9 gyönyörű kézzel készített karkötő nőknek és férfiaknak

A karkötők a kéz díszítésének egyedülálló módjai. Viselhetünk nemesfémből készült karkötőt, sőt kézzel készítettet is. A kézzel készített karkötők nagyon egyediek, exkluzívak és divatosak. Trendalkotó lehet, ha kézzel készített karkötőt visel, miközben ízlése és stílusa szerint módosítja.

Kézzel készített karkötők

Kézzel készített karkötők:

A kézzel készített karkötők nagyon divatosak és hűvösek mind férfiak, mind nők számára, és bármilyen alkalomra viselhetők. Készüljön fel néhány exkluzív kézi karkötő tervezéséről és mintájáról.

1. Fekete -fehér gyöngy karkötők:

Fekete -fehér gyöngy karkötők

Fekete -fehér gyöngyök segítségével fantasztikus kézi karkötőt készíthet. Csillogás hozzáadásához ezüst gyöngyöket adhat hozzá, amelyek fokozzák a karkötő szépségét. Ezt a fajta ezüst kézzel készített karkötőt tinédzser korú lányok és nők is viselhetik, hogy klassz megjelenést kapjanak.

2. Gyöngyök kézzel készített karkötők:

Gyöngyök kézzel készített karkötők

A gyöngyök karkötők nagyon színesek, és apró lógókat, például virágokat, csillagokat és még harangokat is hozzáadhat a karkötő szépségének dicsőítéséhez. Hatalmas formatervezést és különböző mintákat kap; ízlésének és divatjának megfelelően választhatja őket. Az irodában és a mindennapokban is viselheti.

3. Név kézzel készített karkötők:

Név Kézzel készített karkötők

Mivel egyesek szeretik, ha a nevüket a karkötőjükre írják, a kézzel készített karkötők a tökéletesek. Ez a fajta karkötő jó módja annak, hogy a nevét a világ felé ingázza. Ezenkívül apró gyöngyöket és függönyöket, például szívformát vagy csillagot stb. Adhat hozzá, hogy jövedelmezőbb megjelenést kölcsönözzen a karkötőnek.

4. Csavart kézzel készített karkötők:

Csavart kézzel készített karkötők

A sodrott, kézzel készített karkötők olyan huzalok segítségével készíthetők, amelyek tetszőleges formába csavarják őket. Ahhoz, hogy megcsavarja őket, és akár lapított megjelenést vagy terjedelmes megjelenést kölcsönözhessen megjelenésének és stílusának megfelelően. Ez segít abban, hogy saját divatot és stílust alakítson ki, és benyomást kelthet barátairól és kollégáiról.

5. Színes agyag kézzel készített karkötők:

Színes agyagos kézzel készített karkötők

Ha kézzel készített karkötőit szebbé teszi, akkor agyagból őrült virágokkal szépítheti őket, és a karkötő tetejére ragaszthatja. Az ilyen típusú karkötők nagyon csinosak a tizenéves lányoknál, mivel olyanok is, mint a virágokba virágzó rügyek. Bármilyen ruhán viselheti őket, és saját stílusát jelölheti meg.

6. Egyszerű bőrből készült kézi karkötő férfiaknak:

Egyszerű, kézzel készített bőr karkötő férfiaknak

A férfiak mindig valami egyszerűt részesítenek előnyben, de gélesednek a személyiségükkel, és másnak mutatják őket. Tehát ez az egyszerű karkötő, amely kis mágnesdarabokból és ezüstből a fekete bőrpánthoz kapcsolódik, egyedülálló kombináció a férfiak számára. Napi viseletben is hordható, és még bulizni is lehet ezzel a karkötővel.

7. Húr kézzel készített karkötők:

Húr kézzel készített karkötők

A karkötők készítése húrok segítségével az egyik legegyszerűbb és legrégebbi módja a karkötők készítésének. Különböző színekkel készíthető, és nem ütődik erősen a zsebébe. A karkötő tetejére még agyagvirágokat, csillagokat és szívformákat is rögzíthet, hogy extravagánsabb legyen. Bármilyen ruhával viselheti őket, és minden alkalomra megfelel.

8. Sportos ciklus alakú kézzel készített karkötő:

Sportos ciklusú, kézzel készített karkötő

A ciklus kézzel készített karkötő ötlete nagyon szép a kezeden, és exkluzívnak tűnik másoktól. Fémhuzalokból készül, és megmutatja a sport iránti szeretetét is. Férfiak és nők is viselhetik, sőt tökéletes dolog, amit ajándékba adhat barátainak vagy szeretteinek, ha sportőrültek.

9. Divatos kinézetű kézzel készített karkötő:

Divatos kinézetű kézzel készített karkötő

Divatos, többrétegű karkötőhöz juthat, ha köveket, gyöngyöket, kisméretű lógós kötést és egy kendőt használ a karkötőjéhez. Az ilyen aranyos karkötő viselésével létrehozhatja saját stílusát és divatját, és büszkélkedhet a világgal ezzel az elegáns karkötővel.

A karkötők kötelezőek az ékszerdobozban. Enélkül a keze hiányosnak tűnik. A kézzel készített karkötők különböző mintákban és mintákban kaphatók, és nagyon színesek. Az alkalomnak megfelelően választhat karkötőt, és bármilyen típusú ruhával gélesedhet, legyen az nyugati vagy etnikai. Jómódúnak tűnsz, és ringatod a világot.