9 egyszerű és legújabb lánc medál arany és ezüst színben

A lánc medál egy medál, amely egy lánchoz van rögzítve, a szokásos heveder helyett. Nagyon divatos és más megjelenésű, ellentétben a szokásos egyszerű pántokkal, amelyeket nyakláncokban használnak. Korábban a láncos medálok általában aranyból és ezüstből készültek, manapság azonban fémekből is.

lánc-medál-tervek

Arany és ezüst lánczáras minták:

A láncos medálok ma nagy divatban vannak. Ezeket férfiaknak, nőknek és gyermekeknek készítik. Íme néhány a rendkívül népszerű ezüst és arany lánc medálokból

1. Arany lánc medállal:

Arany lánc medállal

Ez a Chantilly fűzésű, aranyozott medál az egyik legszebb aranylánc -medáltípus. Arany lánccal rendelkezik, nagy kerek medállal, amelyet arany virágok fűznek. Jól fog mutatni a nőknek.

2. Egyszerű lánc medállal

Egyszerű lánc arany medállal

Ez az aranylánc medáltípusok legalapvetőbb kategóriájába tartozik. Elegáns lánccal rendelkezik, kerek medállal. Bármi felett viselhető. Ez egy egyszerű kiegészítő, amelyet rendszeresen használhat.

3. Lettered Locket Chain:

Lettered Locket Chain

Ez egy nagyon gyakori láncos medál. A lánc egy levélhez van csatolva, amelyet választhat saját vagy szerette nevének első betűje szerint. Egyszerű, de aranyosnak tűnik. Gyermekek is viselhetik.

4. Lánc Orb medállal:

Lánc Orb medállal

Ez egy csinos és egyedi lánczáras kialakítás. Ezüst lánccal rendelkezik, fémes golyós medállal. Ezt nők és tinédzserek is viselhetik, és jól mutatnak a nyugati öltözék felett.

5. Egyedi lánc madármedencével:

Egyedi lánc madármedencével

Ez egy elegáns és aranyos darab. Világos arany lánccal rendelkezik, amelyről madár és levelek medál lóg. Könnyű és csinos, gyerekek és nők is viselhetik. Ez egy okos kijelentés.

6. Oldalsó medál láncok nőknek:

Oldalsó medál láncok nőknek

Ennek az aranyláncnak egy gyönyörű medálja van, amely az oldalára esik, nem pedig a közepére, ami gyakori. Ez nagyon jól fog kinézni hagyományos öltözékkel párosítva.

7. Ezüst lánc medál kialakítás:

Ezüst lánc medál kialakítás

Ez az ezüst lánc szív medállal egyszerű kiegészítő a mindennapi használatra. Bármilyen öltözeten viselhető, és gyermekek, valamint idősebbek is rendszeresen viselhetik. A medálban egy kis fénykép is elfér. Szép ajándék annak, akit szeretsz.

8. Lánc Shell medállal:

Lánc Shell medállal

Ez a kagyló medál az egyik legkiválóbb láncos medál. Kettős ezüst lánccal és kagyló medállal rendelkezik. Kisebb tárgyakat, kulcsot vagy fényképet is tartalmazhat. Valóban divatos, és hűvös megjelenést kölcsönöz annak, aki viseli.

9. Óra lánc medál:

Óra lánc medál

Ez egy antik dizájn, és egy medállánc és egy óra egyedi kombinációja. Ez jó ajándék lehet azoknak, akik szeretik a pontos dolgokat! Ez fenséges megjelenést kölcsönöz annak, aki viseli. Nyugati viseleten jól néz ki, mint egy fekete felső.

A láncos medálok nagyon divatossá váltak az elmúlt években. Arany lánc medállal már régóta elterjedt, de az alacsony költségvetésűek számára számos lánczáras kivitel közül választhatnak, például oldalsó medál láncok és fémes láncos medálok.