9 modern és stílusos medál nyaklánc

A medál nyaklánc valaha minden nő kedvenc ajándéka volt. Korábban ez volt a legértékesebb ajándék, amit egy férfi adhat „hölgy szerelmének”. Ezekben a medálokban tárolták a portrékat, a hajtincset, a gyűrűket és néhány apróságot, amelyeket szeretteik legkülönlegesebb emlékének tartottak. Ezeket a medálokat néha át is adták a következő generációnak.

Még ma is a medál nyakláncok a kedvenc és különleges ajándék, amit egy lány szerezhet szerelmétől. Sokféle stílus, modell, anyag és forma áll rendelkezésre a piacon. Néhány férfi még egy speciális medált is tervez az „élet szeretete” számára.

A legújabb és legjobb medál nyakláncok:

Keressük meg itt a különböző típusú medál nyakláncokat lányoknak, amelyek óriási megjelenést kölcsönöznek viselőjének.

1. Ajándéktárgy medál nyakék:

Ajándéktárgy medál nyakék

Ezek régi és hagyományos medálok a piacon. A portré medálok kizárólag egy személy vagy egy háziállat portréjának tárolására szolgálnak. Néha egy családi portré tárolódik a medálban, és „örökségként” kerül át a következő generációhoz.

2. Gyerekek speciális medál nyakék:

Gyermek különleges medál nyakék

Ahogy a neve is mondja, ezeket a medál nyakláncokat „szerencse varázsként” ajándékozzák a szeretteiknek. A nyaklánc medál apró kristályokkal, alakú medálokkal, csillagokkal, kagylókkal stb. Van tele, és szerencsés varázsként szolgál a viselő személy számára. Ezeket úszó bájos medáloknak is nevezik. Ezek is tele vannak nevek, emlékek, dátumok és idézetek írásával vagy felirattal.

3. Tervezői medál nyakék:

Tervező medál nyakék

Az egyedi medál nyaklánc egy arany medál nyaklánc, amely egyedülálló. Ezeket gondosan készítik, egyedi tervekkel és faragványokkal a rétegen. Ezeket apró tárgyak tárolására használják, akár kulcsot is. Ezeket bármilyen formával tervezték, és „egyedi” ajándék a szeretteiknek. Ezek antik megjelenést is kölcsönöznek.

4. Méregmintás medál nyaklánc:

Méregmintás medál nyaklánc:

A korábbi hűséges harcosok ezüst medál nyakláncot hordtak magukkal méreggel töltve. Ezeket a medálokat még most is szeretik az emberek, de többnyire tele vannak „színes” folyadékokkal, hogy reális megjelenést biztosítsanak. Ezeket a speciális üzenetek tárolására is használják.

5. Vintage stílusú „medál nyakék”:

Vintage stílusú medál nyakék

A Vintage stílusú nyakláncok többnyire szív medál nyakláncok. Ezek „zár és kulcs” formájában állnak rendelkezésre a házaspár számára, ahol a nő tartja a szívet, a férfi pedig a szívének kulcsát. Ezeket a medálokat portré vagy memória tárolására is használják.

6. Alkalmi medál nyakék:

Alkalmi medál nyakék

Az önvédelmi medál a trendi nyaklánc, mivel úgy néznek ki, mint egy normál fehér arany medál nyaklánc, de valójában éles tárgyak fegyvereinek tárolására szolgálnak. Ezeket leginkább tizenévesek használják önvédelemre és stílusra.

7. Különleges Valentine medál nyaklánc:

Különleges Valentine medál nyakék

Ahogy a neve is mondja, ezek arany szív medál nyaklánc vagy ezüst szív medál nyaklánc készült kizárólag Valentin célra. Ezek a szívek különleges mintákkal vannak faragva, és különleges üzenetek tárolására szolgálnak, beleértve a gyűrűket.

8. Lányok különleges medál nyakék:

Lányok különleges medál nyakék

Ezek hasonlítanak a báj nyaklánchoz, de ezek exkluzív angyalok. Ezeket a Bibliából, az őrangyal szoborból vagy az adott versből faragták. Ezeket kizárólag gyerekeknek és idős embereknek készítik.

9. Személyre szabott medál nyakék:

Személyre szabott medál nyakék

A személyre szabott medál nyakláncok személyre szabott memória tárolására készültek. Ezek többnyire ezüst medál, és személyre szabott üzenettel vannak ellátva. Ezeket sok esetben használják. Többnyire a pár a nevüket és a különleges dátumot gravírozza a medálba.

A medál nyakláncok nem csak a minta díszei. Tele vannak emlékekkel, és egy család ajándéktárgyai.