15 legújabb karkötő a férfi divathoz

A szótári hivatkozás alapján a karkötő egy pánt vagy lánc, amelyet a csukló díszítésére használnak férfiak és nők számára egyaránt. Későn keltették fel figyelmüket új divatos dizájnjaik és változatos mintáik miatt. A karkötők rendkívül népszerűek minden korosztály körében. Ezek a legegyszerűbb és stílusos kiegészítők. A karkötők árkategóriái is olyanok, hogy mindenki könnyen megengedheti magának.

karkötők férfiaknak

A férfi karkötő típusai:

Varázslat hozzáadása személyiségéhez, önbizalom, jó megjelenésű kéz, stílus és divat megadása, egy karkötő csak a válasz lehet! Adja meg ezeket a frissített divatos megjelenéseket minden társának, kollégájának, barátainak és családjának.

1. Férfi karkötők arany színben:

Férfi karkötők arany színben

A legbiztonságosabb fogadás, és soha nem megy ki a divatból az arany és az arany. Arany ékszerekben mindig biztos lehet a színében, fényében és értékében. Arany karkötők férfiaknak csodálatosak a hagyományos ruhákkal, esküvőkön, fesztiválokon stb. Az arany karkötők a legjobb ajándékok.

2. Férfi karkötők gyémántban:

karkötők férfiaknak - gyémánt karkötők

Ki mondhat nemet a gyémántokra? Legyen szó férfiakról vagy nőkről, a gyémántok nagyra becsült tulajdon. Az aranyból készült gyémánt szegecses karkötők remekművei lehetnek az ékszertartásnak. Lehet, hogy a drága oldalon vannak, de fényük, vágásuk és ragyogásuk miatt nem illeszthetők más ékszerekhez.

3. Férfi karkötők ezüstben:

karkötők férfiaknak - ezüst karkötők

Férfi Ezüst karkötő nagyon gyakori manapság, sok bollywoodi sztár is stílusosan pompázik. Az oxidált ezüst karkötők, a fehér ezüst karkötők vagy az ezüst karkötők párosíthatók, hogy hűvös, alkalmi megjelenésük legyen, vagy tetszetősek legyenek bármilyen fehér vagy fekete ruhával..

4. Sima lánc karkötők férfiaknak:

karkötők férfiaknak - sima lánc karkötők

A sima lánc karkötők bármilyen rendszeres alkalmi viselethez használhatók. Mindennapi viseletre is alkalmasak. Lehetnek bármilyen fémből, acélból vagy ötvözetből. Különböző mintázatúak és színűek lehetnek, hogy megfeleljenek az alkalomnak.

5. Személyre szabott név karkötő férfiaknak:

karkötők férfiaknak - személyre szabott karkötők

Személyre szabott név karkötő van egy idézet néz ki szép csuklóját. A dolgok személyre szabása nagyon divatos, ezért a karkötők névvel vagy idézőjelekkel nagyon divatosak.

6. Fekete karkötők fiúknak:

karkötők férfiaknak - Fekete karkötők fiúknak

A fekete karkötő a mai kor egyik leggyorsabban elkapó ékszertrendje. Ez lehet a férfiak egyik divat- és stílusnyilatkozata. A karkötők lehetnek zárak, csillagok, szívek, béke szimbólum, levelek stb.

7. Bőr karkötő férfiaknak:

Karkötők férfiaknak - Bőr karkötők

A férfiak bőrkarkötői nagyon jók a ragyogáshoz és a csillogáshoz. Farmerrel és kauzális inggel párosíthatók. A bőr karkötők matt és fényes kivitelben egyaránt használhatók.

8. Arany Rudraksha karkötő:

karkötők férfiaknak - karkötők rudraksha -val

A Rudraksha nagy jelentőséggel bír a hinduizmusban, és az emberek láncokban, karkötőkben stb. Hordják őket. A Rudraksha néven ismert magformát általában azért hordják, hogy energiát juttassanak a megfelelő keretbe, és azok az emberek, akik folyamatosan utaznak a stabilitásért. A barna gyöngyök aranyból vagy ezüstből kombinálva karkötőt képeznek, nagyon elegánsnak tűnnek viseléskor.

