A legjobb 9 szívkarkötő

A karkötő olyan ékszer, amelyet csuklóra tekernek. A szív karkötők exkluzívak és gyönyörűek. A szívkarkötőkről minden lélegzetelállító. A szív különböző formái lehetnek, például gyémánt vagy más kövek rögzítése. A szív alakú karkötőt gyakran a szerelmesek választják. Saját szívüket ilyen formában képzelik el. Az ilyen típusú karkötők különböző kivitelben kaphatók, amelyek megfelelnek az Ön ízlésének és választásának. Minden szív karkötőnek megvannak a sajátosságai, amelyek megkülönböztetik egymástól. Ez egyszerűen mesés divat kiegészítők. Perforációt ad a csuklójához.

Szív karkötők a trendben:

Nézze meg 9 legjobb szív karkötőnket. Válassza ki kedvesét, és válassza ki.

1. Klasszikus szív karkötő:

Klasszikus szív karkötő

Ezüst szív karkötő van rajta. Nagyon szép gyémántok tűznek a szívére. A szívvel szomszédos lánc kis kerek láncszemmel rendelkezik. A karkötőn további két horog található, így a csukló vastagságának megfelelően köthet. Megfelel az öltözékének.

2. Többszálas szív karkötő:

Többszálas szív karkötő

Ennek a szívkarkötőnek egy szív alakú kialakítása van. A szálak száma ehhez a szívhez kapcsolódik. Ez a sok szál megtölti a csuklóját, és nehéznek tűnik. Ez egy csodálatos karkötő, amely tökéletes minden vörös szőnyeges eseményhez.

3. Vintage szív karkötő:

Vintage szív karkötő

Ez egy gyémánt szív karkötő, szívvel és egyenetlen méretű kerek formával. Itt a szív gyémánt óceán színű. A középső szívet fehér gyémánt sora veszi körül. A karkötő gyártásához a legmagasabb minőségű anyagokat használják. A fejét a különleges részletek felé fordítja.

4. Tenisz szív karkötő:

Tenisz szív karkötő

Szív alakú karkötő és gyémántok kegyesen szegezve minden szív belsejében. Minden szív azonos méretű és egyetlen vonalban van összeállítva. Ebben az elegáns karkötőben a gyémántokat pontosan a megfelelő helyen tartják. Mindennapi viseletre tökéletes.

5. Rubin szív karkötő:

Rubin szív karkötő

Ez az ezüst szív karkötő rubin kővel. A karkötő készítéséhez szív alakú rubin köveket használnak. Minden rubin fölött gyémánttal szegélyezett. A csatorna szívvel van beállítva, és alkalmas esküvőre.

6. Dupla szív karkötő:

Dupla szív karkötő

Ez egy szerelmes szív karkötő, egyszerű megjelenéssel. Két szív csatlakozik egymáshoz, és két szívet összekötő húr kerek alakú gyémántokkal van domborítva. A legjobb ajándék lehet szeretője számára. Ez a két szív minden partner szívét ábrázolja.

7. Szív karkötő gyöngyökkel:

Szív karkötő gyöngyökkel

Ez a karkötő szívvel és gyöngyökkel nagyon finom. Az acélkapcsolóban két összekapcsolt szív van rögzítve. Az egyik gyémánttal, a másik vörös rózsa színű. A szív bizonyos távolságában van egy gyöngy is alternatív módon. Kifinomult kialakítású, egyszerű mintával.

8. Arany szív karkötők fekete húrral:

Arany szív karkötők fekete húrral

Ez egy csodálatos arany szív karkötő. Három vastag szív van egymás mellett. Annyi kis fekete motívum készült, és arany lyukkal van összekötve. Mindkét oldalon megmarad ez a fekete húr. Ez a királyi karkötő varázsát adja, és ez a szív kivillan.

9. Örökség szív karkötők:

Örökség szív karkötők

Ez a szív karkötő örökölt dizájnnal rendelkezik. Sok gyémánt dombornyomott erre a szívre. Csavart kivitelű kötéllel van rögzítve. Ez az anyag nagyon régi és ősi időkből származik. De még mindig elterjedt. Ez a hagyományos karkötő régi kultúránkat tükrözi.

A szív alakú karkötő mindig a keresletben marad a hozzá kapcsolódó érzelmek miatt. Ettől eltekintve azonban még sok más mintával találkozhat a karkötőben. Biztosan összezavarodsz, ha minden terv előtted marad. Az öltözékéhez illő felvétele nem könnyű feladat. Ha szereti rendszeresen viselni a karkötőt, akkor ne válassza a finom karkötőt. Inkább menjen a funky -val.