9 legjobb mandzsetta karkötő tervezés nőknek és férfiaknak

A karkötők csuklón vagy karon hordott szalagok, karikák vagy láncok. A karkötők a közelmúltban divatossá váltak. Most már mindenki rá van ragadtatva arra, hogy csodálatos karkötőkkel kiegészítse a ruhákat. A karkötők elegánsak a kezükön, és sok ruhával könnyen hordhatók. Sokféle fémből készülhetnek.

mandzsetta-karkötő-tervek

Mandzsetta karkötők férfiaknak és nőknek:

Bízzon abban, hogy saját divatbejelentést tesz, és álljon ki a tömegből a csodálatos mandzsetta karkötőkkel. Soha nem mehetnek ki a divatból. Nincsenek teljesen bezárva vagy láncolva, de nyitva vannak és a kezükhöz igazodnak. Vessünk egy pillantást a különböző mandzsetta karkötőkre.

1. Mandzsetta karkötők férfiaknak:

mandzsetta-karkötő-tervek-mandzsetta-karkötők-férfiaknak

A mandzsetta karkötők nagyon népszerűek a férfiak körében, hogy kiegészítsék alkalmi megjelenésüket. Ezek lehetnek rozsdamentes acélból, oxidált fémekből, rézből stb. Többnyire a férfi mandzsetta karkötők vastag fémszalagból készülnek. Ezek a mandzsetta karkötők növelik a férfiak hűvösségét.

2. Gyémánt mandzsetta karkötők:

mandzsetta-karkötő-tervek-gyémánt-mandzsetta-karkötők

A gyémánt a lányok/nők legjobb barátja. A legjobb megoldás a gyémántok karkötőkbe való beépítése, és ez is a mandzsetta mintákban. A mandzsetta karkötők lenyűgözően néznek ki egyrészes ruhákban, levetett ruhákban, farmerben stb. A drága oldalon lehetnek, de csak egy ékszerdarab sok mindenről beszélhet.

3. Funky Cuff karkötők:

mandzsetta-karkötő-tervek-funky-mandzsetta-karkötők

Az alkalmi ruhák jazzelésének legjobb módja az, ha megfelelően kiegészítjük egy funky mandzsetta karkötővel. Több színűek, árnyékoltak vagy rétegesek lehetnek, és így összeállíthatók bármilyen ruhával ahhoz a glam megjelenéshez.

4. Ezüst mandzsetta karkötők:

mandzsetta-karkötő-tervek-ezüst-mandzsetta-karkötők

Az ezüst mindenféle ékszerben előkelőnek tűnik. A fehér ezüst, fekete és az oxidált mandzsetta karkötők elegánsnak tűnnek viseléskor. Az ezüst karkötők kecsesen viselik a drága karkötőt, ezért bármilyen korosztályú személy viselheti.

5. Felkar mandzsetta karkötők:

mandzsetta-karkötő-tervek-felkar-mandzsetta-karkötők

Visszatérve a régi hindu kéziratok korszakához, mint például a Ramayana és a Mahabharata, a felkaros mandzsetta karkötők a királynők és hercegnők által viselt ékszerekre emlékeztetnek az indiai mitológiában. Aranyból és drágakövekből álló felkaros mandzsettát viseltek. Hasonló módon, a felkar karkötők összeállíthatók ujjatlan felsőkkel, ujjatlan blúzokkal stb..

6. Kő mandzsetta karkötők:

mandzsetta-karkötő-tervek-kő-mandzsetta-karkötők

A mandzsetta karkötőben szegezett drágakövek és féldrágakövek valóban stílusnyilatkozatok lehetnek. A kövek manapság nagyon sokfélék, és a mandzsettát személyre szabhatjuk az állatöv kövei szerint is.

7. Többszínű mandzsetta:

többszínű-mandzsetta-karkötő-tervez-mandzsetta

A többszínű mandzsetta bármilyen ruhához illik. Mivel sokszínűek, minden ruhához passzolnak. Nagyon funkynak tűnnek és ugyanakkor trendiek is.

8. Arany mandzsetta karkötők:

mandzsetta-karkötő-tervek-arany-mandzsetta-karkötők

Soha senki nem tévedhet semmivel sem aranyban, sem aranyban, így hátra maradnak a mandzsetta karkötők? Ezek a drága oldalon lesznek, de megéri. Csapjon össze hagyományos viseletekkel vagy bármi mással, fekete, fehér vagy arany színben, és csak ők lesznek a fénypont.

9. Személyre szabott mandzsetta karkötők:

mandzsetta-karkötő-tervek-személyre szabott-mandzsetta-karkötők

A személyre szabott dolgok nagyon fontosak ahhoz, hogy mindenhez személyes érintést adjanak. A mandzsetta személyre szabható képek, idézetek és nevek segítségével is, hogy megfeleljen az ízlésének és érdeklődésének.

Ennek a férfi és női ékszereknek kell lennie a karkötőnek. Az elegancia, az osztály és a rengeteg stílus tükröződik a különböző típusú karkötőkben, valamint a mintákban és stílusokban. A mandzsetta karkötőkhöz ez a funky elem csatlakozik. A változatos tervek, minták és minták az, amiben az ember kísérletezhet. Szerezzen be egyet és büszkélkedhet vele.