9 gyönyörű gumis karkötő új stílusokkal a trendben

A karkötők a nők vagy akár a férfiak divatjának egyik legegyszerűbb és legmenőbb kiegészítője. Hazánkban az a szokás, hogy a nők és a lányok valamilyen díszítéssel díszítik a csuklójukat, nem tartják őket dísz nélkül. A jólét és a boldogság szimbóluma volt az említett nő vagy lány életében először. Később divat kérdése lett, és a nők mindenféle karkötőt viseltek- mutatósak és vaskosak, gyöngyökkel, arany, ezüst és még más fémek is „bent voltak” egy adott időpontban.

Néhány évvel ezelőtt a divatipar egy lépéssel tovább lépett, és radikális és még hűvösebb koncepcióval állt elő- Gumi karkötők. Szigorúan dolgozik egész nap, vagy nem engedheti meg magának, hogy arany vagy ezüst karkötőt viseljen? Akkor ezek az Ön számára!

A legújabb gumi karkötők a divatban:

Itt bemutatjuk a Top 9 gumi karkötőt. Válassza ki kedvesét, és válassza ki.

1. Neon gumi karkötők:

Neon gumi karkötők

A neon színű gumi karkötők manapság a legnépszerűbbek. Könnyen viselhető és mutatós megjelenésű karkötők a mai fiatalok egyik legaranyosabb divatmegnyilatkozása. Még jobb, hogy unisexek!

2. Fordítható gumiszalag karkötők:

Fordítható gumiszalag karkötők

Mindkét irányban hordható karkötő! Ugye milyen klassz? A válasz: nagyon! Napközben kétszer is megváltoztathatja stílusát. Csak próbáld fel őket, és jó leszel!

3. Karkötő típusú gumi karkötők:

Karkötő típusú gumi karkötők:

A karkötők az eredeti karkötők, amelyekkel a nők kezdték. Most a gumi karkötők adják a karkötők megjelenését és hangulatát, valamint a csuklópánt hűvösségét. Viselje egyedül vagy szivárványos csoportban.

4. Gumi és acél karkötők:

Gumi és acél karkötők

A gumi és acélból készült karkötők inkább férfiak, mint nők, bár ismét unisexként kezelhetők. A sima gumi karperecekhez hozzáadott egyedi kialakítások sokkal macsóbbá teszik őket, nem gondolod?

5. Ropogós gumi karkötők:

Ropogós gumi karkötők

A gumi karcolás már nem csak a lófarokhoz való! Ezek a gyönyörűen egyszerű, ropogós típusú gumi karkötők félelmetesek, mert kettősek lehetnek, mint egy valódi ropogós. Egy biztos, hogy vannak lányok!

6. Emoji gumi karkötők:

Emoji gumi karkötők

A gumi karkötők sok egyedi kivitelben készülnek. Az egyik legnépszerűbb az emoji design. Persze, a karkötők többnyire sárga színűek, de nézd csak az aranyosságot! Minden mosolyuk megvan, és néha a nevetés is!

7. Hot Topic gumi karszalag:

Forró téma gumi karszalag

Manapság az új gumi karkötők az újdonságok. Szeretne elfogadni egy ügyet, és támogatását kimutatni anélkül, hogy nagy hullabalogatást okozna? Szerezzen be egy egyedi gumi karkötőt, amelyet kedvenc ügyével készítettek, és hordja a csuklója körül. Színezd ki, mutatósd- szórakozz az ügy embereivel!

8. Fonott színes gumi karkötők:

Fonott színes gumi karkötők

Emlékszel, amikor a fonott szál barátság zenekarok voltak a divat az iskolában? Nos, van egy új karkötő a városban, és még hűvösebb is! A fonott gumi karkötők minden színben és kombinációban kaphatók. Viselje, mint egy karperecet, vagy egy vastag karkötőcsoportot, és hagyja kihűlni!

9. Sima fehér és fekete gumi karkötők:

Sima fehér és fekete gumi karkötők

A fekete -fehér a legegyszerűbb és legelegánsabb divat -nyilatkozat, amit tehet, nem? Nos, kapható gumi karkötőben is! Viseljen egyedül fekete gumi karkötőt, vagy csak keverje össze egy fehérrel, és tegye meg nyilatkozatát!

A karkötők az egyik legszebb megjelenésű és legkönnyebben kiválasztható, valamint a legolcsóbb ékszerek vagy divatos kiegészítők, amelyeket nők vagy akár férfiak is viselhetnek. Ha olyan munkát végez, ahol nem engedheti meg magának, hogy ronda megjelenésű, mutatós vagy akár drága karkötőt viseljen, de nem akarja csuklóját csupaszon hagyni, a gumi karkötő nagyon jó választás.