9 stílusos aranyozott karkötő különböző kivitelben

Egyetlen lány sem lép ki üres kézzel. Indiai hagyományaink szerint a nő soha nem lehet puszta kézzel. Nem minden fiatal lány akar karkötőt viselni. A karkötő divatos stílus a szokásos karperecek helyett. Viselhet egyetemen, irodában vagy buliban.

A karkötők költségesek lehetnek, ha tiszta aranyból készülnek. Nem mindenkinek van fényűző élete. Busszal, vonattal és autós riksa-val kell utaznunk, így az arany viselése kissé kockázatos.

A legújabb aranyozott karkötők új formatervezéssel:

Az aranyozott karkötők a legjobb választás útközben. Íme néhány aranyozott karkötő stílus.

1. Charm aranyozott karkötő:

Charm aranyozott karkötő

Minden lánynak van egy bájos karkötője. Ez egy lánc, apró aranyos medálokkal. A bájos aranyozott karkötő napi viselet. Funky stílusú, és jól illik a nyugati ruhákhoz. Ez a stílus ezüst és arany színben is kapható. A rózsaaranyozott karkötőt mindenki jobban kedveli.

2. Aranyozott gyémánt karkötő:

Aranyozott gyémánt karkötő

Egy ékszer sem teljes gyémánt nélkül. Az aranyozott gyémánt karkötő elegáns karkötő választás. Partikra tökéletes. Jól mutat indiai és nyugati ruhákon is. Ebben a stílusban sokféle mintázat létezik.

3. Aranyozott drágakő karkötő:

Aranyozott drágakő karkötő

Az aranyozott, drágakőből készült karkötő színes kőbe van vésve. A drágakő az állatöv jelei szerint érkezik. De többnyire úgy készülnek, hogy hagyományosnak tűnjenek. Ez a karkötő jó indiai ruhákhoz, mert olyan színes.

4. Pearl Gold Platered karkötő:

Aranyozott gyöngy karkötő

A gyöngy aranyozott karkötő elegáns karkötő választás. Egyszerű és mindenki szereti. A legtöbb menyasszony viseli őket. Szép választás fiatal lányoknak, különösen azoknak, akik egyszerűnek, de elbűvölőnek akarnak kinézni.

5. Pillangó aranyozott karkötő:

Pillangó aranyozott karkötő

Aranyozott karkötők minden mintában és stílusban megtalálhatók. A karkötő gyűrűjében készült pillangó nagyon lányos választás. Ez a stílus tökéletes a mindennapi használatra. A lányok az egyetemre viselik őket. Ez egy egyszerű stílus, de nagyon elegáns.

6. Szív alakú aranyozott karkötő:

Szív alakú aranyozott karkötő

Az aranyozott karkötők közepén szív alakúak. A szív mindig is része volt a női ékszereknek. Ezt a stílust a fiatal és a középkorú nők szeretik. A szív mérete stílusonként eltérő lehet. A nők szeretik viselni a munkában és a sarees -en.

7. Széles aranyozott karkötő:

Széles aranyozott karkötő

A karkötőt nem szükséges nőknek sem viselni. A férfiak is szívesen viselnek karkötőt. A széles aranyozott karkötő széles. Nehéz és terjedelmes. A kialakítás bonyolult a hex-linkhez. Sok nő, akiknek kövér a keze, szintén viselik.

8. Karcsú aranyozott karkötő:

Karcsú aranyozott karkötő

Sok aranyozott karkötő vékony és finom. Ez a karcsú aranyozott karkötő tökéletes a finom csuklóhoz. Sok lány visel egyszerűnek tűnik. Kiválóan alkalmas villásreggelire és hivatalos találkozókra. Viselhet egyszerű Salwar öltönyt is. Többnyire rózsaaranyozott karkötő.

9. Gravírozott aranyozott karkötő:

Gravírozott aranyozott karkötő

Egy karkötő sem teljes gravírozás nélkül. A párok fogadalmakat, ígéreteket, fontos dátumokat és neveket írnak a karkötőbe. Ez a gravírozás a lemez külső oldalán történik. Ezt egyszerűen meg lehet nézni. Tökéletes a szeretet és az érzések kifejezésére. Leggyakrabban ajándékozási célokra használják.

Aranyozott karkötőt mindenki visel. Nem korlátozódik a fiatal és vékony lányokra, de sok minden korú és méretű nő viselheti őket. Mindenféle kivitelben elkészíthető. Olyan jól néz ki, mint az arany karkötő, de kevésbe kerül. Aranyozott karkötők nőknek sokféle kivitelben kaphatók. A rózsaaranytól a gyémántig mindenféle kivitel áll rendelkezésre. Minden nőnek megfelel. De mindig ellenőrizni kell az allergiát, mielőtt hosszú ideig használja.