben is, egy arany medál mindent megtehet! Menj, szerezd be a tiedet, és dicsekedj azzal a pillantással.

1. Szív alakú arany medál:

Szív alakú arany medál

Az egyik klasszikus példa, és soha ne menjen ki a stílusú medálokból, az arany szív medálok. Különböző méretűek lehetnek, kicsi, közepes vagy nagy stb., És szilárd szívűek, vagy kinyithatók szeretteik fényképeinek behelyezésére és tárolására..

2. Lányok arany medál kövekkel:

Lányok arany medál kövekkel

Arany medálok drága és féldrágakövekkel elegánsan néznek ki, aranyláncokkal. Készíthetők gyöngyvörös kövekkel, kék kövekkel, zöld kövekkel stb. Ezek a medálok kinyithatók, mivel viktoriánus stílusban készültek a fényképek tárolására. Ezért ezeket viktoriánus stílusú fotó medalionoknak is nevezik. Viselve királyi megjelenésűek.

3. Arany medálok fehér kő kialakítással:

Arany medálok fehér kő kivitelben

Az egész világon népszerű, ezek a klasszikus medálok soha nem mennek ki a divatból. A közepén lévő fehér kő lehet kalcit, fehér kövek vagy fehér gyöngy. A kalcit mint kő nagyon előnyös ezeknél az arany medáloknál. A lánc lehet fehér arany vagy normál arany az elegáns megjelenés érdekében. Ezeket a fényképek tárolására is ki lehet nyitni.

4. Arany medál készlet nőknek:

Arany medál készlet nőknek

A nők által kedvelt aranyszínű medál készletek és a hozzájuk tartozó fülbevalók a partik, irodák, hivatalos rendezvények vagy bármilyen informális találkozó sikerei. A formatervezés bármi érdekes és magával ragadó lehet, például szívek, pillangók, csillagok stb. A fülbevalóval ellátott medálok teljessé tehetik az egész megjelenést.

5. Arany medál nyakláncok tizenévesek számára:

Arany medál nyakláncok tizenévesek számára

A tizenévesek egyaránt izgatottak az új divatirányzatok felfedezése iránt. Kísérletezhetnek különféle arany medálokkal, mint napi viselet, egyetemi viselet, parti viselet stb. Ezek az absztrakt formájú arany medálok a fiúk és a lányok körében egyaránt sikeresek lehetnek.

6. Arany gömb medál aranylánccal:

Arany gömb medál arany lánccal

Stílusában és divatjában nagyon egyediek az arany medálok arany gömbökkel. A medál arany gömb, drágakövekkel és sok apró arany gömbökkel. Valóban kiemelkedhetnek, ha valaki viseli őket, mivel maga a medál sokat tud beszélni az adott személyről.

7. Arany üveg medál virágokkal:

Arany üveg medál virágokkal

Ezekben az arany színű üvegfüzérekben régi, régi világ varázsa van. Ezekben az üveg medálokban gyönyörű festmény található, és így lenyűgözően néznek ki. Az üvegfestés más vonzerőt kölcsönöz a medáloknak, és bármilyen ruhával párosítható.

8. Arany virágos medál fotókkal:

Arany virágos medál fotókkal

Az arany medálok mindig a nők slágerei. Virágból vagy virágmintából készítve ezek az arany virágos medálok még csodálatosabbnak tűnnek. A virágos medálok készíthetők a szeretteikről készült fényképek tárolására, és ezek általában ovális mintázatúak.

9. Rose Gold medál medálok:

Rózsa arany medál medálok

A rózsaarany arany és réz ötvözete, amelyet ékszerekhez használnak. A rózsa arany ékszerek egyre népszerűbbek, és gyakran használják gyűrűk, karkötők, fülbevalók, medálok és más drága ékszerek készítéséhez. Más néven vörös arany és rózsaszín arany a réztartalomtól függően; ezek a luxus és a csúcskategóriás emberek számára szólnak, mivel a drága oldalon vannak. Ezek gyönyörűen néznek ki a medálok egyedi arany árnyalatával a normál arany medálokhoz képest.

10. A Golden Evil Eye kinézete Locket:

A Golden Evil Eye Locketnek tűnik

A gonosz szem felakasztása vagy viselése gyakori dolog a mai időkben. A gonosz szem kulcsláncok, gyűrűk, medálok, medálok stb. A gonosz szemű medálok ma nagyon gyakoriak.

11. Fekete kerámia arany medálok:

Fekete kerámia arany medálok

Amikor az osztály találkozik az osztállyal, lehet fekete és arany. A fekete arany színnel klasszikus kombináció, és tökéletes példa a ruhákra, ékszerekre, táskákra stb..

12. Seashell Gold Chain Locket:

Seashell arany lánc medál

A kagylók nagyon eltérő kialakításúak lehetnek egy medál esetében. Azok, akik érdeklődnek a tengeri élővilág és a vízi élővilág iránt, kísérletezhetnek ezekkel az arany kagyló medálokkal. Az arany medál kinyitható a gyöngyök tárolására, mivel a gyöngyökben belül rögzíthető, mint egy igazi kagyló esetében.

13. Pár arany medál és lánc:

Pár arany medál és lánc

A legjobb ajándékozási lehetőség vagy a legjobb esküvői ajándék bármely pár számára ezek a pár arany medálok lehetnek. Az esküvő dátuma a pár fotója beilleszthető a szívekbe vagy körökbe, stb., Ahogy a tervezés is.

14. Arany medálok bájokkal nőknek:

Arany medálok bájokkal nőknek

Arany medálok varázsaival azonnal felforrósodhatnak minden korosztály nőivel. A medálok lebegő varázsa lehet, mint egy csillag, kulcs, szív, pillangó stb..

15. Fehér arany medálok:

Fehér arany medálok

A fehér arany medálok lélegzetelállítóan gyönyörűek minden nőnél. A fehérarany medált arany díszítéssel láthatjuk, vagy valami metszéssel a medálon. A fehér arany medálok és láncok manapság nagyon népszerűek.

Mindenki nagyon divattudatos, és stílusát mindig frissíteni szeretné. Az arany medálok minden idők slágerei lehetnek férfiaknál és nőknél egyaránt. A különböző minták, minták, arany medálok kinézete elronthatja a választási lehetőségeket, és kiválaszthatja saját megjelenését. Az ékszerek sokat tudnak kommunikálni, így a kezükön, nyakukon, fülükön, lábujjainkon stb. Lévő dísztárgyak beszélhetnek az ember általános személyiségéről.