A legjobb 9 fantasztikus megjelenésű rubin karkötő a divatban

A rubin, mint drágakő, az egyik legkeresettebb. Ennek a drágakőnek a ragyogása a gyönyörű vörös színben látható, amelyet sugároz. A vörös szín a gazdagság és az élénkség színe is, és ez elterjedt a pompás ruhákban és ékszerekben, amelyek piros színben készülnek. A rubinnal készült ékszerek meglehetősen hatalmasak. A fülbevalótól a medálig a lista végtelen. A rubin karkötők tökéletesek a kezed díszítésére. Gyönyörűnek és kecsesnek teszik a kezeket.

Rubin karkötők új formatervezéssel:

Nézze meg a 9 legjobb rubin karkötőt a trendben, különböző stílusokkal. vedd fel a kedvesedet és szép lesz a kezed.

1. Sterling Silver Ruby karkötő:

rubin karkötők

Az ezüst egy csodálatos fém, amelyet sok manapság látható divatékszernél használnak. Ez a különleges rubin karkötő különösen szép, mivel a rubinokat ezüst bilincsek borítják. Az itt használt rubin drágakövek kiváló minőségűek, és a ragyogás láthatóan fényes.

2. Rubin szív karkötő:

Rubin szív karkötő

Ajándékozd meg legdrágább szeretteidnek egy gyönyörű rubin karkötőt, amely kiegészíti szerelmi történetedet. Ez a csodálatos karkötő szív alakú rubin kövekkel rendelkezik, amelyek ezüst színűek. A szív alakú rubin kövek ezüst színben vannak elhelyezve az AD kövek mellett.

3. Arany rubin karkötő:

Arany rubin karkötő

Légy extravagáns ezzel az egyedülálló, rubin arany karkötővel, amelyben nagy, merész rubin kövek vannak. A rubin kövek négyzet alakúak és körös -körül gyémántokkal vannak körülvéve. A karkötő arany csatja szép és vastag.

4. Virág Ruby karkötő:

Virágos rubin karkötő

Nézze meg ezt a nőies karkötőt rubinban, ezüsttel. Az apró rubin drágaköveket virágmintás burkolat jellemzi, és ezüst végtelen hurkokkal vannak összekapcsolva. Ez a legkényesebb karkötő, amely a legfinomabb kezekhez illik. Válassza ezt, ha szereti a kényes tárgyakat.

5. Birthstone Ruby karkötő:

Birthstone Ruby karkötő

Válassza ezt a minimalista karkötőt a születési hónap jelzésére. A júliusi születési kő rubin, és ez a tökéletes karkötő hozzá. Az egyszerű, mégis elegáns karkötő aranyból készült, vékony és jól szövött. A karkötő középpontja az egyetlen rubin drágakő.

6. Rubin és gyémánt karkötő:

Rubin és gyémánt karkötő

Ez a gyönyörű ékszer gyönyörű gyémántokat tartalmaz gyémánt alakban, mindegyik közepét ovális rubin drágakővel töltve. A rubin gyémánt karkötő a legjobb ékszer, amit vásárolhat vagy ajándékozhat valakit, akit szeret. Az ovális rubin kövek ragyogóak és csillogást kölcsönöznek a körülötte lévő apró gyémántoknak.

7. Tenisz Ruby karkötő:

Rubin tenisz karkötő

Tedd egyedivé ezt az egyszerű és kecses tenisz karkötőt. Ez az elegáns rubin arany karkötő vékony aranylánccal készült, amely körülveszi az apró ovális rubin köveket. Ez elég egyszerű ahhoz, hogy naponta viselje, és jól illik a parti viselethez.

8. Többsoros rubin karkötő:

Többsoros rubin karkötő

Válassza ezt a burmai rubin karkötőt több sorban, hogy felemelje ünnepélyes öltözködését. A divatos rubin karkötő meglehetősen értékes és sárga aranyból készült. Ez a többsoros karkötő presztízst is ad az alkalomhoz.

9. Ruby Beads karkötő:

Ruby Beads karkötő

Ez a bohém kinézetű vörös rubin karkötő meglehetősen népszerű a fiatalabb generáció körében. Az egyszerűsített megközelítés megéri az árát. Az apró rubin gyöngyök kettes és négyes csoportokban vannak összekapcsolva. A megjelenés jó az egyetemi élethez és még az egyszerű bulikhoz is.

Válassza ki a rubin karkötőt attól függően, hogy milyen alkalomra szeretné viselni. Minimalista rubin karkötőket kaphat, amelyeket naponta lehet használni, vagy akár nagyokat és merészeket, amelyek tökéletesek esküvőre vagy bármilyen fontos szertartásra. A használt rubin drágakövek lehetnek ovális, négyzet alakú vagy kerek alakúak, és mindegyik arany vagy ezüst fémből készült. A rubin karkötőt gyémántokkal lehet kiemelni, hogy még gazdagabb legyen.