15 különböző típusú gyémánt karkötő férfiaknak és nőknek

A karkötők divatos kiegészítők mind a férfiak, mind a nők számára a mai korban. Az utóbbi időben felhívták a figyelmet új változatos dizájnjukra és különböző mintáikra. A karkötők rendkívül népszerűek minden korosztály körében. Ezek a legegyszerűbb stíluskiegészítők. Nem csípik sokat a zsebeket, és elfogadható és megfizethető áron megvásárolhatók, kivéve néhány karkötőt, például aranyat, platinát, gyémántot stb..

gyémánt karkötők

Gyémánt karkötő minták nőknek és férfiaknak:

Báj hozzáadásával személyiségéhez, általános magabiztossághoz, jó megjelenésű kézhez, stílusnyilatkozathoz és divathoz a legjobb esetben, egy gyémánt karkötő csak a válasz lehet! Adja meg mindenkinek ezeket a frissített divatos megjelenéseket ezekkel a gyönyörű kinézetű karkötőkkel.

1. Egyszerű gyémánt karkötők:

gyémánt-karkötők-egyszerű-gyémánt-karkötők

Ennek ellenére a drága oldalon egy egyszerű gyémánt karkötő minden nő számára értékes lehet. Valamikor ajándékba is kaphatták volna, vagy megvásárolhatták volna az első fizetésükkel. A gyémánt karkötő mindig emlékeket fűz hozzájuk. Ezek a karkötők csak néhány gyémánt lehet aranyláncon vagy bájon. Csak elegánsak lehetnek a kezükben.

2. Gyémánt karkötők fehér alapon:

gyémánt-karkötők-gyémánt-karkötők-fehér alapon

Ki mondhat nemet a gyémántokra? Legyen szó férfiakról vagy nőkről, a gyémántok nagyra becsült tulajdon. A fehér alapú gyémánt szegecses karkötők remekművei lehetnek az ékszertartásnak. Lehet, hogy a drága oldalon vannak, de ennek ellenére nem hasonlítható fényességükhöz, vágásukhoz és ragyogásukhoz más ékszerekhez. Ez a tökéletes esti vagy parti viseleti kiegészítő.

3. Gyémánt karkötők egy dobozban:

gyémánt-karkötők-gyémánt-karkötők-a-dobozban

A gyémántból készült karkötők a legjobb ajándékok esküvőkre, különleges funkciókra és alkalmakra. Ezek a klasszikus gyémánt karkötők egy dobozban csak a tökéletes varázsdoboz, amely egy nő felnyitására vár. Ez ajándékként bárkit elragadtat a ragyogás és ragyogás sokaságától, amelyet ezek a karkötők tükröznek.

4. Lánc gyémánt karkötők:

gyémánt-karkötők-lánc-gyémánt-karkötők

A sima lánc karkötők bármilyen rendszeres alkalmi viselethez használhatók. És ha ugyanazok gyémántból készülnek, ugyanaz még szebbnek tűnik. Mindennapi viseletre is alkalmasak lehetnek. Ezek lehetnek csak egy gyémánt, vagy néhány vagy sok a láncmintában. Félelmetesen néznek ki kisgyerekek, tizenéves lányok, fiatal dolgozó nők stb. Számára, finom csuklójukban.

5. Ezüst gyémánt karkötők:

gyémánt-karkötők-ezüst-gyémánt-karkötők

Ahogy a gyémánt és az arany a legjobb barátok, még az ezüst is benne van a baráti bandában. Az ezüstből készült gyémánt karkötők egyszerűen jól mutatnak bárkinek, aki viseli. Ezek lehetnek férfiaknak és nőknek egyaránt. Lehet, hogy szívük, csillaguk, két szívük vagy nevük fel van tüntetve a stratégiailag elhelyezett gyémántokkal.

6. Infinity Diamond karkötők:

gyémánt-karkötők-végtelen-gyémánt-karkötők

Ezek a mesés kinézetű karkötők felkelthetik bárki figyelmét. A végtelen jel azt jelenti, hogy végtelen, és nincs vége. A végtelen sorozat és a végtelen szimbólum egyértelműen e karkötők fénypontja. Ezek a gyönyörű kinézetű karkötők lehetnek vékony karkötők gyémánt elhelyezésével, vagy lehetnek vastagok, sok gyémánttal a csillogás és a szikra érdekében.

7. Tervező gyémánt karkötők:

gyémánt-karkötők-tervező-gyémánt-karkötők-7

Ezek a csodálatos karkötők egyszerűen mennyei megjelenésűek. Ezeket a típusokat egyenesen egy divatmagazinból találták, vagy egy híresség viselte. A tervezői elem elképesztően tükröződik a karkötőkben, és hozzájuk tartozik a márka arculata és értéke. Ezeket a karkötőket általában minden divatkörben és a 3. oldal partiján vagy a csúcskategóriás ebédben és vacsorában észlelik.

