A legjobb 9 ezüst medál férfiaknak és nőknek

Az ezüst az egyik legértékesebb fém. Ötvözetek, elemek, tükrök és bálványok készítésére használják. Gyógyhatású is. Az idők kezdete óta az ezüstöt használják érmék készítéséhez. Manapság az ezüstöt ékszerek készítésére használják. Mivel ez egy drága fém, az ezüst ékszerek drágák. Az ezüst medálok népszerűségre tettek szert a közelmúltban.

Különböző típusú medálok ezüstfémben:

Íme néhány a lányok és fiúk legdivatosabb ezüst medáljai közül:

1. Sima ezüst szív medál nőknek:

Sima ezüst szív medál nőknek

Ez egy nagyon elegáns medál, amelyet fiatal nőknek ajándékozhatunk. Ennek a medálnak az egyszerűsége teszi vonzóvá. Ha ezt a medált akár egy egyszerű felsőn is viselheti, javíthatja öltözékét. Könnyű, így kényelmesebb a mindennapi használatra.

2. Ezüst fotómedence pároknak:

Ezüst fotómedence pároknak

Ez az egyedi ezüst medál a legbonyolultabb módon van bevésve, és nagyszerű megjelenést kölcsönöz neki. Elég hely van két fénykép elhelyezésére mindkét oldalon. Ez lehet a tökéletes ajándék szeretteinek. Rögzítheti arany vagy ezüst láncra, hogy tökéletes megjelenést biztosítson.

3. Ősi medál ezüst:

Ősi medál ezüst

Egyszerű kerek medál, ezüst lánccal és bonyolult metszettel tökéletes kombináció az ősi ezüst medálhoz. A rá vésett fa a béke és a titok szimbólumának tekinthető. Bőségesen elfér benne egy kis tárgy, például egy fénykép vagy egy üzenet.

4. Tervező nagy ezüst medálok nőknek:

Tervező nagy ezüst medálok nőknek

Ez az ezüstlánchoz rögzített medál összetett szerkezetű, de nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz. A kerek keret közepén fényképet hordozhat, amelynek tetején korona-szerű kialakítás található. Ez az egyik legjobb ezüst medál nőknek.

5. Szárnyas ezüst medál lányoknak:

Szárnyas ezüst medál lányoknak

Ez a medál funky és hűvös megjelenésű. A tinédzserek és a fiatal nők viszik a legjobban. Úgy tűnik, mintha két szárny össze lenne kötve, hogy szív alakú legyen. Mindkét szárny ellentétes irányban nyílik, hogy kis helyet tárolja a tároláshoz.

6. Ezüst medál nyakék lányoknak:

Ezüst medál nyakék lányoknak

Ez az aranyos medál mókás, egy kegyence egy ezüsttel borított medálhoz van rögzítve. Ártatlanságot jelez, és vonzó a fiatal lányok számára. A medáltáskát meg lehet tölteni egy apró elemmel vagy fotóval.

7. Legújabb ezüst medálok férfiaknak:

Legújabb ezüst medálok férfiaknak

Ennek a szegecselt medálnak vallási jelentősége van. A horogkeresztként ismert szimbólumot a hinduk körében szentnek tekintik. Azoknak az embereknek, akik hisznek Istenben, tetszeni fog ez, először is azért, mert ezüstből készül, amely nemesfém, másodszor pedig azért, mert ez egy szent szimbólum.

8. Gótikus ezüst medál tizenévesek számára:

Gótikus ezüst medál tizenévesek számára

Gótikus megjelenésű, így ősi. Úgy néz ki, mint egy amulett vagy pomander. Kamasz fiúk és lányok is viselhetik. Gömbszerkezete miatt ez a medál nem csak fényképet képes tárolni, mint egy gyűrű.

9. Átlátszó ezüst medál:

Átlátszó ezüst medál

Ez a medál ezüst lánc egy átlátszó medálhoz van rögzítve, amely képes úgy tárolni a fényképet, hogy az nagyítva lesz, és úgy tűnik, mintha maga a fénykép lenne a medál. Annak ellenére, hogy az ezüstöt csak a felniken és a láncban használják, a fényképes medál nagyon királyi és elegáns megjelenést kölcsönöz.

Napjainkban többféle medál létezik, mint például ezüst fotómedál, ezüst medál nőknek, ezüst medálok férfiaknak, ezüst medálok lányoknak és ezüst szív medál.