9 stílusos platina medál nőknek és férfiaknak

A platina medál nagyra becsült és státuszt meghatározó medál. Bár ezüst vagy arany, mindig fehér színűek. Növeli a tiszteletet, ha az emberek platina medált látnak a nyakában. Igényelhet saját medált is, mivel medálokkal bármilyen kialakítás létrehozható.

Legújabb és modern platina medálok:

Itt találjuk az említett 9 legjobb platina medált képekkel, amelyek biztosan stílusos megjelenést kölcsönöznek.

1. Platinum Love Express Locket:

Platinum Love Express medál

Ez egy platina szív medál, különösen párok számára. A „szerelem” szó írt rá. A medál ajándékozása növeli a szeretetet közted és partnered között. Úgy tűnik, hogy a pár fotóját is behelyezheti, amely annyira romantikus lesz. Jó választás kedvesének.

2. Platinum Pearl hajtogatott medál:

Platinum Pearl hajtogatott medál

Ez egy csodálatos platina medál nyaklánc, gyöngyökkel összehajtva. A design egyszerűen kiváló, és eleganciát kölcsönöz a nyakkivágásának. A fehér gyöngy olyan puha és csábító. Az ezüst közepén lévő gyöngy vonzónak tűnik. Jól mutat a lányoknak vagy a nőidnek is.

3. Platina páva medál:

Platina páva medál

Ez nagyon kellemes, fehér aranyozott medál, táncos páva kialakítással. A páva világoskék színű gyémántot tartalmaz. A pávatollra fehér gyémántokat is rögzítenek. Ez a páva sugárzó gyémántokkal karizmatikusan néz ki. Ez is a darab szimbóluma; ha ajándékot tervez szeretteinek, akkor ki kell próbálnia ezeket a stílusú platina medálokat.

4. Platinum Angel Locket:

Platinum Angel Locket

Fekete -fehér sima ezüst medál az angyal szárnyáról. A szárnyas medál kialakításának fele ott található, kevés kővel. Ez egy medál tervezői darab. A szárny alakjára adott görbe egyszerűen csodálatos. Ezeket a platina medálokat kifejezetten fiúknak vagy férfiaknak tervezték.

5. Platina ovális kő medál:

Platina ovális kő medál

Ez egy ovális alakú sima arany medál, benne egy hely a pattanások tartásához. Az egyik medálban ovális alakú üveg található, amelyet fehér gyémántok borítanak. Egy másik ovális medálon valami szép kivitel van gravírozva. Mindegyik csak észbontó. Egyszerűnek tűnik, de felkeltheti kedvese figyelmét.

6. Platina Apple gyémánt medál:

Platina Apple gyémánt medál

Ez egy egyedi tervezésű platina medál. Alma gyümölcs alakú medál található itt, egy kis kerek gyémánttal az alma egyik oldalán. Ez a kialakítás rendkívül új a piacon és ritka. Ez a medál rengeteg megjegyzést és nézetet fog vonzani. Az ilyen típusú platina medálokat ajándékba adhatja kedvesének az első házassági évforduló napján.

7. Platina baba virág medál:

Platina baba virág medál

Ez az egyszerű ezüst medál ovális alakú, egyszerűségével. Ezen az ovális medálon egy lenyűgöző babavirág készült. Az ezüst virág az ezüst medál felett szórakoztató. Ha ezt a medált csinos lánccal viseli, lenyűgöző képet ad.

8. Platinum Musical Note Locket:

Platinum Musical Note Locket

Ez egy zenei témájú platina medál, amely a nyugati zene hangját írja le. Zenei szimbólumot kap ez a medál, amely nagyon fog tetszeni a zenészeknek. Ez lehet egy különleges, igény szerint elkészített medál.

9. Platinum Bal Hanuman medál:

Platinum Bal Hanuman medál

Ez egy spirituális platina medál, Bal Hanuman teremtménnyel. A fiatal Hanuman dizájn olyan ártatlanul áll ebben a medálban. Ehhez hasonlóan más Isten képmásai is elérhetők a piacon, és az emberek is hordják. Ez a legjobb azoknak, akik vallásos természetűek és viselkedésűek is.

Látva ezeket a kivételes formatervezéseket, hamarosan megveszem. Viselje a bájos platina medált, és állítsa be kiváló képét csoportja körében. Ezek csodálatos és pompás platina medálok, amelyek páratlan képet adnak.