9 legújabb kristály karkötő

A karkötő a csuklón vagy a karon viselt díszítő szalag, karika vagy lánc. A közelmúltban divat -nyilatkozattá váltak, amely minden korosztály körében népszerűvé vált. Az emberek gyorsan felzárkóznak a karkötők legújabb terveihez és mintáihoz.

kristály-karkötő kialakítás

A karkötők elegánsnak tűnnek a kezükön, és sokféle ruhával könnyen hordhatók. Sokféle fémből készülhetnek.

Karkötők kristályokkal:

Ahogy intuíciójában teljesen biztos lehet, soha nem tévedhet a kristály ékszer kollekció választékával. Fogd meg azt, ami vonzó és megfelel neked. Itt bemutatjuk a nők legjobb kristály karkötő mintáit.

1. Swarovski kristály karkötők:

Swarovski kristály karkötők

A Swarovski elemek manapság divatban vannak a Swarovski kristályokkal a száriban, kiegészítőkben, órákban, ékszerekben stb. Hasonló módon a Swarovski kristály karkötők is gyorsan felkapják a divatos kiegészítőket. Ezek a kristályokkal ellátott karkötők a legklasszikusabb megjelenésű karkötők, amelyek tervezői elemekkel és megjelenéssel rendelkeznek.

2. Gyógyító kristály karkötők:

Gyógyító kristály karkötők

A gyógyító kristály karkötők, ahogy a neve is sugallja, olyan betegségek gyógyítására és kezelésére szolgálnak, mint a magas vérnyomás, asztma stb., Vagy a függőségek leküzdésére, például a dohányzásról való leszokásra, az alkoholizmus leküzdésére vagy a kábítószerrel való visszaélésre. Speciális kristályokból készülnek, amelyeket csak gyógyítási célokra használnak.

3. Tiszta karkötők kristályokkal:

Tiszta karkötők kristályokkal

Ahogy a neve is sugallja, ezek a karkötők tiszta megjelenésűek, fehér színűek és átlátszóak. Nagyon elegáns megjelenésűek, és ruhákkal és ruhákkal kombinálhatók. Jól passzolnak a nyugati menyasszonyi viselethez vagy a hosszú ruhákhoz is. A nők sokféleképpen kísérletezhetnek ezekkel.

4. Gyöngy kristályos karkötővel:

Gyöngyök kristályokkal karkötő

Gyöngy karkötő kristályokkal !! Halálos kombináció a halott, gyönyörű megjelenéshez. Ezek csak éteriek, és egy pillantás ezekre a Pearl Crystal karkötőkre rengeteg varázst kölcsönöz az egész személyiségnek. A legjobb megoldás nyugati viseletre vagy menyasszonyi viseletre, ezekkel egyszerűen nem lehet baj.

5. Kristály karkötők mintákkal:

Kristály karkötők mintákkal

Ezek a mintás kristály karkötők laposak és vastagok, hogy a csuklót díszítő kiegészítők elegánsan teljesebb megjelenést kapjanak. Ezek a karkötők különböző mintákban, kivitelekben és formákban kaphatók, és többszínűek is lehetnek. Jól néznek ki ahhoz az egyszerű napi megjelenéshez vagy az alkalmi esti megjelenéshez.

6. Kristály karkötők kövekkel:

Kristály karkötők kövekkel

Ahogy a neve is sugallja, a karkötők különféle drágakövekből készülnek, mint például türkiz, kvarc, ametiszt stb. Ezeket a karkötőket személyre szabhatjuk az állatöv kövei szerint, és stílusosan pompázhatunk.

7. Fekete -fehér kristály karkötők:

Fekete -fehér kristály karkötők

A soha nem hibázó színek a fekete -fehér. Vedd bele ezeket a kristály karkötőkbe, és ott vagy a divat ikonja. A szép, elegáns személyiség és a gyönyörű fekete -fehér kristály karkötők tökéletesek az esti parti megjelenéshez.

8. Gyémántkristály karkötők:

Gyémántkristály karkötők

A gyémántkristályos karkötők a legdrágábbak, de a legszebbek is. A pasziánsz kristálygyémánt karkötő olyan ragyogással és csillogással rendelkezik, amelyet csak a gyémántok adhatnak. Az ékszerek kiemelkednek a gyémánt fénye és vágásai miatt. Ez lesz az egyik drága tulajdon az ékszergyűjteményben.

9. Crystal Charm karkötők:

Crystal Charm karkötők

A varázsa nem maradhat el, amikor karkötőkről beszélünk, és ha a varázsa kristály, akkor egy lenyűgöző darab funky kiegészítő van a kezében. Kösd össze bármilyen ruhával, és bókolj a kezedért és a megjelenésedért.

A karkötőknek manapság feltétlenül kell tartozniuk egy férfi és női ékszer kollekcióhoz. Az elegancia, az osztály és a rengeteg stílus tükröződik a különböző típusú karkötőkben és kialakításukban. A kristály karkötők olyan vágásokkal, megjelenéssel, ragyogással és fényességgel rendelkeznek, amelyek kiemelkednek, és elfordítják a fejeket. A formatervezési minták, minták és minták sokfélesége miatt el lehet kényeztetni a választást. Vegyél egyet, és dicsekedj stílusosan.