8. Rózsaszín gyémánt karkötő:

gyémánt-karkötők-rózsaszín-gyémánt-karkötő

A rózsaszín a lányok kedvenc színe. A rózsaszín zafír karkötő ezüsttel, gyémánt ékezetekkel lenyűgözően néz ki a rózsaszín színnel, ezüsttel és gyémántokkal. Gyémánt karkötőkben osztályukban vannak.

9. Rózsa arany gyémánt karkötők:

gyémánt-karkötők-rózsa-arany-gyémánt-karkötők

A rózsaarany arany és réz ötvözete, amelyet széles körben használnak ékszerek készítéséhez. A rózsa arany ékszerek egyre népszerűbbek, és gyakran használják gyűrűkhöz, karkötőkhöz és más drága ékszerekhez. Más néven vörös arany és rózsaszín arany a réztartalomtól függően; ezek a luxus és a csúcskategóriás emberek számára szólnak, mivel a drága oldalon vannak. Ezt a klassz megjelenést adják az ember általános személyiségének. Ezek a karkötők férfiaknak és nőknek egyaránt.

10. Gonosz szem gyémánt karkötők:

gyémánt-karkötők-gonosz-szem-gyémánt-karkötők

A gonosz szem felakasztása vagy viselése gyakori dolog a mai időkben. A gonosz szem kulcsláncok, gyűrűk, medálok, stb., Miért nem karkötők? A gonosz szemű gyémánt karkötőket arra használják, hogy elhárítsák a csillogást azoktól az emberektől, akikről úgy gondolják, hogy szerencsétlenséget vagy balszerencsét okoznak. Ahelyett, hogy gonosz szemeket fűznénk egy zsinórba vagy szálba, ugyanazt használhatjuk karkötőben. A gonosz szemű gyémánt karkötők mindenki számára elérhetők.

11. Tenisz gyémánt karkötők:

gyémánt-karkötők-tenisz-gyémánt-karkötők

A tenisz karkötők ezek a vékony, stílusos csuklóékszerek, amelyek szimmetrikus gyémántmintával rendelkeznek, és gyémánt vonal karkötőként is ismertek. Ezek elegánsan kidolgozott és stratégiailag elhelyezett gyémánt karkötők.

12. Zafír és gyémánt karkötők:

gyémánt-karkötők-zafír-és-gyémánt-karkötők-12

A zafír egy fényes, kék csillogó kő, amely osztályt és királyságot jelent. A kék a jogdíjat jelenti. A zafír gyémánttal halálos kombináció. A ragyogó kék zafírok klasszikus fehér szikrázó gyémántokkal tökéletesek az esti megjelenéshez, ruhával, hogy kiemelkedjenek a tömegből.

13. Tri -Tone Diamond Cuff karkötő:

gyémánt-karkötők-tri-tone-diamond-mandzsetta-karkötő

Ahogy a neve is sugallja, a Tri tone gyémánt mandzsetta karkötők arany, rózsaarany és ezüst alapú gyémántok. Csinosak, mert mandzsettamintában vannak, és a szín megismétlődik a gyönyörűen elhelyezett gyémántokkal. Tökéletesek bármilyen nyugati viselethez.

14. Volfram gyémánt karkötők:

gyémánt-karkötők-volfrám-gyémánt-karkötők

A wolframos karkötők nagy sikert arathatnak a fiatalok körében. Kísérletezhetnek különböző fémekkel és kialakításokkal. A volfrám a karkötők fémje. Fiatal férfiak és nők viselhetik a volfrám acélból készült CZ Diamond karkötőket, hogy saját stílusukat fejezzék ki. Három különböző volfrám árnyalatúak lehetnek, pl. világos színű, sötét színű és sötét és világos kombinációja. Tökéletesek lehetnek ehhez a finom megjelenéshez.

15. Tigris gyémánt karkötők:

gyémánt-karkötők-tigris-gyémánt-karkötők-15

A tigrisek a hatalom, a vadság és a büszkeség szimbólumai. Pontosan ezek a jellemzők a férfiaknál is, mivel erős, erős egyéniségként akarnak ismertté válni. A tigris erőteljes arca a gyémánt karkötőben mélységet ad a férfi személyiséglátó akaraterejének és személyes erejének.

Mindenki nagyon divattudatos, és stílusát mindig frissíteni szeretné. A gyémánt karkötő a legmenőbb módja annak, hogy saját stílusmegjelenítést hozzon létre. Az egyedi stílusú, formatervezésű és megjelenésű karkötők új meghatározást adnak az általános személyiségnek. Kiváló üzenetküldők, miközben bármilyen non-verbális kommunikációs módot használnak, például kézmozdulatokat beszéd közben, kézfogást stb..