15 felkapott modell arany karkötő férfiaknak – stílusos kollekció

A karkötő eredete a görög és az egyiptomi kultúrába nyúlik vissza. A karkötő szó a görög „brachile” szóból származik, ami azt jelenti, hogy „kar”, az ófrancia „karkötő” révén. A karkötők a közelmúltban divatossá váltak, és egyre népszerűbbek mind a férfiak, mind a nők körében. A gyerekek, fiatalok és középkorúak gyorsan felzárkóznak a karkötők legújabb trendjeihez és formatervezéséhez. Arany karkötők férfiaknak elegánsak és könnyen hordhatóak sokféle ruhával. A karkötő sokrétű, és napjaink kedvenc dísze. Lehet aranyból, ezüstből, rézből, sárgarézből, üvegből és akár zománcozott cserépből, és sokféle kivitelben.

arany karkötők férfiaknak

A legújabb és lenyűgöző férfi arany karkötő minták képekkel:

Az arany karkötők kiváló ajándékok esküvőkre és egyéb különleges alkalmakra. Itt megvizsgáljuk a különböző arany karkötőket férfiaknak.

1. Arany karkötő indiai mintákkal:

Arany karkötő indiai mintákkal

A karkötő leggyakoribb formája az aranyból készült indiai stílusú karkötő. Az aranyat tartják a legkedvezőbb fémnek, ezért az arany karkötő viselése még bájosabbá teszi. Az arany, mint a legnépszerűbb fém, általában jól illik a férfiak minden bőrszínéhez, és kellemes megjelenést kölcsönöz nekik.

2. Férfi arany karkötő gyémánttal:

Férfi arany karkötő gyémántokkal

Az arany és a gyémánt sohasem tévedhet. A gyémánt és az arany klasszikus kombináció, és igazán klassz megjelenést kölcsönöz viselőjének. Az arany karkötőben lévő gyémántok új megjelenést kölcsönöznek a karkötőnek, és általában elkapják a karkötőt látó szemét. A gyémántok természetes ragyogása fokozódik, ha karkötőt készítenek arannyal.

3. Rudraksha arany karkötő férfiaknak:

Rudraksha arany karkötő férfiaknak

A Rudraksha -t általában imagyöngyként használják a hinduizmusban, Lord Shiva könnycseppjeiként. A fából származó magformát (Rudraksha) fémek, például ezüst, arany stb. Karkötők készítésére használják. A Rudraksha -t általában olyan emberek hordják, akik folyamatosan utaznak, hogy saját energiájukat a megfelelő irányba tereljék, és azok, akik le akarnak telepedni. . A gondolat, hogy a gyöngyökből arany karkötőt készítenek, egyedülálló. A Rudrakha aranyozásával a karkötő készítése mindkét célt szolgálhatja.

4. Golden Charm karkötők fiúknak:

Golden Charm karkötők fiúknak

A bájos karkötő a mai kor egyik leggyorsabban elkapó ékszertrendje. Az arany személyes varázsa karkötő arany díszítő medálokat vagy csecsebecséket tartalmazhat, amelyek sok fontos dolgot jelezhetnek viselőjük életében. Az arany bájos karkötő párosítható karórákkal vagy más divatos csukló kiegészítőkkel is.

5. Tiger Line arany karkötő felnőtteknek:

Tiger Line arany karkötő felnőtteknek

A tigris vonal arany karkötők az erőt, a merészséget és a parancsot jelentik. A férfiak viselhetik a Tiger vonal arany karkötőit a jobb csuklón. A tigris erőteljes arca tovább mélyíti a személyiséget, észleli az akaraterőt és a személyes erőt.

6. Férfi arany karkötők bőrpánttal:

Férfi arany karkötők bőrpánttal

Azok a férfiak, akik szeretik, ha egy elem és egy csipetnyi arany bőrrel rendelkeznek, ilyen típusú karkötőt vehetnek. Jól és ízlésesen néznek ki, a bőr szíj és az arany növeli a karkötő hűvösségét. Mivel ez a karkötő aranyszínű és bőr alapú, a karkötő nem tűnik nagyon blinknek.

7. Férfi karkötők arany és ezüst színben:

Férfi karkötők arany és ezüst színben

Az ezüst és arany arany karkötők is nagyon finomak és bájosak. Mindkét elem kiegészítése más megjelenést kölcsönöz a karkötőnek, és naponta is viselhető. A karkötők nagyon könnyűek lehetnek, és fiatalok és idősek egyaránt viselhetik.

