9 aranyos boka karkötő férfiaknak és nőknek

Egy lány vagy egy nő szépsége szerethetőbb lehet az apró erőfeszítésekkel, amelyeket szeretnek viselni rajtuk. A bokalánc az egyik legkedveltebb ékszer, amiért a nők megőrültek. Legyen az alkalmi buli vagy esküvő, legyen az összejövetel vagy a szokásos életben, a nők bármilyen alkalomra választhatják a bokájukat a ruhatárukban. Itt van néhány olyan típusú bokalánc karkötő, amelyről tudni fogod. A bokaláncot ősidők óta hordják.

Az egyiptomi civilizáció és az indiai kultúra volt az első, amely a bokákat szabályos formába hozta. Az indiai nők általában mindenütt viselnek bokás karkötőt. Elfogadták a házasságuk szimbólumaként. De most nagyon általánosan elfogadott a fiatal lányok, mint a divat ékszerek.

Boka karkötő típusok:

Sokféle kivitelben, aranyból, ezüstből, más fémekből, gyöngyökből stb. Készült boka karkötőt láthat, és választhat.

1. Arany boka karkötő:

Arany boka karkötő

Íme, gyönyörű bokás karkötők tiszta aranyból. A lányok és a nők csak nagyon különleges alkalmakkor viselnek arany bokát, mivel ez nem a külső területen való viselkedés. Az indiai házasságoknak különleges hagyománya van az arany bokák viselése.

2. Ezüst boka karkötő:

Ezüst boka karkötő

Az ezüst boka karkötők nagyon gyakoriak a nők körében. Az ékszer ezüstös fényét sokan díszítik. Több mintát találunk ezüstben, amelyet a hölgyek viselnek. Ezüst bokát indiai hölgyek még otthon is rendszeresen viselnek.

3. Gyöngyös bokalánc:

Gyöngyös bokalánc

Itt vannak a gyönyörű bokák, amelyek vastag madzagra fűzött színes gyöngyökkel készültek. A kollegiai lányokat vonzzák a gyöngyös bokák, mivel olyan divatosnak tűnnek farmerben és rövid szoknyában. A lányok egy lábszárú bokát is viselnek, mivel ez új divat lett. A férfiak ma is gyöngyös bokákat viselnek a divat részeként.

4. Mezítlábas bokacsizma:

Mezítlábas boka

Nézze meg ezt a bokaláncot. A mezítlábas bokák egyszerű és józan kialakítása viselhető a strandokon, ahol röplabdázni lehet. A dizájn szemet gyönyörködtető, és csak jól fog kinézni vele.

5. Bájos bokaláncok:

Charms Bokalánc

Olyan édes. Ezeknek a bokáknak aranyos függő varázsaik vannak, mint a csillagok, az apró hold és a virágok stb. A legjobb ajándék lehet barátnőd, lányod vagy szerelmed bemutatása is. Az biztos, hogy szeretni fogja.

6. Bokák csecsebecsékkel:

Bokalábak csecsebecsékkel

Itt egy gyönyörű bokalánc, csecsebecsékkel. A lányok leginkább akkor viselik ezt a formatervezést, amikor bármilyen táncban részt vesznek. A csecsebecsék csilingelése olyan megnyugtatóan hangzik a fül számára, és szeretnek hallgatni.

7. Menyasszonyi boka karkötő:

Menyasszonyi boka karkötő

Az indiai házasságok elfogadták a bokákat hagyományos ékszerként. A menyasszony vastag és gyönyörű bokát visel, amelyet úgy terveztek, hogy a legjobb legyen esküvői ruhájával.

8. Bokalábujjgyűrűvel:

Bokalábak lábujjgyűrűvel

Olyan finom és szép kialakítású. A lányok szeretnek lábujjgyűrűs bokát viselni, olyan jól néz ki a bokánkon. Sokféle kialakítás létezik a boka karkötők kialakításában, lábujjgyűrűvel. A teljes lábujjtakaró kivitel is rendelkezésre áll.

9. Bokalánc más fémekben:

Bokalánc más fémekben

Itt van egy gyönyörű kialakítású bokalánc karkötő, amely rézből készül. A mai divatvilágban nagyon divatos az aranyból és ezüstből más fémből készült ékszereket viselni. Nagyon funkynak tűnik, és a nyugati ruhákhoz illő divathoz.

Tehát itt a boka karkötők gyönyörű terveit láttuk. A bokaláncú karkötőkben hatalmas tervek vannak. Nevezhetjük bokaláncnak is. A bokák bármelyik lábon is viselhetők. Vannak olyan jelentések is, hogy melyik lábon hordja a bokáját. A keresztény vallásban azt mondják, hogy a bokát a jobb lábunkon kell viselnünk, mivel a bal oldalon minden az ördög oldala. Míg a nyugati országokban úgy vélik, hogy a jobb lábában hordott bokát prostituáltnak szimbolizálja.

De azoknak, akik nem az égből készülnek, ne tegyenek semmit, figyelembe véve a világ megfontolásait. Azt csinálják, amit szeretnek. A bokalánc gyönyörű művészet, ha ékszerek fokozzák szépségét.