9 stílusos bagoly medál tervezési ötlet

A szív és a páva kialakítású medálok mellett manapság a bagoly medálok nagyon divatosak. Egyedi, mégis divatos megjelenést kölcsönöz. Különleges alkalmakkor ajándékként vagy üzenetként is használhatók.

Számos bagoly medál tervezés és medál készült, mint például kacsintó bagoly, állóbagoly, bagoly gallyakkal, bagoly üzenettel és még sok más lenyűgöző kivitel.

A legjobb és stílusos bagoly medáltípusok:

Az alábbiakban röviden megemlítjük a legszélesebb körben kiválasztott bagoly medálmintákat:

1. Osztott bagoly medál:

Osztott bagoly medál

Lenyűgöző két kék kő, amely a bagoly két merész szemét vizualizálja kerek formájú medállal, bájos megjelenést kölcsönöz. Kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy feldarabolható, hogy a fényképek vagy üzenetek a szeretet, törődés vagy inspiráció szimbólumaként maradjanak meg. Ezeket leginkább személyes és ajándékozási célokra használják.

2. Origami bagoly egyedi medál:

Origami bagoly egyedi medál

Gyönyörűen kidolgozott origami bagoly medál, amelyet kifejezetten történetek kifejezésére és elmesélésére terveztek. Ennek a mintának mindig van egy ürege a közepén. Ide illeszthető az emlékezet vagy a szeretet bármely szimbóluma, amely különleges és felejthetetlen.

3. Divatos bagoly medál:

Divatos bagoly medál

Itt egy fémes, stílusos és divatos bagoly medál nyaklánc. Ezeket a mintákat leginkább a fiatalabb generáció számára tervezték. Ennek megfelelően tervezték, hogy mindenféle alkalmi viselethez illeszkedjenek. A motorosok vagy a Rangers szeretik kipróbálni az ilyen típusú medálokat.

4. Ezüst bagoly medál nyakék:

Ezüst bagoly medál nyakék

Ez egy egyszerű, mégis imádnivaló ezüst bagoly medál. Kifejezetten napi viseletre tervezték. Bármilyen ruhádhoz használhatod. Az ezüst szerelmeseinek ez a medál stílus a legjobb megoldás. Mindenféle ruházathoz jól illik, és hosszabb ideig viselhető.

5. Aranybagoly medál nyakék:

Arany bagoly medál nyaklánc

Egyszerű és imádnivaló aranybagoly -medál aranylánccal eleganciát kölcsönöz. Még egy ürege is van a közepén, hogy üzenetet töltsön ki. Ha a költségvetése jó, és egy kicsit magas költségvetési kiegészítőt tervez, akkor próbálja ki ezt az aranybagoly medált. Nagyszerű akár mindennapi használatra, vagy bármilyen alkalmi viseletre.

6. Kortárs bagoly medál:

Kortárs bagoly medál

Itt van egy szép színes, modern, bagoly medál nyaklánc, virágmintákkal. Még kacsintott bagolyt is ábrázol. Színes kövekkel díszített, arany kerek medálon csodálatos megjelenést kölcsönöz.

7. Bagoly óra függő nyaklánc:

Bagoly óra függő nyaklánc

Egyedülálló és örökké stílusos ezüst bagoly óra nyaklánc dizájn csodálatos. Széles körben elfogadott formatervezés, különösen megkülönböztető megjelenése és zsebóra mintája miatt. Az elmúlt évtizedekben keletkezett, és ma már leginkább luxusruházatként használják.

8. Szeszélyes bagolyzár:

Szeszélyes bagoly Locke

Ezeket az arany és ezüst medáltéma ihlette, ezek szintén különféle díszes anyagokból készülnek, vonzó és szórakoztató módon. Ezeket sok színes és vonzó mintában tervezték, kevesebb költséggel.

9. Divatos bagoly téma medál:

Divatos bagoly téma medál

Itt látható egy divatos bagolyfüzér, kifejezetten női viseletre tervezett levéldobozzal. Úgy tervezték, hogy hosszú láncú vagy nyakláncú pulóverruhákhoz passzoljon. Stílusos megjelenést kölcsönöz. Ez alkalmas azoknak a hölgyeknek, akik szeretnek egyedi stílusú kiegészítőket használni.

Vannak korlátlan lenyűgöző tervek és minták bagoly medál nyakláncok. A bagoly medálok örök divatos kiegészítők. Alkalmanként vagy naponta, ajándékozási célból vagy magának, a bagoly medál nyakláncok jó ötlet. Soha nem fogja érezni, hogy elavult. Jó lehetőségeket és terveket kap a bagoly mintás témák széles gyűjteményében. Válassza ki az online vásárlási lehetőséget a bagoly medálok közül.