A 10 legjobb névkarkötő minták lányoknak és fiúknak

A karkötők olyan ékszerek, amelyeket a csukló körül viselünk. Névkarkötő viselése megjeleníti a nevét, és ez lehet a szeretett személy neve. A névkarkötők nagyon előtérbe kerülnek a fiatalok körében, hiszen szavuk nélkül szeretnék a világ előtt ábrázolni szerelmüket. A név karkötők viselése hírvivőként működik.

név karkötők

Különböző típusú karkötők névvel:

A név karkötők különféle típusúak lehetnek, és fémekből és anyagokból is kialakíthatók. Itt jönnek a különböző nevű karkötők az Ön számára.

1. Arany karkötő névvel:

Arany karkötő névvel

Maga a fém arany értékes, és ha a neved van rávésve, semmi sem lehet értékesebb nála. A karkötőt stílusos és divatos módon testreszabhatja a nevével. Általában a nevét a karkötő közepére kell helyeznie, mivel jól látható. A neved betűméretét a tervnek megfelelően használhatod.

2. Név karkötők pároknak:

Név karkötők pároknak

Remek ötletnek tűnik a pároknak megfelelő karkötők ötlete. Azt mondják, hogy a párok azért készültek, hogy a karkötők másnak tűnjenek. A karkötőt az Ön kényelme és ízlése szerint tervezheti. A név mellé még apró miniatűröket is hozzáadhat, például szívet vagy csillagot, így vonzóbbá válik. A név karkötők kiváló jelzői a kapcsolatnak. Ezeket a karkötőket akár fémekre is tervezheti a költségvetésének megfelelően.

3. Művészi név karkötők lányoknak:

Művészi név karkötők lányoknak

A lányok mindig rajongnak a megjelenésükért, az öltözködésükért és természetesen az ékszerekért, amit viselnek. Szeretik viselni a divatos és stílusos névkarkötőket, amelyek kivételesen különböznek a többitől. Stílusosan csomagolt fémhuzalok segítségével megtervezheti nevét, így egyedi megjelenést kölcsönözve a karkötőnek. A nevet úgy kell vésni, hogy teljesen lefedje a csuklóját, és a neve kivirágzik.

4. Ezüst karkötő névvel:

Ezüst karkötő névvel

A karkötőjét akár ezüst fémből is megtervezheti, ahol a neve betűit a karkötő köré akaszthatja. A betűket különféle csomózott láncokra akaszthatja, és egy kis szívet vagy csillagot is felakaszthat, így a karkötő más megjelenést kölcsönözhet.

5. Gyöngy név karkötő:

Gyöngy név karkötő

A gyöngyök minden idők kedvencei, mivel bármilyen alkalomra és bármilyen ruhához is jól illeszkednek. A körte fokozza a karkötő megjelenését, és bájos megjelenést kölcsönöz. A gyöngy közé gyöngyöket helyezhet, ahol megjelenítheti nevét, és kis színes gyöngyöket is formázhat, hogy vonzóbbá és elegánsabbá váljon.

6. Antik név karkötő cseppekkel:

Antik név karkötő cseppekkel

Ezek a karkötők egyedülállóak, amikor függönyöket ejtesz, ahol a neved és a szeretteid stílusát is megadhatod. Nevük fölé értékes színes kristályt véshet, amely isteni megjelenést kölcsönöz a karkötőnek. Ezek a kristálycseppek az ember születési kövei is lehetnek.

7. Színes Név String karkötők:

Színes Név String karkötők

A madzagos karkötőket otthon is nagyon könnyen elkészítheti, és akár ruhájához is illesztheti őket. Ezeket a karakterláncú karkötőket bármilyen korosztály viselheti, nemtől függetlenül. Általában a fiatalok értékelik, mert nagyon színes, és nem is szúrja meg erősen a zsebüket.

8. Gyöngy név karkötők:

Gyöngy név karkötők

A gyöngyös karkötők nagyon gyakoriak, de egyszerűnek tűnnek, eleganciával. Bármilyen gyöngyöt használhat a karkötőhöz, mivel könnyen keverhető és illeszthető az Ön igényeihez. A karkötőt bármilyen formában, például egyrétegűen vagy több rétegben is gyöngyözheti a kívánsága és stílusa szerint, hogy jól nézzen ki.

9. Név karkötő születéskővel:

Név karkötő születéskővel

Vannak, akik hisznek a születési kő viselésében. Tehát ez az egyik klassz módja annak, hogy a születési követ behelyezze a karkötőre a neveddel együtt. A név végén akár alakzatokat is tervezhet, hogy funky és hűvös megjelenést kölcsönözhessen.

10. Lenyűgöző fém nevű karkötők férfiaknak:

Lenyűgöző fém nevű karkötők férfiaknak

A fém karkötők meglehetősen gyakoriak a férfiak körében. Néhányan stíluskivonatként csomagolják a karkötőket, mások pedig hűvösnek és funkynak tűnnek. A karkötők mindkét széléről láncolhatók, hogy jól illeszkedjenek a csuklóhoz, és akár különböző típusú láncokat is formázhat, személyiségének és megjelenésének megfelelően.

A nők szívesebben viselnek karkötőt karperec helyett, mivel létrehozhatja saját stílusát, és ez egy ékszerként is kiemelkedik. A karkötőket inkább stílusnyilatkozatnak tekintik, mint ékszernek. A névkarkötő viselése az intelligens módja annak, hogy a nevedet közvetítsd a világnak anélkül, hogy bármilyen beszéd közrejátszana benne.