9 egyedi gyöngy karkötő

A férfiak és nők egyik legújabb trendje az egyedi emlékgyöngy karkötők ajándéka, és ez már nem csak divat, mert mindenféle különleges alkalomra viselhető születésnapoktól esküvőkig. A kézzel kiválasztott karkötők kultivált gyöngyökkel felejthetetlenül csillogó kijelentést tesznek. Az összes közül a gyöngy karkötőket jellemzően a csuklón viselik, és érzelmi értékkel bírnak viselőjük számára. Bájos gyöngy karkötők széles választéka áll rendelkezésre minden korosztály számára.

gyöngy karkötők

Különböző típusú karkötők gyöngyökkel:

Számos lehetőség közül választhat, ahol egyedülálló választékot találhat, amely egyetlen kattintással elérhető. Manapság ezek a gyöngy karkötők különféle stílusú és formájú, színű és formájú gyöngyökkel vannak ellátva.

1. Szép legjobb lóhere gyöngy karkötő:

Szép legjobb lóhere gyöngy karkötő

Generációk óta a nők bájos karkötőkkel dokumentálták utazásaikat, élettapasztalataikat és fontosabb életeseményeiket. Ez a gyönyörű ezüst gyöngy lóhere karkötő lehetővé teszi számára, hogy kiválassza és kiválaszthassa kedvenc pillanatait az életben, és emlékezzen rájuk egy kis bájjal.

2. Pillangó gyöngy karkötő:

Pillangó gyöngy karkötő

Varázslatos hangulatot kölcsönöz ennek az aranyos pillangó varázslatú fehér gyöngy karkötőnek, amely kijelentést tesz ezzel az elegáns, mégis divatos karkötővel, amely óratárcsával és néhány presztízs minőségű gyöngyszemmel készült. Ennek viselése tökéletes lesz minden ruházathoz, magas fényezéssel.

3. Virággyöngy karkötő órával:

Virággyöngy karkötő órával

Elegáns ajándékot keres gyönyörű nőinek? Ez az elegáns és elegáns karkötő óra fehér gyöngy karkötőt és fehér számlapot tartalmaz. Ennek ajándékozása minden bizonnyal a szeretet tökéletes kifejeződése lesz egy hosszú ideig tartó partner számára, amely a szerelmet szimbolizálja, így a karkötő csodálatos ajándék lesz az év legromantikusabb napjára.

4. Többszínű gyöngy karkötő nőknek:

Többszínű gyöngy karkötő nőknek

Ez a rózsaszín gyöngy karkötő nők számára ezüstből készült, és ezt az egymásra rakható kettős színű mandzsettát két színes édesvízi tenyésztett gyöngyállomással díszítették. Varázsoljon csillogást és csillogást stílusához ezzel a lenyűgöző karkötővel, amely karkötő stílusban félholdakon csillogó gyöngyökkel csillogó megjelenést kölcsönöz, sokoldalú stílusban.

5. Ezüst kő fehér színű gyöngy karkötő:

Ezüst kőfehér színű gyöngy karkötő

Az ezüst kőfehér gyöngy karkötő a legújabb frissítés, mivel minden színű ruhához illeszkedik egy fényes gyöngy és sárgaréz karkötővel. Ez a gyöngy karkötő három sor szövött, bonyolult gyöngyöt tartalmaz, amelyek minden megjelenést javítanak, és könnyen csúszik a stílusban, így minden csuklóra a legalkalmasabb. Ez a karkötő tökéletesen párosul egy A-vonalú szoknyával és egy csíkos felsővel egy hétvégi reggeli villásreggelire.

6. Fekete -fehér elegáns női gyöngy karkötő:

Fekete -fehér elegáns női gyöngy karkötő

Ez a fehér és fekete elegáns karkötő nőknek két különböző szín közül választhat: fekete -fehér, és a biztonsági opcióhoz ez a karkötő rugalmas szalaggal készült. Határozottan ez a fekete -fehér színű karkötő minden alkalomra tökéletes lesz, mivel ennek a karkötőnek a gyöngyei tökéletes befejezést nyújtanak minden ruhához.

7. Páva édesvízi tenyésztett gyöngy nyújtható karkötő:

Páva édesvízi tenyésztett gyöngy nyújtható karkötő

A páva édesvízi tenyésztett gyöngy nyújtható karkötők nagy, valódi és édesvízi gyöngyök. Látható a fenti, nyújtható karkötő többszínű díszítéssel és foltokkal, amelyek 22 csomózott gyöngyöt tartalmaznak egy rugalmas szálon. A fenti modellben a gyöngyök nem csúsznak körbe, és ezért ez nem feltétlenül törik el.

8. Sárga arany gyöngy karkötő:

Sárga arany gyöngy karkötő

Ebben a karkötőben édesvízi gyöngyfajtát használnak, és több színt választhat a maximális színkombinációkhoz. Itt két kontrasztos színt választottak, mint a sárga arany és a fehér gyöngy, hogy váratlanul ragyogjanak, és a nőknek szóló gyöngy karkötők viselése egy csipetnyi eleganciát kölcsönöz a karjuknak.

9. Fekete bőr édesvízi gyöngy ezüst mandzsetta karkötő:

Fekete bőr édesvízi gyöngy ezüst mandzsetta karkötő

Ez a fekete bőr édesvízi Pearl ezüst mandzsetta karkötő gyöngyökkel teljesen gyönyörű lesz, mivel ez a színkombináció lesz a legjobb választás az ajándékötletekhez. Ajándékba adhatja ezt a karkötőt szeretteinek, akik imádják ezt a vonzó dizájnt, mivel ez szórakoztató élvonalbeli stílust eredményez, amely fehér édesvízi gyöngyöket tartalmaz a memóriahuzalon fekete színű pamutkötél szálakon.

Egy évtizeddel ezelőtt a karkötő, mint ékszer a személyes választás és a preferált divatmegnyilatkozás módja volt. Manapság az emberek szépségű fehér gyöngy karkötőkkel és szemet gyönyörködtető dizájnnal léptek előre, hogy támogassák a különböző okokat. Ezenkívül a gyöngyökkel ellátott karkötőt kis áron értékesítik, és számos divatterületen elterjedtek. Ezek a karkötők meglehetősen olcsók, és könnyen elérhetők, hogy az emberek több közül is választhassanak.