A legjobb 9 vallásos keresztmetszet

A medálok az ókor óta népszerűek. A medál, a medál vagy az amulett viselése volt a legjobb módszer az emlékek életben tartására további évekre. Függetlenül attól, hogy milyen anyagból készültek, új műfajt adtak a hamvasztási ékszernek nevezett ékszerekhez.

A legjobb és stílusos keresztmetszetek:

Íme néhány, a keresztmetszet felújított formatervezése, amely a nyakkivágását funky megjelenéssel díszíti.

1. Egyszerű rozsdamentes ezüst keresztmetszet:

Egyszerű rozsdamentes ezüst kereszt medál

Egy meglehetősen egyszerű keresztmetszetű nyaklánc rozsdamentes acélból készült. A medál három rétegben készül növekvő magasságban, lánccal fonott dizájn nyaklánccal. A medált rendszeresen hordják.

2. Fénykép memória keresztmetszet:

Fénykép memória keresztmetszet

Egy fényképes medál a kereszttel a legjobb módja annak, hogy kezeljük szeretteik emlékeit, mint anya, apa vagy feleség. Akár ezüst, akár arany színű, a medál lehetővé teszi két kép tárolását.

3. Jesus Charm Cross Locket:

Jesus Charm Cross Locket

A Jézus keresztmetszet új megjelenést kap vonzó betűtípusokkal. A rozsdamentes acél varázst leginkább a férfiak kedvelik alkalmi alkalmakkor, hogy lenyűgöző megjelenést kapjanak a bulikban. A S kezdőbetűsek is használhatják ezt a medált.

4. Mágikus szív kereszt medál:

Mágikus szív kereszt medál

A szerelmesek számára a keresztmetszetű képek új mintával érkeznek. Az ezüst színű szív alakú medál hálóvágást kap, dombornyomott kereszttel. A varázsa vagy a medál lehetővé teszi, hogy a szívében vágva tárolja szeretője képét.

5. Citrine Cross Locket:

Citrin kereszt medál

Íme egy elvarázsolt tervezés a medálkeresztes gyémántokban. Az ovális formájú citrin kő arany szegélyű keresztmetszetet kapott, apró gyémántokkal díszítve. Az ovális medál szegélye is hasonló fehér gyémánt kivitelben kapható.

6. Vésett keresztmetszet:

Vésett keresztmetszet

Személyre szabott keresztény kereszt medált keres! A kereszt rozsdamentes acél medálja a szeretteinek vagy viselőinek gravírozott nevét viseli, hogy személyre szabottan illeszkedjen a medálhoz. A nevek fekete tintát is kaphatnak, hogy elkapóbb legyen.

7. Antik kereszt medál:

Antik kereszt medál

Az arany keresztmetszet és az apró fehér gyöngyök kombinációja határozottan szerethető dizájn. A medálban lévő kereszt csillogó kialakítású, négy gyöngy a középső ízületekben és egy gyöngy a kereszt közepén.

8. Kincsesdoboz kereszt medál:

Kincsesdoboz kereszt medál

A kincsesdoboz keresztezett medálgyűjteménnyel fémutánzatból készül. Az ezüst doboz kanyargós mintákat kapott, amelyek mind a négy oldalán keresztmetszetet képeznek. A doboz apró emlékek tárolására alkalmas, és különböző formákban kapható.

9. Ereklyekeresztes medál:

Relic Cross Locket

A keresztmetszetű medál, amely mind az antik, mind az aranyozott mintát tükrözi, ereklye díszítéssel készült. A medál virágos vagy Heena mintákat hordoz, jámbor kezdőbetűkkel. Szépségének növelése érdekében festheti szerette arcának textúráját is.

A keresztmetszet lényegében gyönyörű vallási öltözék kiegészítője kereszténynek egész életükben. Számos kivitelben kapható, amelyek különböző embereknek és öltözékeknek kedvezőek. A medálok lehetővé teszik, hogy vallásos divatot mutasson ékszergyűjteményének. Különböző fémekkel, mint az arany és az ezüst, különböző pozitív hangulatot kölcsönöz az egészséges és biztonságos holnapnak az idősebbek vagy szeretteink szeretetével és áldásaival. Számos, az interneten elérhető keresztmetszetű kép közül választhat, választása szerint, amelyek megváltoztathatják életmódjukat és szenvedélyüket.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80