9 népszerű karkötő karkötő Indiából

A Bangle Bracelets egy karkötő és egy karkötő vegyes kombinációja. Mind karkötő, mind karkötő jellemzői vannak. Nagyon szépnek tűnik a kezén, és elbűvölő megjelenést kölcsönöz. Nagyon stílusos, bármikor és bárhol viselhető, és vonzó és elbűvölő megjelenést kölcsönöz. Nemrégiben népszerűvé vált, és nagyon gyakori a lányok és a nők körében is minden korosztályban.

A karkötők karkötőinek egyedi formái:

Íme egy lista 9 hagyományos karkötő karkötőből aranyból, ezüstből és gyémántból.

1. Arany karkötő karkötő lányoknak:

Arany karkötő karkötő lányoknak

Az arany jól ismert fém. Az egyik klasszikus ékszer lehet arany karkötő karkötő, és személyre szabott érzést is nyújthat. Az arany karperec karkötők széles formájú karkötőbe fonhatók, és teljesen gyönyörűnek tűnnek, és nem akadályozhatják meg a megjegyzéseket. Az arany karkötő karkötő különböző mintákban és mintákban kapható, és stílusának megfelelően választhat.

2. Tervező ezüst karkötő karkötők:

Tervező ezüst karkötő karkötők

Az ezüst mint elem jól néz ki, ha karkötő karkötőbe tervezik. Az ezüst fehér és oxidált formává alakítható, és javítja az ékszer megjelenését. Az ezüst karperec karkötő bármikor viselhető, napi használatra is alkalmas. Akár durván is viselheti őket, mivel az ezüst karperec karkötőkkel semmi baj nem történhet.

3. Csillogó gyémánt karkötő karkötő:

Csillogó gyémánt karkötő karkötő

A gyémántokat a nők igazi barátainak lehet nevezni. A gyémánt csillogása csillogást hoz a szemükbe, valamint egy nagy mosolyt a nők arcára. A gyémántokat különféle formákba és méretekbe lehet vágni, és egyedi karkötő karkötőket lehet létrehozni, hogy fokozzák szépségét. A csillogó gyémánt karkötőket bármilyen ruhán viselheti, és éteri megjelenéssel büszkélkedhet!

4. Fából készült karkötő karkötő:

Fa karkötő karkötő

Különböző karkötő karkötőket és mintákat kaphat fából is. Nagyon különböznek és egyediek. Ezek a karperec karkötők nagyon színesek és szép textúrájúak is. Egyszerűek és elegánsak, lányok és nők is viselhetik őket, és csinosak és elegánsak.

5. Kundan Bangle karkötő:

Kundan karkötő karkötő

A Kundan nagyon népszerű az esküvőn, mivel csillogó és ragyogóvá teszi a menyasszony vőlegényét. A Kundan karperec karkötők gazdag és ízléses megjelenést kölcsönöznek, és másnak tűnnek. Különböző színű kövekben is kapható, és illeszkedik a ruhához, és nagyszerű és elegáns megjelenésű.

6. Kézzel készített, fából készült gyöngyökből készült karkötők kisgyermekek számára:

Kézzel készített, fából készült gyöngyökből készült karkötő kisgyermekeknek

A fából készült gyöngyökből készült karkötők nagyon egyszerűek, de elegáns megjelenéssel rendelkeznek. Hatalmas különböző karkötő karkötőket hozhat létre, amelyek megfelelnek az öltözékének, és úgy néznek ki, mint a nap elegáns, és töltse ki magát bókokkal.

7. Gyöngy karkötő karkötő nagy kezekhez:

Gyöngy karkötő karkötő nagy kezekhez

A gyöngy karkötő karkötők jól mutatnak a csuklóján. A gyöngy kő, amely minden alkalomra megfelel, és bármilyen alkalomra is viselhető. A gyöngy karkötő karkötő fokozza a megjelenését, és egyedivé teszi. Különböző színes gyöngyök segítségével stílusos karkötőt készíthet.

8. Hagyományos Ruby és Diamond Bangle karkötő nőknek:

Hagyományos rubin és gyémánt karkötő karkötő nőknek

Az ilyen típusú karkötő karkötők a hagyományosak, és teljesen hagyományos megjelenést kölcsönöznek. A gyémánt karkötő karkötők között drága rubin kövek vannak domborítva, ezáltal javítva a karkötő karkötő megjelenését.

9. Funky Bangle karkötő:

Funky Bangle karkötő

Ahogy a név is mutatja, a funky karkötő karkötők a legjobb kiegészítők a lányok, kollázslányok és tizenéves lányok számára. Mindig egyedinek akarnak tűnni másoktól, és kiegészítőkhöz illeszkednek. Mivel ezek nem szúrják túl magasra a zsebed, sokféle karkötő karkötőt birtokolhatsz, hogy szépnek tűnj, és bókokat kapj barátaidtól és kollégáidtól.

Mivel a lányok és a nők egyaránt divattudatosak, és csak azokat a ruhákat akarják viselni, amelyek csak a divatban vannak. Tehát a karkötő karkötők a megfelelő választás számukra, mivel abszolút divatosak, és gyönyörűek lehetnek, ha viseljük őket. A karkötők nagyon klasszak és tökéletesek minden korosztály számára. Tehát most ragadj meg egy karkötőt, és büszkélkedj saját stílusoddal, és csillogó megjelenést kapsz.