8. Volfram bevonatú arany karkötő férfiaknak:

Volfram bevonatú arany karkötő férfiaknak

A volfrám és arany bevonatú karkötők nagy sikert arathatnak a fiatalok körében. Kísérletezhetnek különböző fémekkel és kialakításokkal. Az arany eleme jól illeszkedik bármilyen divatékszerhez, például karperechez, gyűrűhöz vagy karkötőhöz. A fiatal egyetemi fiúk viselhetnek volfrám bevonatú arany karkötőket, hogy saját stílusnyilatkozatot hozzanak létre.

9. Török arany karkötők:

Török arany karkötők

Világszerte nőtt a török ​​arany iránti kereslet az elmúlt években. A török ​​piac az egyik legnagyobb aranyfogyasztó. Azóta a török ​​arany iránti szeretet is növekszik, sok ékszer török ​​aranyból készül. A török ​​aranyból készült karkötők lenyűgözően néznek ki, az arany fénye és csillogása jól látható az ékszerekben. A karkötők kiemelkednek, mivel meghatározzák a személy státuszát és osztályát.

10. Rózsa arany karkötők férfiaknak:

Rózsa arany karkötők férfiaknak

A rózsa arany egy arany és réz ötvözet, amelyet széles körben használnak speciális ékszerekhez. A rózsaarany ékszerek egyre népszerűbbek a 21. században, és gyakran használják gyűrűk, karkötők és egyéb ékszerek készítésére. Vörös arany és rózsaszín arany néven is ismert, a benne lévő réztartalomtól függően. A rózsa arany karkötők a luxus és a csúcsminőségű emberek számára készültek, mivel a drága oldalon vannak.

11. Férfi arany lapos karkötők:

Férfi arany lapos karkötők

Az arany lapos karkötőket általában a vőlegény viseli az indiai esküvőkön, egyedi struktúrájú megjelenésük miatt. Mivel ezek a karkötők laposak, könnyen a csuklóra esnek, és jól illeszkednek az indiai vőlegény hagyományos megjelenéséhez.

12. Vékony arany férfi karkötők:

Vékony arany férfi karkötők

Minden korosztályú férfiak használhatnak vékony arany karkötőt a mindennapi viselethez. Meghatározást ad a személyiséghez, valamint javítja a kezek megjelenését. Nem olyan nehézek, és úgy vannak felépítve, hogy bárki könnyen le tudja venni a karkötőt. Elegánsan néznek ki a karkötőt viselő személyen.

13. Aranyláncú férfi karkötők:

Arany láncú férfi karkötők

A vékony arany lánc karkötő formájában az egyik legjobb módja annak, hogy a férfiak meghatározást és stílust adjanak általános megjelenésüknek. A karkötő egyszerűnek tűnik, és mindennapi viseletre alkalmas. Párosítható néhány funky zenekarral, más karkötőkkel stb., Minden nap más megjelenésért.

14. Arany karkötők férfiaknak névvel:

Arany karkötők férfiaknak névvel

Az egyik klasszikus személyre szabott ékszer lehet egy arany karkötő, rajta a nevével. A név külön aranyba faragható és rögzíthető a karkötő láncához, különben a név véshető a karkötőre. A személyre szabott karkötő elegánsnak tűnik, és van -e ennél jobb módszer a nevének pompázására?

15. Arany karkötők gonosz szemű férfiaknak:

Arany karkötők gonosz szemű férfiaknak

A „gonosz szem” egyre népszerűbb a kulcsláncokban, gyűrűkben, autó kulcstartókban stb. A gonosz szemek arany karkötőben használhatók, és minden nap viselhetők, hogy távol maradjanak az emberek rosszindulatú ragyogásától. Ahelyett, hogy a gonosz szemet zsinórba vagy szálba kötné, ugyanazt be lehet építeni egy karkötőbe.

A férfiak is nagyon divatosak, és frissíteni akarják stílusnyilatkozatukat. A karkötők a legmenőbb módok arra, hogy saját divatstílusunk legyen. Az egyedi stílusú, formatervezésű és megjelenésű arany karkötők új meghatározást adnak a férfi személyiségének. A férfiaknak készült arany karkötők nagyon klasszak, és tökéletesek minden korosztály számára. Miközben a nonverbális kommunikációt, például kezet használ a gesztusokhoz beszéd közben, a karkötők meghatározzák a kézmozdulatokat és közvetítik az üzenetet.