9. Ezüst karkötő – férfi tigris vonal:

karkötők férfiaknak - tigris vonal karkötők

A tigrisek a hatalom, a vadság és a büszkeség szimbólumai. Pontosan ezek a jellemzők a férfiaknál is, mivel erős, erős egyéniségként akarnak ismertté válni. A karkötőben lévő tigris erőteljes arca mélységet ad a férfi személyiséglátó akaraterejének és személyes erejének.

10. Gonosz szem karkötők fiúknak:

karkötők férfiaknak - gonosz szem karkötők

A gonosz szem felakasztása vagy viselése gyakori dolog a mai időkben. A gonosz szem kulcsláncok, gyűrűk, medálok, stb., Miért nem karkötők? A gonosz szemű karkötőket arra használják, hogy elhárítsák a vakító fényt azoktól az emberektől, akikről úgy gondolják, hogy szerencsétlenséget vagy balszerencsét okoznak. Ahelyett, hogy gonosz szemeket fűznénk egy zsinórba vagy szálba, ugyanazt használhatjuk karkötőben.

11. Vékony karkötők férfiaknak:

karkötők férfiaknak - vékony karkötők

A vékony karkötőket minden korosztályú férfi használhatja mindennapi viseletre. Ezek bármilyen fémből, ezüstből, ötvözetből, húrból, cérnából stb. Készülhetnek. Nem olyan nehézek, és úgy vannak felépítve, hogy bárki könnyen le tudja venni a karkötőt. Eleganciájuk van, és így kiemelkednek.

12. Rózsa arany karkötő férfiak:

karkötők férfiaknak - rózsa arany karkötők

A rózsaarany arany és réz ötvözete, amelyet ékszerekhez használnak. A rózsa arany ékszerek egyre népszerűbbek, és gyakran használják gyűrűkhöz, karkötőkhöz és más ékszerekhez. Más néven vörös arany és rózsaszín arany a réztartalomtól függően, ezek luxus és csúcskategóriás embereknek szólnak, mivel a drága oldalon vannak. Ezt az előkelő megjelenést adják az ember általános személyiségének.

13. Török arany férfi karkötő:

karkötők férfiaknak - török ​​karkötők

A török ​​piac az egyik legnagyobb aranyfogyasztó, és a török ​​arany iránti kereslet folyamatosan nőtt. A török ​​arany iránti szeretet is növekszik, sok ékszer török ​​aranyból készül. A török ​​aranyból készült férfi kézi karkötők lenyűgözően néznek ki azzal, hogy az arany fénye és fénye jól látható az ékszerekben. A török ​​arany karkötők valóban státuszszimbólumok.

14. Volfram karkötők férfiaknak:

karkötők férfiaknak - volfrám karkötők

A wolframos karkötők nagy sikert arathatnak a fiatalok körében. Kísérletezhetnek különböző fémekkel és kialakításokkal. A volfrám a karkötők fémje. A fiatal egyetemi fiúk viselhetik a volfrám karkötőket, hogy saját stílusukat fejezzék ki. Három különböző volfrám árnyalatúak lehetnek, pl. világos színű, sötét színű és sötét és világos kombinációja.

15. Férfi mandzsetta karkötők:

karkötők férfiaknak - mandzsetta karkötő

A mandzsetta karkötők viszonylag újak a divatirányzatban, és a férfiak kísérletezhetnek a mandzsetta karkötőivel az alkalmi esti vagy a minimalista megjelenés érdekében. Vastag szalagok és nyitottak, és fémből, acélból, ezüstből vagy más ötvözetekből állíthatók.

A férfiak is nagyon divatosak, és folyamatosan frissíteni akarják stílusnyilatkozatukat. A kézi karkötő férfiaknak a legmenőbb módja annak, hogy saját stílusmegjelenítést hozzunk létre. Az egyedi stílusú, formatervezésű és megjelenésű karkötők új meghatározást adnak az ember általános személyiségének. A férfi karkötők kiváló üzenetküldők, miközben bármilyen non-verbális kommunikációs módot használnak, például kézmozdulatokat beszélgetés közben, kézfogást stb..