9 félelmetes gyermek medál tervezési ötlet

A gyerekek általában nem szeretik a dizájner típusú vagy kényes függőmintákat. A fiúk szeretik a durva és kemény mintákat a medálban, a lányok pedig a puha mintákat részesítik előnyben. A gyerekek gyönyörűnek tűnnek, amikor viselik a medált. Az apró nyakkivágás gyönyörűnek tűnik. A gyerekek általában szeretik a rajzfilm lények terveit, a szuperhős mintákat, a meséket stb. Mindig ilyeneket választanak nekik.

A legjobb és legkedvesebb gyermek medálok:

Keressük itt a különböző típusú medálokat a gyermekei számára, hogy félelmetes megjelenést kapjanak.

1. Gyermek virág medál:

Gyermek virág medál

Ezek a medálok gyerekeknek nagyon csodálatosak az aranyos lányok számára. Az aranypénzeken többféle virágmintás létezik. A medálhoz gyöngyös mala kapcsolódik. Néhány medálon dombornyomott a kép, míg néhányon kerámiából készült minták vannak.

2. Elefánt stílusú gyermek medálok:

Elefánt stílusú gyermek medálok

Ez egy gyönyörű, elefántos gyerek medál. Olyan kreatív módon tervezték, és nagyon aprónak tűnik. Nagy füle van és szép szeme. Ez a medál jó ajándék lehet a fiú gyermekének. Ez a medál arany színű, és úgy néz ki, mint egy játék.

3. Teddy Bear stílusú gyermek medálok:

Teddy Bear stílusú gyermek medálok

Ez az imádnivaló gyermek medál mackó kialakítású. Egy nagy mackót helyeznek a kezébe, szív alakú kék követ. A mackó lábain egy kerek fehér kő van szegezve. Ezek a kövek csillogást adnak ehhez a mackóhoz, és vonzóbbá teszik.

4. Angyal gyermek medálok:

Angyal gyermek medálok

Ez egy személyre szabott gyermek ezüst medál angyallal. Van egy kedves angyal teremtmény medál szárnyakkal. Az angyal felett keresztmintát készítenek fehér gyémántok segítségével. Ez az angyal medál áldás a gyerekek számára. Mindig megvédi gyermekét a gonosztól.

5. Barbie figura medálok gyerekeknek:

Barbie figura medálok gyerekeknek

Ez a varázslatos gyermek medál Barbie figurával van vésve. Ovális alakban egy Barbie figurát rajzolnak, és körülötte vörös színű kő található. A gyerekek nagyon őrültek Barbie babák mögött. Ez a Barbie -kép nagyon finoman van rajzolva.

6. Virágos hercegnő gyermek medálok:

Virágos hercegnő gyermek medálok

Ez egy csodálatos medál gyerekeknek virágos dizájnnal. Között van egy mosolygó, és a fél részét rózsaszirmok borítják. A félidő hátralévő részében íjszerű kialakítás készül, amely együtt virágos hercegnőnek tűnik. Nagyon jól fog mutatni a kislányok nyakkivágásában.

7. Tiara kivágott stílusú gyermek medálok:

Tiara kivágott stílusú gyermek medálok

Ez a gyerek medál egy tiara alakú medál. Ez egy félig tiara kivágott kivitel, amely ebben a medálban készült. A Tiara minden lány szeret viselni. Tehát lebilincselő formát kapott ez a medál. Négy kis kerek csarnok készül ezen a formán, és van egy egyenes réteg is.

8. Kis hercegnő medál:

Kis hercegnő medál

Ez lehet a legjobb medál, amelyet egy apa adhat a lányának. Ez a medál gyerekeknek egy fotómedence, ahová a gyerekek beilleszthetik családi fotóikat. A medál fölött egy szép sor van írva, hogy a lányok hercegnő az apjához, és ez igaz is.

9. Rajzfilm tigris gyermek medálok:

Rajzfilm tigris gyermek medálok

Ennek a vidám gyerek medálnak olyan dühös állata van, mint Tigris. Van egy kör alakú ezüst medál, fekete háttérrel, és tigriskép sugárzik fölötte. A narancssárga tigris képe olyan ártatlan és békés.

Látva az ilyen imádnivaló mintákat, én is kedvet kaptam ahhoz, hogy viseljem azt, és újra gyerek legyek. A gyerekek ilyen funky típusú mintákat kaphatnak, ami sokat jelent számukra. Ezek a tervek értékesek a gyerekek számára, és szeretik őket. A gyermek medálokat úgy tervezték, hogy szem előtt tartsák a választásukat.